🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 085
  • 621
  •   1
Отговори
# 300
Имам си тотален антифаворит - Карин. Дори Ивана и Маргарита не ме дразнят толкова. А бях впечатлена първия епизод от нея. Оказа се подмолно, егоистично и лошо човече.

# 301
Мисля си...

# 302
Аз старите племена не запомних, а те се преляха и разбъркаха, след седмица предполагам пак ще ги разбъркат. Simple Smile
Играта е тъпа, не мисля, че някой харесва подобни "борби". Ивайло хитрягата добре си почина - не знам дали да му вярвам, относно състоянието което описа.
И тук хитри сценарни похвати с подадени въпросчета..."Надявяш ли се да видиш дъщеря си", " Аз се надявам да видя дъщеря ми днес, която е рожденичка..." ОХ, колко мило, колко сърцеразтупващо и оназ гладна гаднярка Карин да не се поддаде на това емоционално изнудване, защото си е точно изнудване от сценаристите на подобни шоута.Те са съперници, а подобно видео дава стимул.
Маргарита изобщо не ме дразни, е няма тяло на богиня, подозирам нещо с ориетацията ѝ. Според мен е лоялна и чувствителна, но се води от други "авторитети", в случая за втори път Карин с лекота налага мнението си. Първия когато уж не трябваше да издават, че Алекс е намерила идола, предложението дойде пак от спринтьорката, а Марга каза на Зоран, но после си призна с неудобство на Александра. Сега пак Карин я убеди да хапнат сандвичите, че на гладно не се мисли и да не казват на Милен за видеото. Борислава много точно я определи - силна е физически, но няма капацитет за схеми и стратегии.

# 303
  • Germany
Момичета, един страничен въпрос, професионално ме интересува: Знае ли някой коя марка са банските на участниците? Благодаря

# 304
Тия драми с "да си видя децата" са ми смешни и скучни. Всеки, който се е съгласил да участва, също се съгласява да не си вижда децата за определеното време. Ако не можеш да издържиш, или се притесняваш за тях, тогава за какво изобщо си тръгвал. Специално във "Фермата" имаше парадоксални ситуации на хора, които дори признават, че виждат децата си много рядко (обикновено мъже), но се почваше един ред сълзи и сополи, когато ги видят във "Фермата". Някои хора сигурно си виждаха по-често роднините в самата ферма, отколкото извън нея. 😁

Та изобщо не ме жегват тези неща. По-скоро гледам с лошо око на изяждането на сандвичите и лъжите след това. Карин и Маргарита са интересни образи. На пръв поглед Карин изглежда мила и приятна, но и аз си мисля, че вече малко пресоли манджата с тези лъжи, много от които напълно излишни. Маргарита е малко недодялана, но не съм убедена, че е чак толкова ужасна. Според мен трябва да се поуспокои с подмятанията, особено тези от подигравателен характер. Примерно ситуацията с Георги, който според мен е абсолютен мързел и се мисли за много умен, а изобщо не е, което ме кара да смятам, че е логично тя да не го харесва, но си има начини това да се демонстрира, а не с подигравки, коментари за мръсната му тениска и подобни щуротии, които по-скоро го правят да изглежда като жертвата на подигравки, отколкото наистина да се види, че е мързел, който с нищо не допринася на тогавашното племе.

Колкото до много ранното преразпределение, намесата на другото племе в чуждите племенни съвети и т.н., не съм сигурна доколко ми допада. Или дори, че непрекъснато се виждат едни други. Какъв е смисълът от разделението, ако племената знаят всички вътрешни конфликти в другото племе, а сега и ги разбутаха? Според мен продуцентите тотално убиха този така интересен елемент от "Сървайвър".

# 305
Момичета, един страничен въпрос, професионално ме интересува: Знае ли някой коя марка са банските на участниците? Благодаря
Мисля, че всеки си носи собствени. Забелязах 1-2 от дамите с Алеса, за другите нямам идея.

# 306
  • Пловдив
Знам само на Карин, тъй като си бяха сложили стори с нея в ИГ, а пък ги следя
Скрит текст:
05.studio

# 307
Нещата които си мисля за сега :
1.Зоран е перфектния човек да си в коалиция.Дразнител е, ще обира негативен вот и колкото по-дълго го запазаиш, толкова по-дълго имаш щит.
2. В този сезон жените са в двете крайности.Или са адски силни и претенденти или са пълна нула.Йоана показва добър поглед над играта и изглежда добър стратег.Мила,Карин и Маргарита изглеждат като най-силни от жените, но ми се набива как Маргарита иска все да е най-отпред и да е навсякъде и това ще и изиграе лоша шега и ще бъде изгонена, ако не спре да прави всичко да се върти около нея.
3.Георги имам чувството, че не знае къде е отишъл. И той като Пейо на разходка.
4.Иван Пъмпендръна нещо не ми е приятен за сега.Влиза с претенции за лидер и водач, а до сега не се е отличил с нищо чак толкова над другите мъже да можеш естествено да го приемеш като лидер.

# 308
  • Mediterraneo

И аз доколкото разбрах Милен сам си отглежда дъщеря си. Поне така го разбрах, по начина по който го сподели. 

Аз не гледах много внимателно, но не разбрах такова нещо. Според мен си я гледа майката, без той да стои много настрани от това, въпреки че има трудности в общуването с майката.

# 309
Не мога да повярвам на разни писания колко добродушен човек е Карин. Един добродушен човек никога не би избрал два сандвича пред една огромна добрина. Да не говорим, че  на нея не й се полага да яде веднъж тайно и после заедно с племето си пак и да лъже като циганка. С какво Карин е по-специална от другите? Коя е тя, че ще решава дали Милен ще види видео от дъщеря си? Аз лично нищо хубаво не мога да й пожелая. Да си тренира там, да спортува и да не общува и взаимодейства много с други хора. От такива като нея трябва най-много да се пазиш и да избягваш в живота. Не виждам никаква доброта в нея и не приемам такива хора да ги гледам дори по телевизията. Чак се ядосвам като я видя 🤬

# 310
  • Mediterraneo
Весте, как коя е Кари?! Кари е езбрана от племето да отиде на този съвет, в позицията си на избрана е там, да решава някакъв казус. Да не са я пращали.
Аз пък продължавам да й симпатизирам. Щом онези двете чавки могат да имат толкова симпатизанти, не виждам с какво Кари е по- зле от тях. Напротив, силна физически е, раздава се в игрите, а задкулисно играе точно толкова мръсно, колкото и останалите. НАли това се толерираше в СЪрвайвър?

# 311
  • София
Маргарита не ме подразни, те наистина са отскоро там, играта сега започва. Ако беше лайф видео, така че и детето да види баща си или Милен да може да му прати честитка за рождения ѝ ден, 100% бих избрала видеото.

Кари обаче не постъпи добре, че яде най-много. Маргарита е мекушава, като я натисне някой и поддава, после се извинява и се самоубеждава, че е постъпила правилно. Видяхме го и сега, и преди като каза на Зоран за имунитета.

# 312
Никак не ми харесва Карин. От първия момент я усетих, че е хлъзгава и лъже. Ма много лъже тази жена.

# 313
Тарталета, в началото Маргарита беше по-склонна да откаже сандвичите. Милен е от племето на Маргарита и не мисля, че е редно Карина да има превес в решението за това видео. Знам че тя е избрана за арбитър, но беше редно двете да обсъдят и да си изкажат доводите за мненията си, а не “На гладен стомах не се мисли”. Еми кой я кара да мисли? Все едно само тя е гладна там, пък и най-гладна се изкара-два пъти яде. Мъжете от племето й ядоха по-малко от нея.

# 314
Нося си моите 5 стотинки Blush
Не ми хареса играта. Освен, че предполага мръсни хватки /Маргарита/, то и самият пясък достатъчно проблеми може да създаде. Не ми харесват тоя тип "игри".
Ивайло си затвърди позицията на "плужек" в класацията ми.
Кари ме изненада неприятно, но все още не е ударила дъното, според мене.
Разместването беше добра идея, но май резултата не е много добър. И преди не бяха равностойни племената, ама сега пък изобщо не са.
Ивана ми е потресаващо неприятна. Факт, че ако се появи претендент за мястото ѝ на острова, който НАИСТИНА е отишъл в "Сървайвър" заради играта, а не заради разходката, ще я отнесе като куцо пиле домат.
За мене тя е екскурзиантка. Не я виждам физически силна, а "подобренията", които си е направила, са много нелепи. Адски смешно изглеждаше снощи, докато си завираше ... вимето в Илиян. Най-вероятно на устата ѝ са избили херпеси. Когато ходим по такива дестинации, не ми се налага да ползвам крем за лице. Може и индивидуална да е реакцията и затова на някои устните да изглеждат свежи...
За сега ще продължа да гледам, въпреки, че в отборите има достатъчно плява и ще има много отпаднали, преди да останат истинските състезатели.

Общи условия

Активация на акаунт