🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 2 (27.02 - 06.03) 🌴

• 29 062
  • 621
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Не мисля,че кутията значи крадене само на един играч.
Ако Ифугао бяха паднали,щеше да има още един изгонен на съвета.Отделно и да им откраднат някого...,не ми се вярва.Щеше да се затрие племето.
Най-вероятно ще префасонират племената довечера.

# 196
Залагам, че няма да има пренареждане все още и че няма да се промени числеността на племената днес за да се запази съотношението на силите и да не се обезценят победите в игрите за племенен имунитет. Логиката сочи размяна/и - по-вероятно един играч, но е възможно и два.

# 197
  • София
Пусната е нова анкета

Изключително оспорвана битка по първия въпрос, втория май беше ясен...
Колко по-интересно е когато няма спойлери, нали? Хехе. Simple Smile

Относно прословутите брадви. Сега отново прегледах епизода.
Ами:
1) Владо не уточни колко на брой са брадвите. Първа грешка/пропуск. Зрителя трябва да знае точно колко са, за да няма после сплетни и легенди...
2) За последния пост не каза, че стрелците могат да се сменяват. Но пък не каза и че не може... По-скоро се създаде такова впечатление, че не може, защото не беше казано. Но после на разбора, Ванко каза, че Илиян е на последния пост, но ще се редуват. Значи може, явно са им го казали. Но нас беше спестено в началото.
3) Владо ясно каза при пренасянето на Александра на 6-те брадви, че ако някоя брадва бъде изтървана, то остава извън играта. Т.е. както се пренесе това! Анелия пренесе само 2 брадви. Срещу 6 от Александра!
4) Като построи моста Зоран отиде при мрежичката с брадите и от там пренесе всичките им брадви. Не бяха само шест, а седем или осем. Но бяха повече от шест?! Нали уж Александра е пренесла само 6, защо сега се оказаха повече?
5) Още по-скандално. След като Джулиана построи своя мост (с голямо закъснение спрямо Зоран) отиде спокойно до мрежичката си и взе 8 брадви. Ако правилно ги преброих на стоп кадър. Т.е. явно брадвите са били 8 на брой. Е, как така са 8 и защо??? Нали Анелия пренесе само две брадви през тунела и какъв беше смисълът от цялото това упражение тогава след като си имат всичкие брадви? Що за аматьорско обяснение на играта от Владо и що за монтаж?

# 198
  • София
По втора точка, не внимавах съвсем, но нали избраха по двама стрелци от племе. Така че логично е тези двама да се сменят, но може и да не съм разбрала.

# 199
Сега се присъединявам, исках само да благодаря на Diavolo за темата, огромен труд, благодаря 🌺

# 200
  • София
Залагам, че няма да има пренареждане все още и че няма да се промени числеността на племената днес за да се запази съотношението на силите и да не се обезценят победите в игрите за племенен имунитет. Логиката сочи размяна/и - по-вероятно един играч, но е възможно и два.
Няма да е един,да.Вижда се мъжки крак,от който се маха червена кърпа Simple Smile

# 201
От промото ми се струва, че две дами ще си разменят Отборите. Само предположение, но:
Скрит текст:
Борислава и Джулиана. Борислава е с лилав потник с тънки презрамки, а дългокраката жена с бяла тениска мисля, че е Джулиана. Така ще разбият БоЙо

# 202
  • Другата България
Аз го предположих тона с Бо и Йо,много ще е интересно точно тях да разделят.

# 203
  • София
Те каквито са парватита Simple Smile да не мислиш,че в другото племе нямат коалицийка.
Опасни са,нямам търпение да ги видя довечера.

# 204
  • Другата България
Всъщност, права си, с това време, което са прекарали заедно всички преди старта, със сигурност имат и план Б, С, Д и т.н.

# 205
  • Sunshine state
Хареса ми снощния епизод. Надявам се Илиян да изгони Ивана. Не ми харесва това с наместника на другото племе. То така знае ли се.. И аз не схванах какво стана с брадвите по време на играта и как така имаха еднакъв брой. Радвам се, че Драго се спаси, защото ми е симпатичен. Мила започва да ми става неприятна - уж в началото мрънкаше и плачеше как имало коалиции, а сега върти същите номера. Хипократ. Карин и тя не ми харесва - доста злобна и лицемерна се оказа.

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:10 от Pupitka

# 206
Според мен е инцидентно това "предимство" да се спаси някой от другото племе,не помня сървайвър с такова през целия сезон,по скоро инцидентни са такива преимущества.И на мен ми изглежда че ще бутат Ивана ,едно е жена 50 кг. да седи на пръсти дълго време,друго мъж 80 кг.За мен Сандра си беше силна физически,малко ми напомня Мартина за нея.

# 207
  • Другата България
Аз съм в ступор от абсолютно простоватия и грозен език на жената мъж.
Маргарита.
Не знам къде живее, в каква среда вирее, обаче освен, че не е за гледане, определено не е и за слушане.
За стойка, походка и външен изглед да не отварям дума.
Освен, че изглежда като мъж, се държи като определена категория мъже.

# 208
  • Sunshine state
Мери, абсолютно и аз същото си помислих. Като една биткаджийка се държи. Нямам търпение да й видя гърбището като я изритат. Sweat Smile

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 20:29 от Pupitka

# 209
Пренареждане,
Изненадаха ме.

Общи условия

Активация на акаунт