Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 9

• 61 447
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
Привет на всички! Аз бях тази седмица при Юнакова на първи преглед. Не звучеше като да спира да работи в Щерев. Звучеше си, че ще е там следващите 4 месеца. Хаха. Вие с какви впечатления сте от нея?

# 466
Аз имам записан час за Чавеева за края на този месец в Щерев още от април. Има си часове, засега, там. Но тези дни знам, че беше в отпуска. Тя все дава по 2-3 дати на седмица на рецепция. Нормално е да се мести, като прегледите при някакви ФМ без дипломи и титли струват колкото нейния. Предполагам, че в тази новата клиника цените ще са 220-250+ лв за преглед при нея и така ще си осигури по-голямо спокойствие, понеже в Щерев наистина е под пълна пара. А и пациентите идват заради нея, а не заради  името на болницата, даже вътрешно лекарите от Щерев избягват да насочват към нея заради голямата й натовареност.

# 467
  • София
Здравейте момичета, включвам се в темата, която намерих скоро, за да изразя специални благодарности и да препоръчам с две ръце доцент Андреева за проблемно забременяване. Преди да се запозная с тази уникална лекарка и да стана пациент на клиниката, имах две неуспешни инсеминации.
При доц. Андреева забременях от раз, със стимулирана инсеминация, като преди това ме следя два-три месеца за овулация, предписа ми добавки за подготовка, успоредно направих консултация по нейна препоръка с ендокринолог и пих метфогама за инсулинова резистентност.
На успешната инсеминация имах два спукани фоликула, идеално таймирана овулация и предписана прогестеронова терапия след това. Вече съм бременна в трети месец! Доц. Андреева още ме следи на две седмици веднъж. На 24.04 видяхме ембриончето с пулс и за мен беше изключително вълнуващ момент.
За всички момичета, които са с репродуктивни проблеми, вярвайте в себе си и лекарката и забравете статистиката! С мен тя успя от раз с инсеминация, на 40 г възраст! Всичко е да попаднеш на правилния лекар и разбира се, късмет и Божията подкрепа!
Благодаря Ви, доцент Андреева!

# 468
Успех, Лейди. Ти си нашето късметче Flowers Four Leaf Clover

# 469
  • София
Благодаря ти, Фрида! Успех и на теб и на всички борбени момичета, които мечтаят да станат мами! В един момент постоянството и упоритостта, съчетани с лекарска компетентност дават желания резултат! ❤
Успех, Лейди. Ти си нашето късметче Flowers Four Leaf Clover

# 470
  • София
Маце, Гергана Дикова е гинеколог от Майчин дом. Дъщеря е на Иван Диков също гинеколог от Майчин дом. Ти си видяла предполагам, че центъра е открит през септ.миналата година. Ако научиш някоя клюка моля сподели. Аз съм фен на Ганева но Юнакова ми е втори избор. Ако и Ганева преглежда в новата клиника ще е супер.

# 471
Аз сум ходила във Фемиклиник. Нова е, хубава е, часовете се спазват. Има много лекари от Майчин Дом, в началото си мислех, че е общо тяхно ново място. Явно обаче има и от други.

# 472
  • Somewhere beyond the moon and stars
ЛейдиРоуз, какви хубави новини! Heart

Ще се засичаме в Щерев вероятно.
Лека и безпроблемна бременност!

# 473
  • София
Благодаря ти, Емералд! Успех и на теб и скоро да се похвалиш с добра новина! ❣

# 474
Здравейте. Накой знае ли как стоят нещата относно секцио по желание в Щерев?

# 475
Здравейте,
Имате ли представа в момента колко е разждането със секцио за осигурени пациенти?
Мерси!

По желание - около 5 000, по предписания на лекар - около 2 500.

# 476
Здравейте на всички отново. Може ли момичетата, които са правили снимка, да споделят повече за процедурата? Иска ми се да е с венозна упойка. Изтърпях една хистероскопия без упойка и ми се иска да си спестя всяка болка. Благодаря!

# 477
  • София
Цветна снимка ли? При мен мина много леко, изпих две но шпа преди процедурата. Хем бях с двойно запушени тръби,които след контраста се отпушиха не усетих никаква болка. Можеш и един профенид да сложиш и един Аулин и няма да имаш драма, минава супер бързо, не се притеснявай

# 478
Благодаря за куража! Много странно за тази цветна снимка, защото нито Д-р Калчев, нито Д-р Цветков, нито доц. Юнакова се насочиха към нея. А аз имам ендометриоза, прекарана хламидиална инфекция също. Доц. Магунска ми препоръча да си я направя. А след нея може ли да се правят опити за бебе или се изчаква един месец?

# 479
  • София
Ние не сме изчаквали, някои изчакват

Общи условия

Активация на акаунт