Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 738
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Момичета, препоръчайте ми моля при кого от клиника Щерев да отида за замразяване на яйцеклетки. Дали доц. Андреева ще ми свърши работа?

Аз бих ти препоръчала др.Ганева, по-достъпна е, по-лесно се стига споразумение с нея за действие и план и не на последно място по-приятен и усмихнат лекар е.

# 241
Благодаря ти! Simple Smile

# 242
от личен и горчив опит разбрах, че доц. Андреева е възможно най-лошият избор за каквото и да било. Стимулациите въобще не й се получават.

# 243
От опита ми в Щерев съдя, че Ганева, Савова и Юнакова са най-предпочитаните Арт лекари в клиниката.

# 244
  • София
Стоунче и доц Тимева.

# 245
Аз за нея съм с по-особено мнение 😂

# 246
  • София
ахахах аз за много от тях съм с особено мнение, но Андреева мисля че ми държи все още номер1 в списъка... При нея липсва изцяло емпатия към пациентите. Юнакова и тя ми беше там в списъка, ама ми прави кюретажа юни и поправи малко мнението ми за нея, като и тя не показва особена емпатия към пациенти.

# 247
Според мен Юнакова е така само в началото. Аз всъщност точно миналия септември бях за първи път при нея и ми се видя студен човек. После започнах всеки месец - изследвания, микробиология, цветна снимка, първа, втора, трета, четвърта инсеминация и с всеки изминал път се държеше все по-мило и загрижено с мен. Не ѝ липсва чувство за хумор, а между двата трансфера направо ме уби, като отидох за подготовка за втори и ме попита дали съм си починала и как е било на морето в Гърция Joy Но аз имам сантимент към нея и не съм твърде обективна.

Виж, Савова ми се стори слънце от първата минута. Случи се така един път, че Юнакова я нямаше и трябваше да отида при нея или Ганева. А един път се разочаровах от Ганева, макар и не по АРТ въпроси. Та така. Както и ти си казвала, всеки ще си препоръча лекаря, при когото е успял.

# 248
  • София
Аз съм го казвала и преди, Андреева ме прие с отворена шийка в 26та седмица, без капка емпатия към мен, погледна ме само и ми каза влизай за задържане, нищо не ми обясни, не ми каза една дума какво, защо как? Сама си четох в стаята после и сестрите ми държаха ръка да ме утешават. На следващия ден след като цял ден лекар не дойде да ме види, поисках поне някой да ми каже какво ми има и какво следва? Дойде Юнакова и ми каза какво да ви кажа? Радвайте се че не сте в Майчин дом. Туй то... Беше дните след Коледа. На първия работен ден дойде Коновалова, ми слънце, половин час стоя да ми обяснява как , що, какво ще следва от тук нататък. И впрочем раждах с една мама пациентка на Андреева, за 5 дни дойде веднъж за да каже че няма да дойде на изписването, докато Коновалова идваше по два пъти на ден при мен. Ами има разлика...

# 249
Ооо, Коновалова е слънце, наистина! А за Юнакова и Майчин дом дори не знам какво да кажа и какво да мисля. Искам сега да се следя и по здравна каса и проучвах именно Майчин дом. Не че се спрях на него, но гледайки сайта, ето чия снимка ме посрещна в секция "Екип".
https://maichindom.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81/%d0%b5%d0 … 1%82%d0%b2%d0%be/

# 250
  • София
Александров и един път не идва.

# 251
  • София
Александров и един път не идва.

Ти па, ще се занимава човека с някакви родилки хахаха...

Между другото пак да спомена, колко хубаво впечатление ми направи др.Калев  когато ме прие извънредно по време на МА.

Стоунче а така... навсякъде са... Ти няма ли да се следиш в болницата? За какво ти е по ЗК?

# 252
За Калев и аз една лоша дума не съм чула.

Мацето, за да си пускам изследванията по здравна каса. Те не са голяма сума (особено на фона на тези 1200, които дадох днес за пренатален тест), но си плащам данъците, осигуровките и ми писна навсякъде да плащам като поп Grinning Следящият лекар ме подкрепи.

Иначе с Щерев аз приключих на този етап откъм гинекология, отпреди бременността "имах" лекар, при когото исках да се следя - разбира от тромбофилии и терапията им (което беше водещо за мен), имах вече изградено доверие и симпатия към него и просто се върнах. В Щерев засега планирам да ходя на ендокринолог, но това го правих и преди старта на АРТ. За раждане не искам да мисля още, вижда ми се твърде далеч и несигурно.

# 253
  • София
Айде днес да съм черна станция тогава. 🤣
На първата фетална ми каза да си ходя Калев, че нищо не се виждало, на другия ден в друга болница и с друга апаратура видяха абсолютно всичко. Също така обсъждаше пред мен предната си пациентка, че бебето имало проблеми, защото било в резултат на кръвосмешение... Като бях там 30-те часа в предродилна дойде и ми каза, че сме чакали толкова много, защото бозайниците обикновено раждали вечер. 🤣🤣🤣 Сигурна съм, че не го каза с лошо и е много мил и дружелюбен, ама ето, аз не останах с добри впечатления от него като професионалист, иначе като отношение е супер.

# 254
  • София
sea.sea абсолютно недопустимо поведение... Без значение че пред мен се държал супер, това не оправдава как се е държал пред теб!

Общи условия

Активация на акаунт