🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 601
  • 621
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата! Засега гласувах за малко участници, на които симпатизирам - трудно ми е да преценя още. Твърдо симпатиите ми спечели Иван(хирурга) и Мила, която се отличи с хъс и умения сред женската слабост в нейното племе.
Може ли запознатите да кажат дали ще си останат само тези 2 идола отначалото или ще има още? И какво става, когато играч го използва? Ясно, че вече не е негов, но на кого става собственост или изчезва от играта?

# 16
В момента, в който един идол се използва на племенен съвет Продукцията веднага скрива нов. Ако е във фазата с две племена идола се скрива на територията на племето, което го е използвало на съвета. Ако е след обединението се скрива на територията която обитава обединеното племе.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 19:51 от Bengun

# 17
Реших да не гласувам в анкетата, защото имам усещането, че много скоро ще ми се смени мнението за голяма част от играчите. Засега съм пас. 😀
Дяволо е направил анкетата с възможност за изтриване на глас, така че може да се променя, Wink

# 18
  • Другата България
Тенкс, Дяволче! Hug
Страхотно оформление.
Засега Анелия и Иван доктора са ми +.
Маргарита и Ивайло са ми -.
Куку и Пипи са ми безразлични, но са ми в полезрението.

# 19
Благодаря за темата!

Гласувах засега за Драго, Милен и Мила от Ифугао, от Бонток - Иван. В хода на играта със сигурност ще има промени.

Не е свързано с играта, но много ме натъжи участието на Ваня Джаферович в 120 минути.

# 20
  • Mediterraneo
Ох, и аз го гледах, ревнах с него Sad

# 21
Благодаря за темата и изчерпателната информация в първи пост!

Трудно ми е да гласувам, защото все още нямам ясно откроени фаворити. На този етап откроявам Денис, Милен, Иван, Ванко и Карин.

# 22
  • Другата България
Какво е казал, че съм на работа?

# 23
  • Mediterraneo
Говори за войната, как баща му и дядо му са били на война, ама беше много емоционален и на два пъти ревна, много непринудено, просто личеше, че е искрен.

# 24
Много се натъжих, писах му, писа ми и той. Една време не му симпатизирах в играта, но сега много. Познавам Жени и се радвам, че може да лекува с децата мъката на този човек преживял ужаса на войната.

# 25
Благодаря за страхотната тема! Гласувах от сърце за Мила,Иван и Кари. Има и други,чиято игра харесвам засега. Най-неприятни -Ивайло и Ганка. И докато за първия имам поне десет причини+лична непоносимост,за Ганка не си обяснявам защо ми е толкова антипатична.

# 26
3 на седмица не е зле. После има време за коментари преди да дойде следващото Simple Smile

# 27
В момента, в който един идол се използва на племенен съвет Продукцията веднага скрива нов. Ако е във фазата с две племена идола се скрива на територията на племето, което го е използвало на съвета. Ако е след обединението се скрива на територията която обитава обединеното племе.
Благодаря!

# 28
Гласувах за Милен и Мила, Александра и Иван. Иван ми е леко под въпрос, не мога да преценя взаимоотношенията му в племето,долавям лека надменност.

# 29
  • София
На мен ми е рано още за любимци. Единствената, която наистина не харесвам, е Джулияна, на другите ще дам шанс да станат любимци.

Общи условия

Активация на акаунт