🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 28 616
  • 621
  •   1
Отговори
# 585
Докторът не е някакъв красавец, но е симпатичен мъж, хваща окото, като играч от мъжете най-добре се представя, не само физически, ами и на горния етаж. Да не говорим на нежния фронт. Wink
Драго е хубав мъж, наистина прилича на Джордж Клуни, както мнозина дами споделиха вече.
От жените Анелия и Алекс изглеждат най-добре. Карин също е симпатична, но ми е много егоцентрична и манипулативна. Не я харесвам, като човек.
Сезонът е много силен. Единствената ми забележка е, че само по три епизода на седмица е много малко и тази дълга пауза от четири дни, някои дребни детайли от предния епизод се забравят и човек почва да губи нишката,. Трябва да е всеки делничен ден, както ИВ.

# 586
  • София
Идеята за "самотния остров" дето никога не знаем дали въобще е остров (едно на ръка - самотен) определено може да се подобри някак. Отварям въпроса - какво бихте променили, че без да се премахва "острова" да стане по-интересно? Аз имам някои мъгляви мисли, но ще изчакам засега.

На острова му трябва интересен обитател. Маргарита например би била таква, защото ще тръгне да си облагородява хабитата. Докато Ивана не прави абсолютно нищо. В ИВ, Симеон стана интересен чак като му дадоха сокола, но Мартин беше много по-интересен, защото тръгна да си строи, да прави нещо, да му е по-удобно.
Ники Мартинов например в неговия си сезон ми беше по-интересен за гледане на острова отколкото динамиката в самото племе, където основно говореха за... Ники Мартинов.

Иначе могат да се измислят разни неща, да е по-интересно. Някакви по-дребни изпитания или въпроси за пребиваващия там с цел придобивка на храна или пособия, ако се справи.

# 587
А Карин и Ванко са си близки приятели още от леката атлетика и се познават от години, но не обявиха публично както Драго и Пейо. 😂

# 588
Survivor зад кадър: Епизод 7 - Доктор Джен

Интервю с жената, която отговаря за сигурността на участниците.
Има специални предпазни мрежи във водата, които пазят сървайвърите от медузи (също и акули, но то се подразбира).
Ваня е бил ухапан от плъх в сезона, който спечели. 😮

Във всеки следващ епизод Ваня не спира да се самохвали.

# 589
Джаферович си ги изигра по американски и точно така се прави.Лидер в сянка,страхотен манипулатор и добър в игрите.
Джаферович беше част от коалицията на Марчо,Зейн,въпросната Дамяна и още някой,но не помня имена.
Ваня си знаеше,че е за гонене от същата коалиция,когато му дойде времето и за да не стане така,че те да дърпат конците,той си направи негова групичка и един по един ги разкараха.
Още помня съвета - Epic!
Ти какво предлагаш..Ваня да гласува по поръчка и тихичко и кротичко да си чака реда за гонене?! лол

А това,че някои участници са с връзки,това защо те изненадва?! Навсякъде е така.

В 16 сезон на US Survivor Парвати изгони така Ози,бяха уж един отбор 4 човека - заби му ножа в гърба. Ози имаше и идол и не го игра, защото не вярваше че Парвати ще го пусне по пързалката. След като изгони Ози ,Парвати направи не един а два съюза -един в нейното племе  и един в другото, и ги чистеше един по един наред и мъже и жени и накрая спечели сезона.  Фенове срещу любимци е сезона

# 590
  • Другата България
Велик сезон е това!
Който не го е гледал - препоръчвам с две ръце!

# 591
  • София
Къде могат да се гедат US сезоните?

# 592
замунда

На 16 сезон има суб.  там, има и други преведени.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 22:25 от razorr

# 593
  • Другата България
Там са без субтитри обаче.

# 594
може ли линк , намирам само 23 и 25 и 40 сезон със субс и то по няколко епизода

# 595
  • Другата България
замунда

На 16 сезон има суб.  там, има и други преведени.
Няма.
За сезон 16 говоря.

# 596
  • Другата България
може ли линк , намирам само 23 и 25 и 40 сезон със субс и то по няколко епизода

Може ли да се слагат линкове тук.
Да, защо да не може?
Дай да видя и аз, защото наистина не намерих, не сега де, преди време търсех, за да го гледам отново, и ме препратиха от темата за Сървайвър USA  към друг сайт, с който така и не се справих.

# 597
Добър вечер и от мен ! От много време се каня да пиша пост , тъй като съм почитател на играта в световен мащаб , а и в български,  въпреки , че нашите са на светлинни години как се играе играта , да не говорим , че като балканска страна , вкарваме елемента на интриги , емоционални изблици , общо взето караме я повече на сила , а социалната игра , там каквото стане или поне до този сезон беше точно така. Примери мога да ви изброявам до утре .Когато , пиша това съобщение все още съм на двадесет и шеста страница и не съм дочел коментарите ви  до края . Тази игра е неповторима , велика , различна , единствена по рода си , в нея има толкова много от всичко - Акъл ,  приспособяване , социална игра ,  правилни хора , с които да играеш ( справка Ваня от последния сезон)  , така , че може би повечето от вас , които не са свикнали с нея и се струва нещо необичайно и ви разбирам ( справка няма как да сравняваш евтината супена опера Игри на Волята ) с този световен феномен. Има няколко човека , които следя постовете им и те ми дадоха смелост да се включа заедно с всички вас , за да коментираме любимото ни предаване .Надявам се да бъда приет и да ме приемете във вашата компания Simple Smile Искам само да уточня , че в предните сезони винаги успявах правилно да видя победителя (справка Ники Мартинов , когато отиде на острова аз вече бях убеден , че ще стигне до финала и там вече се надявах да спечели както и стана )За съжаление не така стана , когато си бях за Светлин Занев и се кефех на всяка победа , когато беше на островът на Изклуплението ,но социалната игра му беше слаба и бях убеден , че дори да стигне до тройката ( както и  стана) , Ваня ще бъде победителят и така и стана .......  Ще коментирам само последния епизод , който изгледах преди няколко минути и той ме подтикна вече да напипа този както виждам доста дълъг коментар. Отлично проведена социална игра , за първи път видях нещо по - добро от американските сезони - а , именно отлично проведени номинациии и още по - добре до съвършенство социална игра от Йоана и Иван , за мен тези двамата в момента играят много добре социалната игра , за физическата Иван има данни , Йоана няма такива поне на този етап. Плъзнаха си Ивайло по пързалката и изгониха силен физически играч в лицето на Маргото , но доста слаб такъв като социални умения и четене на играта. Кеф ми беше да наблюдавам всеки ход на тези двамата и въвлечените в това съподвижници на двете коалиициии - Адмирациии направиха го много умело , хитро и с финес, но тук виждам една пробойна Мила - тази емоционална игра , която тя води не ми допада ......... Иоана и Иван засега са ми фаворитите от това племе , а може би и цялостно , но не съм взел окончателно решение искам да опозная още малко и другите , но те двамата и Драго , който малко ми напомня на Занев като физически качества са ми доста открояващи.  Merri_An , Диавало и Бенгун мисля , че бяха такива профилите , те са хората , които съм сигурен, че ще оценят това , което се случи на номинациитеее и също като мен са били впечетлени от начинът по който изиграха играта особено момента с идола , абе знам , че само те биха ме разбрали правилно , тъй като следят предаването в световен мащаб .Поста стана прекалено дълъг , ще се радвам да пишем и обсъждаме най - великото  предаване в Български и Световен Мащаб ! До скоро Simple Smile

# 598
Има един сайт p 2 p . B g
Пише се слято.Преди ги имаше всички 20 сезона със субс,сега гледам са останали само 4 със сийдъри за съжаление.
Жалко че ахn нямат архив,там качваха и амейзинг рейс.Абе хубав канал беше 😁

# 599
  • Другата България
Скрит текст:
Добър вечер и от мен ! От много време се каня да пиша пост , тъй като съм почитател на играта в световен мащаб , а и в български,  въпреки , че нашите са на светлинни години как се играе играта , да не говорим , че като балканска страна , вкарваме елемента на интриги , емоционални изблици , общо взето караме я повече на сила , а социалната игра , там каквото стане или поне до този сезон беше точно така. Примери мога да ви изброявам до утре .Когато , пиша това съобщение все още съм на двадесет и шеста страница и не съм дочел коментарите ви  до края . Тази игра е неповторима , велика , различна , единствена по рода си , в нея има толкова много от всичко - Акъл ,  приспособяване , социална игра ,  правилни хора , с които да играеш ( справка Ваня от последния сезон)  , така , че може би повечето от вас , които не са свикнали с нея и се струва нещо необичайно и ви разбирам ( справка няма как да сравняваш евтината супена опера Игри на Волята ) с този световен феномен. Има няколко човека , които следя постовете им и те ми дадоха смелост да се включа заедно с всички вас , за да коментираме любимото ни предаване .Надявам се да бъда приет и да ме приемете във вашата компания Simple Smile Искам само да уточня , че в предните сезони винаги успявах правилно да видя победителя (справка Ники Мартинов , когато отиде на острова аз вече бях убеден , че ще стигне до финала и там вече се надявах да спечели както и стана )За съжаление не така стана , когато си бях за Светлин Занев и се кефех на всяка победа , когато беше на островът на Изклуплението ,но социалната игра му беше слаба и бях убеден , че дори да стигне до тройката ( както и  стана) , Ваня ще бъде победителят и така и стана .......  Ще коментирам само последния епизод , който изгледах преди няколко минути и той ме подтикна вече да напипа този както виждам доста дълъг коментар. Отлично проведена социална игра , за първи път видях нещо по - добро от американските сезони - а , именно отлично проведени номинациии и още по - добре до съвършенство социална игра от Йоана и Иван , за мен тези двамата в момента играят много добре социалната игра , за физическата Иван има данни , Йоана няма такива поне на този етап. Плъзнаха си Ивайло по пързалката и изгониха силен физически играч в лицето на Маргото , но доста слаб такъв като социални умения и четене на играта. Кеф ми беше да наблюдавам всеки ход на тези двамата и въвлечените в това съподвижници на двете коалиициии - Адмирациии направиха го много умело , хитро и с финес, но тук виждам една пробойна Мила - тази емоционална игра , която тя води не ми допада ......... Иоана и Иван засега са ми фаворитите от това племе , а може би и цялостно , но не съм взел окончателно решение искам да опозная още малко и другите , но те двамата и Драго , който малко ми напомня на Занев като физически качества са ми доста открояващи.
Merri_An , Диавало и Бенгун мисля , че бяха такива профилите , те са хората , които съм сигурен, че ще оценят това , което се случи на номинациитеее и също като мен са били впечетлени от начинът по който изиграха играта особено момента с идола , абе знам , че само те биха ме разбрали правилно , тъй като следят предаването в световен мащаб .Поста стана прекалено дълъг , ще се радвам да пишем и обсъждаме най - великото  предаване в Български и Световен Мащаб ! До скоро Simple Smile
Ехааа, поласкана съм, благодаря ти.
Явно сме се чели по темите, защото аз съм в тях още от самото им създаване.
И да, наистина съм впечатлена, аз дори го писах по време на предаването, много ми беше емоционално, върна ме там, в американските формати, при едни други участници....толкова сезони съм извъртяла, че вече ми се сливат и брой, и това кой беше от американския, от австралийския, от Никарагуа...има сезони, които съм гледала по два пъти, въпросния 16ти например, за когото стана дума по-нагоре, преди години, когато имах Скайп, тогава нямаше Месинджър и Вайбър, имаше една много готина мадама, естествено, в темата за Сървайвър USA се намерихме, с която си разменихме Скайповете и там ми пращаше субтитрите за сезоните, тя беше същата като мен - луда фенка, и така успях да си направя архив. Тогава. И докато се наканя да ги кача на външна памет, в един прекрасен ден компа гръмна, и всичко отиде. В нервна криза бях тогава дълго време, така останах без субтитри за всички сезони, с потребителката си загубихме дирите, и...така. Поназнайвам английски, но не до степен да гледам без субтитри.
Та - добре дошъл.
Има един сайт p 2 p . B g
Пише се слято.Преди ги имаше всички 20 сезона със субс,сега гледам са останали само 4 със сийдъри за съжаление.
Жалко че ахn нямат архив,там качваха и амейзинг рейс.Абе хубав канал беше 😁
Точно този беше сайта, който ми препоръчаха готините хора от темата за американския Сървайвър.
Не успях да се справя, не стана с регистрация, не знам защо, цяла вечер си играх, и се отказах накрая.

Последна редакция: нд, 06 мар 2022, 01:12 от Merri_An

Общи условия

Активация на акаунт