🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 088
  • 621
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ивана си кара курорт и за мен това е една от причините да побеждава - почива си, не се изтощава физически и психически. Трябва да й пратят друга жена, защото в момента тя печели от стремежа към равен старт.
Признавам й, че явно е перде и психически стабилна, а може би и инат като Мила.
Бих се изкефила, ако я добутат до позиция да я избира жури от отпадналите участници - да пуснат коментарите й за опонентите на острова, и не само за тях.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:22 от Cuckoo

# 316
  • София
Не схванах с това пренареждане как мъжете станаха 5:3. Нищо де,може пак да ги пренаредят Simple Smile
Че и Марго може да я броя за мъж.
Честно омръзна ми да окупира телевизонно време-тя ще преговаря,тя ще ходи втори път! наблюдател...
Дружката й Карин и тя -все аз,аз,аз.Диктува от ден1 -как да гребат на сала,тя да развързва въжета,после кой да я смени Simple Smile , тя да отиде в колибата,тя да реши всичко,че и дали да яде Марго,кое племе да яде,колко да яде Simple Smile
Една лъжкиня е тя.За играта си е в правото си да действа както намери за добре,но да ме лъже мен като зрител на синхроните-как не обичала фалш и лицемерие-мерси.
Аз много държа на това честен ли е даден играч със зрителя.

# 317
  • Козлодуй
Харесва ми че пренаредиха отборите защото понякога има хора които се скатават в игрите и разчитат на коалиция да ги добута до финала. Ето сега се ската Ивайло - защо да се бие с другите да се контузва като може да се запази за индивидуалните битки.
Маргарита на мен ми харесва, а Карин беше обезумяла от глад и се наложи сега си вижда грешката, но е късно Simple Smile

Създадоха бая работа на Diavolo сега да оправя темата Simple Smile
Благодаря за анкетите - много са точни Simple Smile

# 318
  • София
Пусната е нова анкета

Илиан Василев: Скандал между мен и Ванко е причина племето да ме изгони (Илиян в ''Преди обед'')

Интересни неща разказа Илиян. Отново не се показват някои неща и така си създаваме различно впечатление за участниците. Явно искат да изкарат Марга злодей, особено подмятанията и към туриста Георги, но се оказа, че точно Марга собственоръчно с двете си ръце и без никаква помощ е построила навеса под който спят всички. 🙂

Не оправдава обаче Кари и Марга за постъпката им с прословутото видео.
Иначе за него Маргарита е най-истинската там.

Гледах стори на Юлиян от Игри на волята.
В типичен свой стил яко оплю Карин за избора и да си похапне. Каза и, ''Да ти приседне'' 😮

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 15:00 от Diavolo

# 319
  • Другата България
Не го вярвам, защото даваха и други хора да работят по навеса.
А и до момента не виждам никой да изкарва жената мъж нещо, за което тя самата не се е потрудила достатъчно, за да остави такова впечатление в зрителите.

Хе-хе, Юли е на моето мнение.
Не съм изненадана.

# 320
  • София
Хора, сори, но промените в племената на 1 стр. ще бъдат пуснати в новата тема в неделя, живот и здраве.
Прекалено много промени ще станат... Ако продължат с тези разбърквания обаче ще се наложи да се реагира по-бързо, но засега ще изчакам, защото си мисля, че скоро нови промени няма да има.
Иначе линковете на Мари Мар се качват всеки ден, когато дежурен мод има време. Съчетава се с пускането на нова анкета, т.е. две в едно.

# 321
  • Козлодуй
А, никой не ги бърза промените в темата - когато може тогава Simple Smile

# 322
Да обсъдим разделението. Ето какво мисля аз.

Старите племен - изходна позиция.
Ифугао - Пейо, Драго, Ивайло, Милен, Денис, Мила, Ганка, Анелия, Джулиана, Ивана
Бонток- ПъмпРън, Зоран, Иван, Геогри, Илиян, Карин, Маргарита, Йо, Бо, Александра

Ново разделение

Първи кръг - основатели на новите две племена
Карамазов казва двама човека от Ифугао да донесат сандъка - тогава без видими консултации между племето излизат напред Ивайло и Анелия. След това се обръща към Бонток с молба за избор на мъж и жена - веднага Йо вдига ръка , а секунда след нея ПъмпРън директно тръгва и той. Четиримата свалят отличителните знаци и се тегли жребии между Анелия и Ивайло.
Бонток - Ивайло, Йо става първата жена в Бонток по думите на Карамазов.
Ифугао -  Анелия, ПъмпРън става първия мъж в Ифугао по думите на Карамазов.

Втори кръг - Първите два избора
Правилата са прости - жена от Бонток е длъжна да избере жена от Ифугао и обратното. Мъж от Бонток е длъжен да избере мъж от Ифугао и обратното. Победата в последната игра за неприкосновеност дава правото на Ифугао да започнат разделянето. Първа е Анелия и тя избира без секунда замисляне Карин. След това е ред на Ивайло - той избира Иван Доктора също много бързо. ПъмпРън избира Драго, а Йо избира Мила. Сега личното ми мнение тук е, че и четиримата избиращи се насочиха към играчи, който са достатъчно добре подготвени физически. Намирам изборът им за почти оптимален, защото според мен Иван доктора и е по-силен от Милен на арената, а Мила и Карин се открояват също достатъчно на фона на останалите. За избора на Драго от ПъмпРън според мен роля изигра много силното представяне на последната игра на Драго. За мен тук има въпросителна дали Милен не беше по-удачен избор.
Бонток - Ивайло, Йо, Иван, Мила,  
Ифугао -  Анелия, ПъмпРън, Карин, Драго,

Трети кръг - Вторите два избора
Карин избира Ганка. Между Ганка и Джулиана определено Ганка като физика. Но Джулиана за мен беше по-безопасен ход като стратегия, защото отново се събра дуото Ганка-Анелия и според мен в този алианс Карин може да е максимално на трета позиция - най-малкото Ганка прегърна Анелия, но не поздрави Карин, която понечи да я прегърне. Идва ред на Иван доктора и той избира Денис. Чисто стратегически избор, защото Милен е по-силен физически. Добра игра от доктора тук за мен. Драго избира Георги и тук мисля, че също имаше стратегия в това, че не избра Зоран, защото знаеше, че Зоран е срещу него. Мила избира Маги - прагматичен избор пред Александра или Бо. Предпочете да подсили чисто физически племето, не мисля, че имаше скрита стратегия в избора и.
Бонток - Ивайло, Йо, Иван, Мила, Денис, Маргарита,
Ифугао -  Анелия, ПъмпРън, Карин, Драго, Ганка, Георги,

Четвърти кръг - Последните избори
Ред на Ганка - без грам замисляне избира Александра пред Бо. Логичен избор чисто физически. Стратегически не съм убеден, че беше добър ход от нея това. Мога да се приема, че си е направила сметките Ганка, че Бо ще остане последна и ако има възможност ще се присъедини към племето на Йо. Така се лиши от възможност да атакува алианса на Бо и Йо и то в по-слабата му за мен част. Отчитам избора и като първата и по-сериозна грешка. Денис избира Зоран след няколко разменени думи и погледи с Йо и Ивайло. Приемам избора на Зоран за групов. Александра нямаше реален избор - останала беше само Джулиана като възможност.  Зоран също нямаше реален избор пред него - Милен беше последната възможна опция за него. Бо беше ясно, че ще отиде при Йо - нямаше нужда от излишни рискове.

Бонток - Ивайло(идол), Йо, Иван, Мила, Денис, Маргарита, Зоран, Милен, Бо
Ифугао -  Анелия, ПъмпРън, Карин, Драго, Ганка, Георги, Александра(идол), Джулиана,

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:02 от Bengun

# 323
  • София
Няма какво да добавя, много добре си обяснил избора за новите племена. 🙂
И според мен Ганка направи лека стратегическа грешка. Казвам лека, защото може да си е мислела да направи с нея троен съюз, т.е. да замести Мила в него. И да бъдат Ганка, Анелия и Алекс.
Мисля, че никой вътре няма истинско доверие на Карин, така си мисля. Но да, можеше да избере Борислава, която като аутсайдер лесно можеше да прикотка при себе си и Анелия и пак да са трио. А и така щеше да обезкърви Йоана, която е много опасна. Така че да, грешка е, но не голяма. Още сме в началото.

Драго направи много добър стратегически ход с Жорката. Хем може да го ползва за глас, хем и за буфер и да има известно спокойствие.
Много добър избор и на Иван с Денис. Добре се е ориентирал и вижда един потенциално силен играч, може би иска да играе с него.

Очертават ми се двама аутсайдери в двете племена. И о каква изненада и двамата са... мъже...
Жоро в новото Ифугао и Милен в новия Бонток.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 16:12 от Diavolo

# 324
Милен със сигурност е аутсайдер. Жоро и Джулиана също са в лоши позиции, но не толкова колкото Милен.

# 325
  • Другата България
Те са аутсайдери още от самото начало.
Точно затова са ценни за останалите.
Защото са лесно манипулируеми.
Още снощи писах, че за мен изборът на Драго беше стратегически.

# 326
  • София
Кои са коалициите в момента?
сигурни и потенциални?

Бонток 2.0:
Йо и Бо - сигурен
Марга и Иво - сигурен
Иван и Денис - потенциален
-
Мила, Зоран и Милен - къде, с кой и защо?

Хм, засега Иван и Денис са в центъра на завет. Йо и Иво ще командват в своите коалиции, като всяка ще иска да придърпа свободните електрони за надмощие на съветите.

= = =

Ифугао 2.0

Ганка и Анелия - сигурен. Но аз бих сложил и Джулиана тук, все пак си се знаят от старото племе
Драго и Ванко - очертава се такъв съюз след снощния епизод
-
Алекс, Жорко и Карин - къде, с кой и защо?
Алекс по-скоро я виждам с жените да играе, но и с Ванко и Драго също я виждам.
Жоро ще направи всичко възможно да се присламчи към момичетата.
Карин е в опасна позиция и сега трябва да блесне със стратегическа игра, защото след Жоро е потенциално следваща на пангара.

# 327
  • софия
И накрая какво стана - в Бонток мъжете са 5 + 1 (Маргарита).
В Ифугао само двама - Драго и Пъмпрън (изключвам Георги, който само се скатава) А и сам си призна, че ще търси коалиция с жените, защото няма друг вариант да остане.
Карин не само излъга за сандвичите, но и изяде най-много. Двете с Маргарита са на всяка манджа мерудия. Супер противни са ми. Да не говорим колко просташка среща проведоха в колибата. Да бяха казали избираме храната, защото имаме нужда от сили, а не "видеото не е нищо особено, нищо няма да пропусне и т.н."
Със сигурност разместването беше наложително, но пак не са равностойни.

# 328
Bengun, оправи имената на племената в изходна позиция, че си ги разменил.

# 329
Карина не само изяде сандвича ами и като занесе на другите от племето си ,се включи в общата подялба.Беше грозно .Къде в реалния живот я видяха състрадателна,не знам.А коментара на Маргарита,с който разясни защо не са предпочели видеото на детето беше повече от циничен.

Общи условия

Активация на акаунт