🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 608
  • 621
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има разлика между външния вид на Янита в "Сървайвър 3" и сега, но в "Сървайвър 5" вече изглеждаше така и се занимаваше с фитнес:

Survivor 3 (2008)

Survivor 5 (2014)

# 601
Скрит текст:
Добър вечер и от мен ! От много време се каня да пиша пост , тъй като съм почитател на играта в световен мащаб , а и в български,  въпреки , че нашите са на светлинни години как се играе играта , да не говорим , че като балканска страна , вкарваме елемента на интриги , емоционални изблици , общо взето караме я повече на сила , а социалната игра , там каквото стане или поне до този сезон беше точно така. Примери мога да ви изброявам до утре .Когато , пиша това съобщение все още съм на двадесет и шеста страница и не съм дочел коментарите ви  до края . Тази игра е неповторима , велика , различна , единствена по рода си , в нея има толкова много от всичко - Акъл ,  приспособяване , социална игра ,  правилни хора , с които да играеш ( справка Ваня от последния сезон)  , така , че може би повечето от вас , които не са свикнали с нея и се струва нещо необичайно и ви разбирам ( справка няма как да сравняваш евтината супена опера Игри на Волята ) с този световен феномен. Има няколко човека , които следя постовете им и те ми дадоха смелост да се включа заедно с всички вас , за да коментираме любимото ни предаване .Надявам се да бъда приет и да ме приемете във вашата компания Simple Smile Искам само да уточня , че в предните сезони винаги успявах правилно да видя победителя (справка Ники Мартинов , когато отиде на острова аз вече бях убеден , че ще стигне до финала и там вече се надявах да спечели както и стана )За съжаление не така стана , когато си бях за Светлин Занев и се кефех на всяка победа , когато беше на островът на Изклуплението ,но социалната игра му беше слаба и бях убеден , че дори да стигне до тройката ( както и  стана) , Ваня ще бъде победителят и така и стана .......  Ще коментирам само последния епизод , който изгледах преди няколко минути и той ме подтикна вече да напипа този както виждам доста дълъг коментар. Отлично проведена социална игра , за първи път видях нещо по - добро от американските сезони - а , именно отлично проведени номинациии и още по - добре до съвършенство социална игра от Йоана и Иван , за мен тези двамата в момента играят много добре социалната игра , за физическата Иван има данни , Йоана няма такива поне на този етап. Плъзнаха си Ивайло по пързалката и изгониха силен физически играч в лицето на Маргото , но доста слаб такъв като социални умения и четене на играта. Кеф ми беше да наблюдавам всеки ход на тези двамата и въвлечените в това съподвижници на двете коалиициии - Адмирациии направиха го много умело , хитро и с финес, но тук виждам една пробойна Мила - тази емоционална игра , която тя води не ми допада ......... Иоана и Иван засега са ми фаворитите от това племе , а може би и цялостно , но не съм взел окончателно решение искам да опозная още малко и другите , но те двамата и Драго , който малко ми напомня на Занев като физически качества са ми доста открояващи.
Merri_An , Диавало и Бенгун мисля , че бяха такива профилите , те са хората , които съм сигурен, че ще оценят това , което се случи на номинациитеее и също като мен са били впечетлени от начинът по който изиграха играта особено момента с идола , абе знам , че само те биха ме разбрали правилно , тъй като следят предаването в световен мащаб .Поста стана прекалено дълъг , ще се радвам да пишем и обсъждаме най - великото  предаване в Български и Световен Мащаб ! До скоро Simple Smile
Ехааа, поласкана съм, благодаря ти.
Явно сме се чели по темите, защото аз съм в тях още от самото им създаване.
И да, наистина съм впечатлена, аз дори го писах по време на предаването, много ми беше емоционално, върна ме там, в американските формати, при едни други участници....толкова сезони съм извъртяла, че вече ми се сливат и брой, и това кой беше от американския, от австралийския, от Никарагуа...има сезони, които съм гледала по два пъти, въпросния 16ти например, за когото стана дума по-нагоре, преди години, когато имах Скайп, тогава нямаше Месинджър и Вайбър, имаше една много готина мадама, естествено, в темата за Сървайвър USA се намерихме, с която си разменихме Скайповете и там ми пращаше субтитрите за сезоните, тя беше същата като мен - луда фенка, и така успях да си направя архив. Тогава. И докато се наканя да ги кача на външна памет, в един прекрасен ден компа гръмна, и всичко отиде. В нервна криза бях тогава дълго време, така останах без субтитри за всички сезони, с потребителката си загубихме дирите, и...така. Поназнайвам английски, но не до степен да гледам без субтитри.
Та - добре дошъл.
Има един сайт p 2 p . B g
Пише се слято.Преди ги имаше всички 20 сезона със субс,сега гледам са останали само 4 със сийдъри за съжаление.
Жалко че ахn нямат архив,там качваха и амейзинг рейс.Абе хубав канал беше 😁
Точно този беше сайта, който ми препоръчаха готините хора от темата за американския Сървайвър.
Не успях да се справя, не стана с регистрация, не знам защо, цяла вечер се еграх, и се отказах накрая.
Да ти дам моята само ми драсни на лично Simple Smile ще ти я дам въпреки , че от това , което проверих повечето от сезоните да не каже 90 процента са без сийдъри и нормално минали са толкова много години Simple Smile  И все пак ако я желаеш само пиши . СЕГА лягам  и до скоро !!! Впрочем сега погледнах в Замунда ето тези сезони показват ,че имат сийдъри прилагам линкове , който да ги свали и са със субс Simple Smile https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=201962&t=tv    https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=151389&t=tv  https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=151388&t=tv   https://DMCA-removal-from-Google/banan?id=142616&t=tv  Лека Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 01:15 от Lachezar Albov 653923

# 602
  • София
В 16 сезон на US Survivor Парвати изгони така Ози,бяха уж един отбор 4 човека - заби му ножа в гърба. Ози имаше и идол и не го игра, защото не вярваше че Парвати ще го пусне по пързалката. След като изгони Ози ,Парвати направи не един а два съюза -един в нейното племе  и един в другото, и ги чистеше един по един наред и мъже и жени и накрая спечели сезона.  Фенове срещу любимци е сезона

Аз нещо не си го спомням по този начин - Ози беше изгонен СЛЕД обединяването на двете племена, веднага след като биха шута на Елиза когато се оказа, че Ози е пробутал фалшив идол на смешника Джейсън Сиска. Ози тъкмо си беше повярвал, че победата в този Сървайвър му е в кърпа вързана, и женската коалиция Парвати-Сири-Аманда-Натали го пратиха под душовете, както се казва. Отровния поглед, дето Ози им отправи като си тръгваше от племенния съвет не можеше да се сравни с нищо Simple Smile Между другото, не съм сигурен дали Парвати беше в основата на изгонването му, във всеки случай Аманда заслужаваше може би по-голям кредит, защото с Ози в началото на сезона бяха цуни-гуни, и тя успя да го забаламоса може би повече от всички други...

Ех, къде отидоха тия безценни сезони на Сървайвър, когато човек просто не можеше да откъсне очи от шоуто...

# 603
Ох, и аз съм фен на американския сървайвър, гледала съм всички сезони, повечето по няколко пъти. Най-великата игра.
За първи път опитвам да гледам българския, досега някак си беше под достойнството ми на фен на формата, ама пандения, скука и тн.
Засега е мъка за мен, супер странно ми е на фона на американския формат, но още го гледам от нямане какво друго да правя, ще му дам шанс.
Тази Маргарита е за Игри на волята, защо е дошла в сървайвър като не познава играта?

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 02:03 от NoraSimeonova

# 604
  • София
Ганка в стори е споделила:
Имахме дневна дажба, по една кокосова купичка ориз на ден
Когато вали спането е неприятно, но гледката е зареждаща, особено сутрин при изгрев.

Survivor зад кадър: Епизод 8 - Фациалис

Ваня споделя за парализата на Бел, която го е сполетяла. Жени страда от същото и при нея е перманентно. Уникален малшанс е това, голяма рядкост. Интервюира двама български доктори от Пирогов, които са там на терен относно това заболяване, както и за други случаи. Някаква французойка е припаднала в ръцете на един от докторите. Да припомня, че във Филипините се снимат по същото време и други сървайвъри, не само българския. И явно докторите си помагат или има един общ екип за реакция.
Най-големия бич е ясен: бруталната тропическа влага.

# 605
Скрит текст:
Добър вечер и от мен ! От много време се каня да пиша пост , тъй като съм почитател на играта в световен мащаб , а и в български,  въпреки , че нашите са на светлинни години как се играе играта , да не говорим , че като балканска страна , вкарваме елемента на интриги , емоционални изблици , общо взето караме я повече на сила , а социалната игра , там каквото стане или поне до този сезон беше точно така. Примери мога да ви изброявам до утре .Когато , пиша това съобщение все още съм на двадесет и шеста страница и не съм дочел коментарите ви  до края . Тази игра е неповторима , велика , различна , единствена по рода си , в нея има толкова много от всичко - Акъл ,  приспособяване , социална игра ,  правилни хора , с които да играеш ( справка Ваня от последния сезон)  , така , че може би повечето от вас , които не са свикнали с нея и се струва нещо необичайно и ви разбирам ( справка няма как да сравняваш евтината супена опера Игри на Волята ) с този световен феномен. Има няколко човека , които следя постовете им и те ми дадоха смелост да се включа заедно с всички вас , за да коментираме любимото ни предаване .Надявам се да бъда приет и да ме приемете във вашата компания Simple Smile Искам само да уточня , че в предните сезони винаги успявах правилно да видя победителя (справка Ники Мартинов , когато отиде на острова аз вече бях убеден , че ще стигне до финала и там вече се надявах да спечели както и стана )За съжаление не така стана , когато си бях за Светлин Занев и се кефех на всяка победа , когато беше на островът на Изклуплението ,но социалната игра му беше слаба и бях убеден , че дори да стигне до тройката ( както и  стана) , Ваня ще бъде победителят и така и стана .......  Ще коментирам само последния епизод , който изгледах преди няколко минути и той ме подтикна вече да напипа този както виждам доста дълъг коментар. Отлично проведена социална игра , за първи път видях нещо по - добро от американските сезони - а , именно отлично проведени номинациии и още по - добре до съвършенство социална игра от Йоана и Иван , за мен тези двамата в момента играят много добре социалната игра , за физическата Иван има данни , Йоана няма такива поне на този етап. Плъзнаха си Ивайло по пързалката и изгониха силен физически играч в лицето на Маргото , но доста слаб такъв като социални умения и четене на играта. Кеф ми беше да наблюдавам всеки ход на тези двамата и въвлечените в това съподвижници на двете коалиициии - Адмирациии направиха го много умело , хитро и с финес, но тук виждам една пробойна Мила - тази емоционална игра , която тя води не ми допада ......... Иоана и Иван засега са ми фаворитите от това племе , а може би и цялостно , но не съм взел окончателно решение искам да опозная още малко и другите , но те двамата и Драго , който малко ми напомня на Занев като физически качества са ми доста открояващи.
Merri_An , Диавало и Бенгун мисля , че бяха такива профилите , те са хората , които съм сигурен, че ще оценят това , което се случи на номинациитеее и също като мен са били впечетлени от начинът по който изиграха играта особено момента с идола , абе знам , че само те биха ме разбрали правилно , тъй като следят предаването в световен мащаб .Поста стана прекалено дълъг , ще се радвам да пишем и обсъждаме най - великото  предаване в Български и Световен Мащаб ! До скоро Simple Smile
Ехааа, поласкана съм, благодаря ти.
Явно сме се чели по темите, защото аз съм в тях още от самото им създаване.
И да, наистина съм впечатлена, аз дори го писах по време на предаването, много ми беше емоционално, върна ме там, в американските формати, при едни други участници....толкова сезони съм извъртяла, че вече ми се сливат и брой, и това кой беше от американския, от австралийския, от Никарагуа...има сезони, които съм гледала по два пъти, въпросния 16ти например, за когото стана дума по-нагоре, преди години, когато имах Скайп, тогава нямаше Месинджър и Вайбър, имаше една много готина мадама, естествено, в темата за Сървайвър USA се намерихме, с която си разменихме Скайповете и там ми пращаше субтитрите за сезоните, тя беше същата като мен - луда фенка, и така успях да си направя архив. Тогава. И докато се наканя да ги кача на външна памет, в един прекрасен ден компа гръмна, и всичко отиде. В нервна криза бях тогава дълго време, така останах без субтитри за всички сезони, с потребителката си загубихме дирите, и...така. Поназнайвам английски, но не до степен да гледам без субтитри.
Та - добре дошъл.
Има един сайт p 2 p . B g
Пише се слято.Преди ги имаше всички 20 сезона със субс,сега гледам са останали само 4 със сийдъри за съжаление.
Жалко че ахn нямат архив,там качваха и амейзинг рейс.Абе хубав канал беше 😁
Точно този беше сайта, който ми препоръчаха готините хора от темата за американския Сървайвър.
Не успях да се справя, не стана с регистрация, не знам защо, цяла вечер си играх, и се отказах накрая.

В замунда има много сезони качени включително преведени - субтитрите се откриват като линкове отдолу в коментарите от пишещите . Пробвах да сложа линкове и тук но не се получава нещо. Преди 1 седмица гледах преведени - Островите Кук и Фенове срещу любимци.

# 606
От Фенове срещу любимци е един от най-любимите ми моменти - когато на Сири и хрумна идеята Натали да убеди Ерик, че трябва да се откаже от имунитета си, за да спечели гласовете на журито, физиономията на Натали беше безценна: "кой ще се върже на това?!"

# 607
От Фенове срещу любимци е един от най-любимите ми моменти - когато на Сири и хрумна идеята Натали да убеди Ерик, че трябва да се откаже от имунитета си, за да спечели гласовете на журито, физиономията на Натали беше безценна: "кой ще се върже на това?!"

Това е сезона с най- простите, глупави и смешни решения.
Все пак единия отбор беше от фенове - мъжете си бяха глуповати , но част от жените  бяха хиени- визирам тези които играха с Парвати и останаха последни.

# 608
Кой е сезона на Парвати? Видяло се е, че ще се гледа.

# 609
Парвати участва в 4 сезона-13,16,20 и 40.За мен лично 20 е любим заради многото ми любимци участници в него.

# 610
  • Другата България
Кой е сезона на Парвати? Видяло се е, че ще се гледа.
Аз препоръчвам 16ти.
Всъщност, всички, но на мен 16ти ми е любим.

# 611
  • София
Най-често в темата се коментират  май 16, 19 и 20 сезон. Аз не съм гледала от новите сезони, така че тях не мога да коментирам.

# 612
16 и 20 са страхотни, за мен едни от най-добрите сезони на Сървайвър.
Този наш сезон в момента е красавец на фона на останалите БГ сезони, качествено на ново ниво е играта на участниците. И да похваля и Продукцията - като цяло са намерили добър баланс на времето, което отделят на игрите. Лично аз бих го намалил още малко за сметка на отношенията, но като цяло е много приятен постигнатия баланс в епизодите до момента.

# 613
Таз девойка да не е абонирана за участия в Сървайвър? 🙄 Ще гледам 16-ти.

# 614
  • Козлодуй
https://www.marica.bg/lajfstajl/neopisuem-skandal-v-btv-jenata-n … hko-e-naglaseno-i  - тук уж какво е казала бившата на Милен - не зная до колко е вярно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт