Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 62 715
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте.
За да запиша последната фетална морфология при Чавеева, колко по-рано трябва да звънна? До сега ги правиха съответно Искилиева и Билчев, но за последната държа да е Чавеева, защото изследването ще определи начина на родоразрешение най-вероятно. Сега съм в 24 седмица, искам в 32 да направя феталната.

# 256
Здравейте, момичета. Имам два въпроса за скрининга в 11-13 г.с. Часът ми е за 27.10 при д-р Калев следобед. Часът ми беше запазен от доц. Юнакова, като тя ми назначи кръвни изледвания (едно, от които е БХС) и ми каза да ги направя в деня преди прегледа при Калев на гладно(т.е на 26.10 сутринта).

Първият ми въпрос е относно поредността на ултразвуковия преглед и кръвните изследвания. В интернет пише,че първо се прави УЗ, а после се взима кръв, докато на мен Юнакова ми каза точно обратното. При вас как протекоха нещата? Кое беше първо?

Вторият ми въпрос е относно интервала между кръвната проба и УЗ. По-напред в темата четох, че интервалът трябва да е максимум 1 ден, а при мен ще бъдат минали повече от 24 часа между двете изследвания. Това проблем ли е? Какъв е вашият опит?

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 257
Здравей!

При мен също първо беше кръвния тест, който направих, не помня точно дали беше на предния ден, може и няколко дни преди това да беше, мисля, че лекарката ми беше казала няколко дни преди часа за БХС да отида за изследването. След това беше и прегледа.

Успех!

# 258
Здравейте, момичета. Имам два въпроса за скрининга в 11-13 г.с. Часът ми е за 27.10 при д-р Калев следобед. Часът ми беше запазен от доц. Юнакова, като тя ми назначи кръвни изледвания (едно, от които е БХС) и ми каза да ги направя в деня преди прегледа при Калев на гладно(т.е на 26.10 сутринта).

Първият ми въпрос е относно поредността на ултразвуковия преглед и кръвните изследвания. В интернет пише,че първо се прави УЗ, а после се взима кръв, докато на мен Юнакова ми каза точно обратното. При вас как протекоха нещата? Кое беше първо?

Вторият ми въпрос е относно интервала между кръвната проба и УЗ. По-напред в темата четох, че интервалът трябва да е максимум 1 ден, а при мен ще бъдат минали повече от 24 часа между двете изследвания. Това проблем ли е? Какъв е вашият опит?

Благодаря предварително на отзовалите се!

Аз бях при Искилиева, от друг град съм и в деня на УЗ направих и кръвните. За тях отидох в 8 сутринта, а часът ми при д-р Искилиева беше в 12,30.

# 259
  • София
Не съм пациент на болницата, но си издирвам място за ежегодната профилактика. Преди малко видях, че в Щерев (близо е до работното ми място) предлагат профилактични пакети, включващи гинекологичен преглед, ехограф, цитонамазка и ехомамография. По телефона ми казаха, че прегледът се извършва от д-р Билчев. Та, исках да попитам някой ползвал ли е пакета, адекватно ли е отношението, претупват ли? Наистина ми е важно прегледът да е адекватен, за да се хване, ако има нещо нередно.

# 260
Миналата година с ваучер мен ме претупаха... Не беше Билчев, а Милчева май

# 261
  • София
Отиди другаде. Билчев няма специалност, с която да не се занимава, малко ми е несериозно на мен.

# 262
От години си правя този профилактичен пакет при доктор Билчев. Нямам оплаквания. Билчев освен акушер-гинеколог е и образен диагностик, затова и провежда такива изследвания. Кое му е несериозното да имаш две специалности?

# 263
Някой знае ли аптека, която да продава мериоферт или само в Щерев? Днес бях там, но забравих след прегледа да купя и сега от Младост трябва да се вдигна и пак да ходя за две инжекции?

# 264
Аптеките на другите Ин витро клиники продават. Младост не е ли близо до клиниката на д-р Владимиров? Обадете им се и направо те да ви ги поставят за по-близо.

# 265
  • София
Ако си перфектен, няма проблем...
Отделна тема е, че и човек да умира, бих го посъветвала да подмине болницата.

# 266
При Билчев съм ходила за цветна снимка преди година. Бях се наплашила от разни анонимни дами във форума и писанията им за него, но всъщност нищо от това, което прочетох, не ми се случи на мен. Дори напротив - останах очарована от вниманието, както към мен като отношение, така и при изпълнение на процедурата.

# 267
Какво значи анонимни дами, стоунче? Тук всички сме такива Simple Smile за мен също той не е добър специалист, прави ми ЦС, резултатът беше запушени тръби, не получих копие от снимката. Повторих я след време в държавна болница, всичко беше ок. Имам си снимки от второто изследване, няколко доктора са я гледали след това и потвърдиха, че всичко е наред. Simple Smile
И за мен не е оки да си АГ, мамолог, специалист по феталната морфология и още какво ли не... Simple Smile ако беше ок, досега името му да се в прочуло като някакво светило и да се чака с месеци за час при него. В момента за преглед при него можеш да запазиш час от днес за утре...

При Билчев съм ходила за цветна снимка преди година. Бях се наплашила от разни анонимни дами във форума и писанията им за него, но всъщност нищо от това, което прочетох, не ми се случи на мен. Дори напротив - останах очарована от вниманието, както към мен като отношение, така и при изпълнение на процедурата.

# 268
Означава, че не съм фен да се предоверяваме на мнението на непознати - нито на тези, които ласкаят някого, нито на другите. Уви, опитът ми го показва това Simple Smile Както с коментирания Билчев, така и с прехвалени светила в ендокринологията например, заради чието небрежие станах пациент на АРТ специалист в Щерев след години.

# 269
Подкрепям Стоун. И за най-големият специалист и светило могат да се намерят негативни мнения. Хубаво е човек да има едно на ум, но от няколко мнения (било то позитивни или негативни) не бих си направила извод и аз.

Общи условия

Активация на акаунт