🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 050
  • 621
  •   1
Отговори
# 165
Много интересен епизод снощи, с интересни изказвания и действия, явно не виждаме всичко, и е доста объркващо.

Мила може да мята ножове добре,  но брадвата е тежка и си иска мъжка ръка. Драго беше невероятен. Мнооого ще ме е яд, ако той си отиде, а пък Жорката продължи да се търкаля по пясъка.
Мила нали ревеше в началото, че не може да приеме тези интриги и шушукания, сега е много категорична.

За Ивана нямам думи, плашеща е направо.

Многократно е писано, че ИВ взаимстват от Сървайвър, не обратното.

Честита Баба Марта!

# 166
Колкото и сезона да са изгледали,и Парвати и Сандра бяха освен с акъл и с физическата част.Първата висеше с часове на коловете,с ръцете над главата и на изометрия беше непобедима.А тия нашите кокошки дето си мислят че играят и управляват играта са слаби физически.И да изкретат до обединението на индивидуалните битки са чао.Карин може и да е силна физически,но умствено не блести до сега с нищо освен с лицемерие.Да не помисли някой че харесвам двете американки,супер дразнещи са ми,що нерви съм потрошила с техните номера,след съвета с двата идола и номера на Парвати от яд не можех да заспя дори,но пък играеха играта както си трябва спор няма.В нашите не виждам такива заложби колкото и да се опитват.

# 167
Симпатиите и антипатиите ми остават непроменени.
Йо-то да си ходи!  Не мога да я гледам. Дори Мила с телта в носа по-се трае. Понякога попадам на хора които от пръв поглед ме отблъскват. Без да говорят, без нищо да знам. Йо-то е точно такъв случай.  Ивана и Джулиана ме дразнят и също искам да си ходят, но при тях е от кофти характер.
Бо - то засега не ме нерви но и нищо хубаво не мога да кажа.
Карин не ми харесва, както някои писаха има нещо хлъзгаво в нея.
За всички други съм с позитивна настройка. Илиан и Зоран са ми еднакво симпатични, язък че не се понасят един друг.
Ще се надявам Илиан да бие Ивана (тя ми напомня на Катето от ИВ с чепатия си характер).

За играта - беше тотално безумие да сложат Джу-тъпата-патка на трети пост където се иска акъл.

Ивана и Ивайло са приключили аферата си.
Много сложно е да се каже кой се е спасил повече Joy
За мен е много просто - Ивайло се е спасил!

Мила съм я видажл в сторита как мята ножове със Сами и да ви кажа, добра е. Ако Ифугао не изостанат с много, има шанс да им извади играта. 🙂
Не позна. Мисля, че я прехвалихте тая Мила.

# 168
  • София
Аз изобщо не разбрах кой с кого е в коалиция. Такова шушукане, уговорки, сметки, интриги. Зави ми се свят. Илиян трябваше да остане, а да изгонят Жорката, той е абсолютно безполезен за племето.
Драго ме впечатли определено. Стискам му палци, че е на пангара при следваща загуба.
Дано Илиян бие Ивана.

# 169
Аз изобщо не разбрах кой с кого е в коалиция. Такова шушукане, уговорки, сметки, интриги. Зави ми се свят. Илиян трябваше да остане, а да изгонят Жорката, той е абсолютно безполезен за племето.
Драго ме впечатли определено. Стискам му палци, че е на пангара при следваща загуба.
Дано Илиян бие Ивана.

Ами то до голяма степен това объркване или по-точно "елементът на изненадата" е резултат от целенасочен избор какво да ни покажат.
Драго - да!
Илиян -да!
Жорката - именно.  Това за личната му хигиена беше брутално. Запомних следния лаф на Маргото:
-- Голямото уморено тяло дето нищо не е направИло.
SmileySmileySmiley

# 170
И мен нещо Йо не ме кефи - освен сплетни друго май не е показала до сега. Илиан беше изненада, почти не съм го виждала този човек, дано разкара Ивана.
Нещо бързо ми се развива действието, няма лошо, но не мога да си изградя още мнение за играчите. Категорично знам кои не ме кефят - Джулиана и Ивана, следвани по петите от Карин и Йо. Карин има физически данни, знае го и разчита на това. Не ми хресва не, че интригантства, а че не допуска, че може да и е необходима помощ от другите играчи.
От мъжете Драго ми се струва свестен, въпреки запаления скандал между Джулито и Ивайло. Доктора също, но по-скоро, като спортсмен. Зоран ми е интересен, въпреки чепъия си характер.
Аааа, щях да забравя Маргото. Пфф там дори не знам какво да кажа - Пейо в женски вариант.
Жорката е мекушав, трябва да покаже малко характер. Решили са, че нищо не прави и лесно ще го разкарат за това, защото и доктора спа, като строиха легла, ама …

# 171
Страхувам се, че Драго само си отложи заминаването. Той продължава да е основния заподозрян за изгонване. А и от Бонток едва ли ще спасят толкова силен играч. Дори и да миксират племената не го виждам как ще продължи. Подкрепата на двамата мъжаги в неговото племе едва ли ще му свършат работа.

П.С. Абе само мене ли ме плаши облещената кака горе в темата? Всеки път като отворя и се стряскам! Simple Smile))))

# 172
Симпатиите и антипатиите ми остават непроменени.
Йо-то да си ходи!  Не мога да я гледам. Дори Мила с телта в носа по-се трае. Понякога попадам на хора които от пръв поглед ме отблъскват. Без да говорят, без нищо да знам. Йо-то е точно такъв случай.  Ивана и Джулиана ме дразнят и също искам да си ходят, но при тях е от кофти характер.
Бо - то засега не ме нерви но и нищо хубаво не мога да кажа.
Карин не ми харесва, както някои писаха има нещо хлъзгаво в нея.
За всички други съм с позитивна настройка. Илиан и Зоран са ми еднакво симпатични, язък че не се понасят един друг.
Ще се надявам Илиан да бие Ивана (тя ми напомня на Катето от ИВ с чепатия си характер).

А, дано …. но от малкото, което видях, струва ми се играта си е баш като за Ивана Sad

# 173
  • София
За какво им е тази Ивана. Само да си показва задника. Не е добра физически, безполезна е за предаването. Надявам се да не я подпират с удобна игра.

# 174
Наясно съм, че всички похвати са от оригиналния Сървайвър, но аз американските сезони не съм гледала, та в случая ми навява мисли за ИВ и непрекъснатите промени на правилата на играта. Ще видим докъде ще стигнат и тук.
Жоро засега успешно върви по стъпките на адаша си от сезон 4. Момчето е удобен играч за коалиция, не дразни, ще си го  държат за глас до обединението, а после кой знае. Йо и Бо като главатари ще оберат повечето негативи и ще са мишена номер 1.

# 175
Този сезон на Сървайвър ми е много скучен, сигурно са забравили, как се прави след толкова години. То не са сплетни още от първи ден, слабаците където за нищо не стават, искат да гонят силни играчи. Вчерашния епизод, как всички щяха да гонят Александра и нито глас даже събра. Ако не бяха спасили Зоран си заминаваше. Все още симпатизирам на Милен, не съм го виждал да сплетничи.

# 176
  • София
Изпуснала съм новата тема, че и последния епизод, но ще си го върна, че ми е интересно как са паднали досегашните победители.
Гласувах за Драго, без да имам особени впечатления, само защото ми изглежда разумен от малкото, което съм видяла.

# 177
Ивана Крофт точи ножове на самотен остров:

# 178
  • София
Много интересен епизод, допоследно не бяхме сигурни как ще гласуват. Стратегията на Бо и Йо проработи.

Дяволо, писал си назад защо, на втори пост са сложили жени, беше много тясна дървената рамка и широк мъж нямаше да може да влезе.

Браво на Драго за победата. Надявам се Джулияна да си тръгне преди него. Много е неприятна, нищо не може, но и стратегически и социално я няма.

Йоана си мисля, че може и да изненада, тя е много добра в физическа форма от домашни тренировки т.е. не е силна като от кросфит, но на изомерия може да ни изненада. Следвам я от много време и тренира и показва ежедневно.

# 179
Снощи забравих да се възмутя, ама някой трябва да скастри монтажиста - много задници, много нещо в кадър. Според мен се е почерпил от рома на Пейо.
Така и не рабрах Ивайло къде си е чукнал кутлицата, че чак и лепенка имаше или пък Карин защо игра с подплънки на рамената. Разговорът в Бонток, който ни изненада, че сме изпуснали първия таен съвет на племето, да не би да е от по-късен момент в играта? На мене ми изглеждаше като монтажна грешка. На теория все още е възможно, ако Илиян направи фурор на острова и остане, колкото и невероятно да изглежда.

Драго и на мен ми изглежда свестен човек на първо четене, затова недоумявам какво общо може да има с Пейо, че приятелство чак да завърже с него. Сигнална лампичка ми е и скандала, който заформи с половин уста и се оттегли. Според мен голяма лисица ще излезе.

Сандра от американския Сървайвър какви физически данни имаше? И тя едвам се влачеше по препятствията. Според мен имаше късмета да е на финал с много мразени участници и това до голяма степен и спечели двата милиона.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 11:20 от Дидичка

Общи условия

Активация на акаунт