🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 594
  • 621
  •   1
Отговори
# 45
Загрява още Неделчо Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 13:43 от Bengun

# 46
Нещо започнах да забравям...стана ли ясно в сряда кой ще ходи на съвет тази вечер?
Питам ви, защото в анонса за поредния епизод /думите на Ганка/ става ясно кое племе ще ходи на съвет. Нещо аз ли не съм разбрала или играта за неприкосновенност тепърва предстои?

Монтаж Wink Вероятно е точно обратното и така е сглобено просто.

# 47
  • Другата България
Същото мисля.

# 48
  • София
Благодаря за темата!
То можело да се гласува с повече опции Simple Smile Нищо де-твърдо заложих на Денис и Иван-доктора.
Това от промото може да е истина,само ако са разбъркали племената Simple Smile

# 49
Бих искала да видя тази седмица Бонток поне на един съвет, интересно ми е как ще се проявят коалицийте и как ще изиграят идола/дали ще подхлъзнат Александра и кой точно.

Ифугал- скучна история. Първата седмица само тях гледахме. Искам малко разнообразие и чакам елемент на изненада от продукцията.

# 50
Да се наредим на първа линия с пуканки!

# 51
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нямам любимец,защото почти нищо не съм видяла от тях.Дори имената им на повечето не мога да запомня.
Имам леки симпатии към Мила,но само защото я знам от ИГ.Справя се в игрите,което също е + в нейна полза.

Лошо начало - небалансирани отбори, предрешени игри с ясен победител(надявам се това да се промени в най скоро време).играч,който се отказва още в първите дни.Мишките веднага се сдушиха.
Не съм hook-ната и очаквах повече интрига и причината да не съм толкова концентирана.

Дано,дано тази седмица е по-добра от предишната.Ако е същото положение,очаквам Зелените пак да падат,а неставащите за нищо женички да изпратят Добромир ли беше? (приятелчето на Пейо) при Ивана.

В предишната тема казахте,че точно така се играе (по повод Ганка и коалицията й със слабите играчи).Аз съм съгласна,че така ще избута,но това ще е до едно ниво.
А аз като зрител,не желая да гледам мишки,а силни играчи,които да направят предаването интересно и  битките запомнящи се.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 19:11 от Adoralova

# 52
Всеки зрител търси нещо различно. На мен така ми втръсна от мускулести, доблестни и честни мъжаги, които се възмущават на всеки размърдващ мозъка елемент в игрите и определят всеки стратегически ход като недостоен. Аман от подобни моралисти.

Много повече ми харесват (извинете за клишето) комплексни играчи. Да има тренинг, ама и да мисли малко. В анкетата гласувах за Денис и Ганка от Ифугао и за Карин и Йоана от Бонток. Мила за малко да попадне в класацията ми, ама с тия ревове за честно и нечестно ме отблъсна доста. Уж гледала американските сезони, пък много изненадана от стратегиите. Сигурна съм, че ще си сменя мнението 100 пъти до финала.

# 53
И аз се надявам Бонток да отидат на съвет, да позагубят малко, че да ги видим от към реакции, когато им се размъти водата.

# 54
Приятно гледане.

# 55
Как бях прочела , че Сървайвър започва на 28 .02  ..и се мъчех с ергенинЪ , а то тук била истината
Цоп и аз в темата - пълна Сървайвър -девственица , ни наши ни чужди , само съм го засичла превключвайки каналите и зазяпвайки се по Карамазов Money
На прима виста ми вдъхва много приятно усещане, че няма да е нагласено ...още ме страх , че може да побългарим и и японец ..но дано да се лъжа
Никакви гласове отпред отзад отстрани кадър не ме дразнят, значи всичко е професионално. Наистина имам усещане, за гледане на западен формат .Днес изгледах накуп трите епизода и впечатления
Участниците :
1 Мила - визитка - какви са тези изврАщения по носа на тази , вред ли е с главата. 1епизод - научавам , че е гадже на Сами (информирана съм за него от форума ) , леле как пък точно тази ....2,3ти епизод- ах колко е сладка и обаятелна , дано да оцелее сред тези диваци ,защо  ли търпи тоз женкар )))
2 Джулиана - най - ми хареса на визитката - ако я изяде сега акула няма да страдам
3 Ивана - мм не ми е толкова противна , за възрастта си не изглежда зле и интригите и на са вулгарни
4 кари - ще чета за нея от Осанна до разпни я
5 Ивайло - В разрез с всички , в началото му се присмях на визитката - това ли щърбаво пиле се взело за хубавец и стратег , но после ми допадна. Има нещо стоическо в него , а и винаги уважавам мъже които си защитават жената срещу всички останали и въпреки негатива , който ще отнесат. Даже визуално не ми се вижда толкова грозен
7 марго - хареса ми как отвя , този поплювко - господин най0ценния кадър , къде всички ще измрат до 5 минути без него ))Натурална дивачка ми е- джаста праста
8 Ванко е секси
ПП Не познах Владо в началото Disappointed

# 56
  • София
Горкия, Пейо. Как го оплюха, ама сам си е виновен.

Ивана ги чака един след друг на острова, брей брей, ти да видиш 😉

Доктора и Алекс? 🙂

# 57
Надежда номер две ми напомня Александра.

# 58
  • София
Виждам, че моят любимец-хирургът е вече "налазен". Satisfied

А това "отмъщение за Пейо" е толкова смешно. Sweat Smile

# 59
  • София
Подписаха му присъдата на Драго :0

Общи условия

Активация на акаунт