🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 752
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 135
  • София /Абсурдистан
Може да практикува и без специалност. С Обща медицина са личните лекари. Само че той едва ли някога ще практикува, изгубил е интерес явно Simple Smile

# 136
Не може. Има си специалност Обща медицина. Мисля, че е 3г.
https://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp;jsessionid=723 … xmnr12Oco1zfkFQh0

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 00:50 от Чисто луда

# 137
  • София /Абсурдистан
Да, отделна специалност е. Преди няколко години задължиха джипитата да я вземат, като си продължават работата, някакви стандарти изравняват с европейските. Едновременно работят, ходят на обучения и държат изпити после.

# 138
  • София
Изпуснах ви, че и нова тема имало. Благодаря! Two Hearts
Шопов ми е малко дървен, но симпатичен. Слабо и някак изпито лице има. Излъчва някаква респектираща студенина и не мога да го усетя като въздействие. Баща му е по-грозноват, но с мъжкарско излъчване.
 Виктор е доста опитен в муцуните, мимики, присвиване на очи, усмивки. Подходящ е за ролята.

# 139
  • Валенсия
Хората знаят кои са Ния и Косара, ама тя що се казва точно така? 🤔
На мен, не е е кой знае колко да ми харесва името Ния-Косара. Но определено го предпочитам пред модерните: Дженифър, Джулия, Амая, Лучия, Паула, ВерониК, и т.н., съвсем далеч от български имена. Rolling Eyes

# 140
  • Ню Йорк
Аз да се върна на любимата ми тема за Зорница. Някои предположиха, че са я взели да представлява по-интелигентните жени. То хубаво, ама и там не са я уцелили. Само като видях с какъв възторг обясняваше, че ходила на курс по етикет Open Mouth  Голямо постижение, че знае от коя страна се слага чашата, а го обави като че ли са я приели в Харвард с пълна стипендия. Това е все едно десетокласник да се похвали, че може да чете без да срича Flushed  Обобщено: тя хем не е хубава, хем и не е много умна. Та пак на въпроса: какво прави там?!?!

# 141
  • Далечният изток
Всички хубави и умни, само Зорница разваля тая висша класа...

# 142
  • Terra incognita
Е, защо се възмущавате, че Зорница е ходила на курс по етикет? Какво лошо има в това? Ако не знае етикет, лошо. Ако е била на такъв курс, още по- лошо. Няма угодия.
Онези простакеси вероятно хал хабер си нямат от тези неща и на подобен род вечеря гледат неловко и се чудят защо има толко вилици и чаши.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 07:01 от VickyTaylor

# 143
  • Ню Йорк
Е, защо се възмущавате, че Зорница е ходила на курс по етикет? Какво лошо има в това? Ако не знае етикет, лошо. Ако е била на такъв курс, още по- лошо. Няма угодия.
Онези простакеси вероятно хал хабер си нямат от тези неща и на подобен род вечеря гледат неловко и се чудят защо има толко вилици и чаши.

Няма лошо, че е ходила. За мен просто е странно, че се хвали толкова с добиването на някакви елементарни познания за норми на поведение в обществото. Ясно ми е, че нивото е ниско, ама чак пък толкова.

# 144
Зори се готви за висшето общество затова ходи на такива курсове. Мен ме кефи засега, не е злобна.

# 145
  • София
По-скоро си търси мъж и се връзва на всички али-бали за "личностно израстване" за стари моми или разведени в депресия.

# 146
Зори се готви за висшето общество затова ходи на такива курсове. Мен ме кефи засега, не е злобна.

Ами да си оправи фасадата, висшето общество първо нея гледа.

# 147
Пуснах си отново първи епизод на предаването. И точно в началото, в анонса, дават кадри с някои от срещите с Марта, Александра, Благовеста.
В края на анонса ми направи впечатление следния кадър:
Скрит текст:

Дали това не е точно Виктория Капитонова? Дори и да не е била тя избраницата, вероятно е била една от последните със среща с ергена. 

Коментар към спойлера:
Скрит текст:
Когато гледах рекламата в движение, на мен това ми заприлича на Александра по походка и всичко. Сега изсветлих снимката и е или Александра, или Капитонова, но мисля, че косата на Виктория е по-дълга.

Все повече си мисля, че Александра е избраницата, а това с Виктория е партенка.

# 148
  • София
Не гледа фасадата, а кой какво има в биографията си и какви контакти има. Дреме им за фасадата!

# 149
  • софия
Аз пък идвам да кажа, че откъдето и да ми изскочи Ергена в социалните мрежи, си е все така зализан, както и в предаването.
Четох някъде, че сами си правят грим и прически, обаче нещо не ми се вярва. Прическите им са трърде "направени" и специфични. За грима освен Весела да им го прави, знам ли Grinning Зле са при всички положения.
Ева и Александра големи приятелки са станали, вече няколко пъти ми излизат техни общи видеа/сторита.

Общи условия

Активация на акаунт