🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 615
  • 621
  •   1
Отговори
# 555
Нормално е да има злобни клюки относно Николай Мартинов. Силните характери никой не ги харесва, има и огромна доза завист заради целият хайп около него. И понеже написах нещо за Джаферович, той е пълната му противоположност. Аз между другото, не мога разбера, защо се смята, че силният играч, трябвало да се стреми да премахне по-силните !? Това категорично не е вярно, защото това е стратегията на слабаците, които по се страхуват и по никакъв друг начин не могат да надвият силните, та затова кроят постоянно планове, правят коалиции, плетат интрижки зад гърбовете им само и само да могат да ги премахнат. И благодарение на това на битката за финала остават разни смешковци, които изобщо не е ясно, по какъв начин са стигнали изобщо до Сървайвър. Визирам за такива като Георги Кехайов и Люси от Сървайвър Филипини, както и Надя от Сървайвър Камбоджа. Именно такава беше стратегията на "стратега на сезона" - Ваня. ОК, аз съм съгласен, че може да се определи като такъв, обаче ако беше направил това чрез хитри ходове и машинации. Но това така и не стана, през цялото време се криеше под полата на Йорданка, която непрестанно влизаше в конфликти и плетеше интригите, докато ония стоеше в сянка и не му чухме гласеца през целият сезон. А, да... чухме го. Вече към краят, когато с Ива Пранджева, Надя и Занев се скъсваха да плюят по Митака и не му дадоха да яде в последната вечер от яд, че успя да вземе последната битка.
Между другото, когато се споменава "спасяването" на Мартинов, много ми е чудно, защо никой не говори за видеовръзката между Ваня Джаферович и съпругата му, когато ония искаше да си ходи. Никой не чух да споменава и снабдяването на въпросният "стратег" с микрофон и слушалка, понеже Агонцев бил говорил за пари. А, да... и най-важното. Никой не говори и за най-интересният факт от целият сезон. Как се случи така, че от 120 000 кандидати (по думите на Карамазов) от екипа на предаването се спряха точно на Дамяна Матева, която се оказа... най-добрата приятелка на Евгения Джаферович от плувните години. Какъв късмет, какво съвпадение, какво... унижение !
Колкото до Ники Сървайвъра, той първо ги размаза психически, а после като съветски танк Т-34 (който не знае, това е танка, който разказа играта на нацистите по време на Втората световна война) газеше всичко наред. Е, даде една игричка на едно тотално недоразумение - Янита, но майната му... Между другото Янита и Евгения бяха най-голямото падение в историята на предаването. Не за сезона, а в историята на предаването !
Човек ще си помисли, че сте рода, с тая пламенна защита 😂

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 01:08 от me_for_president

# 556
Какво ще направиш ? "Ще родА" ?! Neutral Face

# 557
  • София
Може би "сте рода" е трябвало да бъде. 😀

# 558
Днес наваксах с епизодите. Маргаритаа не я харесвам, където я изгониха , просто ми е грозна и антипатична.
Нооо... ми се стори много истинска и ми дожаля.
Тая Мила в началото ми допадна, че е искрена , обаче се оказа ***** с извинение.. ,то кво да очакваш и с тия обеци на носа като някой бик.... толкова е вулгарно и противно за жена... много антипатична ми е.

От целия сървайвър откъм жени май само спринтьорката е най !

И това е единственият сезон , в който нямам фаворит. Чудя се кога ли ще харесам някой,  че да заслужава наградата...

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 00:04 от Butterfly:3

# 559
  • София
Цитат

Между другото, когато се споменава "спасяването" на Мартинов, много ми е чудно, защо никой не говори за видеовръзката между Ваня Джаферович и съпругата му, когато ония искаше да си ходи. Никой не чух да споменава и снабдяването на въпросният "стратег" с микрофон и слушалка, понеже Агонцев бил говорил за пари. А, да... и най-важното. Никой не говори и за най-интересният факт от целият сезон. Как се случи така, че от 120 000 кандидати (по думите на Карамазов) от екипа на предаването се спряха точно на Дамяна Матева, която се оказа... най-добрата приятелка на Евгения Джаферович от плувните години. Какъв късмет, какво съвпадение, какво... унижение !
Колкото до Ники Сървайвъра, той първо ги размаза психически, а после като съветски танк Т-34 (който не знае, това е танка, който разказа играта на нацистите по време на Втората световна война) газеше всичко наред. Е, даде една игричка на едно тотално недоразумение - Янита, но майната му... Между другото Янита и Евгения бяха най-голямото падение в историята на предаването. Не за сезона, а в историята на предаването !

Колега, искам да те помоля да разясниш в какъв контекст правиш аналогия на ситуациите между Мартинов и Джаферович/Евгения/Дамяна - интересна ми е гледната ти точка и интерпретацията на ситуaциите, нищо друго.

Също така, защо смяташ, че Янита - която не е харесвана по принцип от привържениците на Мартинов - е "падение", след като бе една от малкото заедно с Яна Маринова и Галя Генерала, които се опитваха да играят мотивирано в третия сезон за разлика от голямата тълпа екскурзианти и недоразумения? Споделям мнението за Евгения, макар по всяка вероятност по съвсем различни причини от твоите.

Благодаря за вниманието.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:02 от bubanka

# 560
Трейлър за следващия епизод

# 561
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Джаферович си ги изигра по американски и точно така се прави.Лидер в сянка,страхотен манипулатор и добър в игрите.
Джаферович беше част от коалицията на Марчо,Зейн,въпросната Дамяна и още някой,но не помня имена.
Ваня си знаеше,че е за гонене от същата коалиция,когато му дойде времето и за да не стане така,че те да дърпат конците,той си направи негова групичка и един по един ги разкараха.
Още помня съвета - Epic!
Ти какво предлагаш..Ваня да гласува по поръчка и тихичко и кротичко да си чака реда за гонене?! лол

А това,че някои участници са с връзки,това защо те изненадва?! Навсякъде е така.

# 562
Като заговорихте за Янита, аз преди 2-3 години разбрах за нейната трансформация, с какво се занимава и т.н. Вече има над 1,7 милиона последователи - https://instagram.com/yanitayancheva?utm_medium=copy_link

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:07 от 50 Shades of Purple

# 563
  • Варна
Като заговорихте за Янита, аз преди 2-3 години разбрах за нейната трансформация, с какво се занимава и т.н. Вече има над 1,7 милиона последователи - https://instagram.com/yanitayancheva?utm_medium=copy_link
За тези дето нямат инстаграм, може ли с две изречения?

# 564
  • Козлодуй
И аз нямам виждат се снимки на някаква жена ама дали е тя не се знае Simple Smile

# 565
Потърсете и Тави Кастро, има много информация кой е и с какво се занимават. Той пък е с над 3 м. последователи. Освен двойка, са и утвърден бранд, не просто инфлуенсъри, имат дъщеричка. Преди време гледах по бтв за нея в някое от предаванията, може би Преди обед, но не съм сигурна, ако някой го намери.. Ето малко снимки, опитах се да избера такива, на които все пак напомня за себе си.

Скрит текст:

[/spolier]

# 566
Тотално се е префасонирала

# 567
Изглежда великолепно! Адмирирам такъв труд, това тяло не се постига с щракане с пръсти!

# 568
Не съм я следила, но тя нещо друго прави ли освен да вае тяло? Иначе си беше слабичка в Сървайвър, но в лице никак не ми харесваше. Сега е направо красавица.

# 569
Щастието и спокойствието разхубавяват хората. Сега се грижи за тялото си, семейството си и печели от това - освен финансите и добър външен вид, очевидно.

Общи условия

Активация на акаунт