🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 021
  • 621
  •   1
Отговори
# 150
  • Другата България
Сюри се сещам коя беше, ама Сандра....
Мисълта ми беше, че явно гони славата на Парвати, съвсем подготвена е дошла. Което е добре, играчи като Пенчо /разбирай Пеѝо/ просто са пълнеж и екскурзианти за сметка на МилошеФ.

За тайната в ковчежето и аз мисля, че ще могат да вземат играч от другия отбор.
Или поне да го спечелят някак. С което, ако са хитри, и са уловили кой с кого, ще могат да разбият коалиция в противниковото племе. Например, взимат Йо. Уау! Или Иван.
Рано е за преструктуриране.

# 151
Много хубав епизод, видяхме вече и в другото племе кой с кого.
Брилянтен Драго, с каква лекота уцелваше мишените. Каза си човекът, че брадви не е мятал, но има ръка и така беше. Засега се спаси, но с динамиката в племето му не виждам голяма надежда за него.
Интересен съвет на Бонток.
Твърдо не харесвам това с арбитъра, играта е на племенен етап още, другото племе няма работа при тях, да не говорим да влияе на хода на събитията.
Ифугао първо говореха да спасят слаб, но Анелия може да е имала инструкции да си отваря очите и ушите на съвета и да прецени на място кого да спаси. Зоран каза, че си е чул името и тя веднага клъвна. Ако толкова лесно се връзва, като нищо ще я подхлъзнат нататък в играта.

Идея нямам какво ще е в сандъчето. Рабъркване на племената едва ли, обикновено го правят преди игра. Дано не е крадене на играч, защото на практика играта за откраднатия играч свършва.

Играта на острова ми изглежда по-удобна за Ивана, но да видим какво ще стане утре.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 00:06 от Дидичка

# 152
Скрит текст:
AuroraBB, ами защото ми се видя изометрия. Има едно такова висящо мнение, че жените са по-добри на баланс. То си е като легенда. Върви и с това, че жените са по-добри на пъзели от мъжете. Нещо което беше разбито на пух и прах от Дечо и Вальо в сезон 3 на ИВ.

Апропо като стана въпрос за Дечката, да кажа, че излезе епизод 3 от Надкаста с Туджаров и Неделчо и нямам търпение да ги чуя какво мислят. 2 часа и малко е, ще си го пусна след Живите мъртви. Simple Smile
да не излезе последния сезон

Драго много ми хареса, много добре за него е че се разделиха с турбо-селото , иначе щеше да потъне с него

# 153
EdelV,
по какво ти прилича с ИВ, уф? Аз не виждам никакви допирни точки на този етап. Особено при гласуванията, въпреки че като гласуване този трети сезон на ИВ беше на ниво в сравнение със сезони 1 и 2. 🙂

Дяволо, конкретно гафа с брадвите и вмешателството с тайната кутия. А за съветите просто няма как да има паралел.
А и арбитри, идоли. Нещо много вмешателства ми идват

# 154
Всичко сте казали, но аз имам въпрос по следния разговор между Бо, Йо и Илиан (цитатът е дословен):
Бо/Йо (не ги различавам още коя коя е): Илиан, ти чувстваш ли се застрашен довечера?
Илиан: 100%. След първия ден, в който Ванко на първия съвет още ме нахака така, 100%. Освен това той ми каза, че най-вероятно ще гласува за мен, въпреки че ми се кълнеше тук на водата, че… извинявам се, прости ми, в смисъл не трябваше така да го правя, така и така. Но според мен той пак би гласувал за мен.
За кой съвет става дума, нали това им е първият съвет? Какво изпускам?

# 155
Мисълта ми беше, че явно гони славата на Парвати, съвсем подготвена е дошла. Което е добре, играчи като Пенчо /разбирай Пеѝо/ просто са пълнеж и екскурзианти за сметка на МилошеФ.

Или поне да го спечелят някак. С което, ако са хитри, и са уловили кой с кого, ще могат да разбият коалиция в противниковото племе. Например, взимат Йо. Уау! Или Иван.

Сандра е "кралицата" на Survivor, печелила  е 2 пъти формата.

# 156
Засега определено жените са тези, които колят и бесят и изобщо около тях се въртят нещата, мъжете са ми абсолютен пълнеж. При Бонток дуото на Йо и Бо смятат и премислят, а Маргарита и Кари изнасят игрите. Александра също е определяща с идола и връзката, която е заформила с доктора. Силната женска коалиция при Ифугао, пък е абсолютното ядро на племето, а Ивана изглежда ще продължи да държи острова на отшелника или както там го бяха нарекли този сезон. Ами браво на мацките!

Ивайло на мен ми харесва. Ясно, че не много образован, но пък му сече мозъка за играта. Може би добре стана, че Ивана излезе рано при тях, така той ще се развие с други коалиции и ще ми е интересно тя да оцелее и да се върне в племето. Надявам се да не я държат до обединението, ако е тя отшелника де, а развъртят още поне един двама там.

# 157
Момичето, което даде огърлицата на Зоран, ми изглеждаше твърде ориентирано. Нали щяха да защитят слаб играч?

# 158
  • Другата България

Сандра е "кралицата" на Survivor, печелила  е 2 пъти формата.
Виноват. Ужас, изложих се. Ама то толкова сезони, и австралийски, и какви ли не други освен американския....благодаря ти.

# 159
Всичко сте казали, но аз имам въпрос по следния разговор между Бо, Йо и Илиан (цитатът е дословен):
Бо/Йо (не ги различавам още коя коя е): Илиан, ти чувстваш ли се застрашен довечера?
Илиан: 100%. След първия ден, в който Ванко на първия съвет още ме нахака така, 100%. Освен това той ми каза, че най-вероятно ще гласува за мен, въпреки че ми се кълнеше тук на водата, че… извинявам се, прости ми, в смисъл не трябваше така да го правя, така и така. Но според мен той пак би гласувал за мен.
За кой съвет става дума, нали това им е първият съвет? Какво изпускам?
Да, точно така каза. И аз паднах. Сега ще върна записа и чуя отново.

... Чух го пак. Точно това казва, което си написала. Мот а мо! Обърнах внимание още по време на играта и щях да го коментирам тук, но после дойде съвета и забравих.
Единственото ми обяснение е, че е имало нещо импровизирано вътре в племето първия ден, може би след състезанието. Нещо му се е карал Ванко. Това "пак би гласувал за мен" може би означава - въпреки извиненията и молбата за прошка, пак би гласувал за мен.
Не знам. Прекалено би било да е имало съвет, за който не знаем! Няма причина.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 23:53 от Гарганела

# 160
Тая Ивана ми е мн анти, дано Илиян я победи.

Ама на Илиян гласа му не се чуваше, учудвам се, че бил интригант, не вярвам.. Той почти не влизаше в кадър.

Как се изкефих на играта на Драгоо! Голям пич!
Много се зарадвах, че Ифугао спечелиха.
Искаше ми се, да са по - умни и да не искат да гонят Драго, а Ивайло (уф той пък и имунитет има) или Джули.

Мила не е толкова наивна, колкото се прави.

Ужасно много ми хареса това, че спасиха Зоран. Готино ги обърка.

Симпатизирам на Драго и малко на Зоран.

# 161
  • Sofia
Благодаря за новата тема!

Този Илиан почти не го бях чувала да говори до тазвечерния съвет – те пък взеха, че го изхвърлиха. Играта се движи с много бързо темпо и понякога ми е трудно да проследявам логическите връзки акуратно. Flushed

# 162
Надкаста с Туджаров и Неделчо е добър, с интересни коментари.
За Сървайвър започва да става дума някъде около 40мин.

# 163
Не знам колко човека са забелязали, за това ще го сложа в спойлер таг:

Скрит текст:
Туистът е разбъркване на племената. БТВ-то в промото за "Следващия епизод, показа няколко откъса с хора от червенето племе, които носят цветовете на Ифугао.

Според мен е рано все още за този класически туист, но нека видим.

EDIT: А, всъщност нищоч удно и да откраднат някой от загубилото племе.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 04:37 от Ledg

# 164
  • София
Много ме е яд за Илиан, не трябваше така импулсивно да гласува. Дано победи Ивана.
Ванко ми е страшно антипатичен.
Карин за мен е супер лицемерна и не говоря за играта и. Не можеш да си първата излъгала и завъртяла интрига ( ок, така е избрала да играе- нямам против), а после да говориш пред камерата, че с лъжи не ставало. 👎👎👎

Общи условия

Активация на акаунт