Паническо разстройство 53

• 47 647
  • 792
  •   1
Отговори
# 135
Относно съфорумците с ПА след ковид, мен ме питаха 1000 пъти карала ли съм ковид, тъй като моето тревожно разстройство започна пред няколко месеца. И психиатърът, и психотерапевтът казаха, че ПА и ТР може да са странични ефекти от коронавируса. Напоследък, се наблюдавал голям скок в тия състояния...

# 136
Възможно ли е да ти е малко или неподходящо само това лекарство.
Не ме разбирай погрешно, моля.
А иначе страховете за децата са безкрайно много, просто някои неща така или иначе ще се случат, защото са задължителни Confused.

Да разбирам го ,че е задължително, но просто съм си притеснена 😁
Бях на 1 хапче ,но тя ми го вдигна на 1 и половина и наистина се чувствам по-добре просто, когато става въпрос за малкия нищо не помага знам ,че се притеснявам за глупости ,но ето ...

# 137
Относно съфорумците с ПА след ковид, мен ме питаха 1000 пъти карала ли съм ковид, тъй като моето тревожно разстройство започна пред няколко месеца. И психиатърът, и психотерапевтът казаха, че ПА и ТР може да са странични ефекти от коронавируса. Напоследък, се наблюдавал голям скок в тия състояния...
По назад описах механизма на отключване на състоянието след корона. В над 48% от преболедувалите се наблюдава поява на леко до средно тревожно разстройство с панически пристъпи.

# 138

Аз съм такъв случай… и тук и в други фокури за ковид питах дали има още хора като мен, но не получих отговор. Сега ти като написа и опасенията ми се потвърдиха за пореден път. При мен всичко започна месец след ковид, много мъки с лекарства и какво ли не. Тъкмо се бях позакрепила и преди месец пак го карах… съответно отново ми се върна тревожността. Сутрин е най-гадно. Не знам до кога ще го карам така, но вече леко започнах да се отчайвам…

# 139
Минавам да се оплача..не ми стигат ПА, които се засилиха сега пролетта.Ами вчера ми падна кръвното и щях да припадна,предстои ми нова работа,планова операция на детето и за капак ме хвана и шарка ..на 30г..Fearful

# 140
Минавам да се оплача..не ми стигат ПА, които се засилиха сега пролетта.Ами вчера ми падна кръвното и щях да припадна,предстои ми нова работа,планова операция на детето и за капак ме хвана и шарка ..на 30г..Fearful
На 30 варицела е отврат да се кара, и не е безобидно. Ацикловир изписаха ли?

# 141
На 30 варицела е отврат да се кара, и не е безобидно. Ацикловир изписаха ли?
Не,витамини .

# 142
  • Пловдив
Мили хора, здравейте отново! На Есцитил и Флуанксол съм от 25 дена, по една таблетка сутрин от двата медикамента. Преди съм била на тях, действаха ми що-годе добре. Сега обаче още не се чувствам напълно спокойна и най-важното имам страх от вървене, понеже си чувствам тежки и уморени краката от коленете надолу. Само вечер като си лягам ми е спокойно. Всъщност точно проблемите с краката ме докараха до хапчета, но проблемът беше в седалището и бедрата, сега е долу. Много съм объркана. Дали всичко може да е от тревожността или си имам проблем? Вече 7 месеца съм във филма. Според вас 25 дена достатъчни ли са хапчетата да разгърнат пълния си потенциал?

# 143
Аз съм от няколко месеца на Аритави и Флуаксол (сутрин) и още не мога да кажа, че съм на 100% стабилна. Всяка болежка обостря хипохондрия и тревожност. И аз вечер съм по-спокойна. Според мен трябва да минат поне 6м, за да почувстваш някакво трайно подобрение.

# 144
Мили хора, здравейте отново! На Есцитил и Флуанксол съм от 25 дена, по една таблетка сутрин от двата медикамента. Преди съм била на тях, действаха ми що-годе добре. Сега обаче още не се чувствам напълно спокойна и най-важното имам страх от вървене, понеже си чувствам тежки и уморени краката от коленете надолу. Само вечер като си лягам ми е спокойно. Всъщност точно проблемите с краката ме докараха до хапчета, но проблемът беше в седалището и бедрата, сега е долу. Много съм объркана. Дали всичко може да е от тревожността или си имам проблем? Вече 7 месеца съм във филма. Според вас 25 дена достатъчни ли са хапчетата да разгърнат пълния си потенциал?

Здравей, никакъв шанс за 25 хапчетата да разгърнат пълния си потенциал. При всеки е различно, разбира се, но при повечето хора това време е напълно недостатъчно.

# 145
Черешка,поне 3 месеца за да подействат.
На мен децата са ми болни и съм в голяма тревожност. Няма край това чудо..Тъкмо пак ги бях намалила на 1/2.

# 146
Черешка,поне 3 месеца за да подействат.
На мен децата са ми болни и съм в голяма тревожност. Няма край това чудо..Тъкмо пак ги бях намалила на 1/2.
Същата работа. Въртим се в един кръг със сополи, кашлици. Аман вече!

# 147
Здравейте, братя и сестри по съдба.
Вие как сте с ПА по време на положителни емоции? Аз мисля, че няма оправия за мене… Дори когато се смея, скачам, танцувам, забавлявам се, радвам се, ми изтръпват ръце, крака, глава, завива ми се свят и се свивам в ъгъла като настъпано коте.
Човек да не смее да се засмее…

# 148
Здравейте, братя и сестри по съдба.
Вие как сте с ПА по време на положителни емоции? Аз мисля, че няма оправия за мене… Дори когато се смея, скачам, танцувам, забавлявам се, радвам се, ми изтръпват ръце, крака, глава, завива ми се свят и се свивам в ъгъла като настъпано коте.
Човек да не смее да се засмее…
Мозъка не прави разлика между положителни и отрицателни емоции! За него е просто верига събития , които по един и същи начин дават начало на каскада от биохимични процеси.

# 149
Здравейте, искам да попитам по-опитните и пушачите как ви се отразява пушенето? Имам усещането, че от цигарите ми се появяват някакви симптоми в сърдечната област нещо като слабост и бодежи, но не точно, незнам как да го обясня. Кардиолога каза, че сърцето е добре. Понякога вечер имам изтръпване на крайниците или по точно нещо като тръпки и топли вълни, понякога ми се увеличава пулса и кръвното за кратко и после се оправя само или с Валидол, имах и проблем със съня известно време, сега е по-добре, но се чудя дали това са ПА, до сега не съм имала. Свързвам го и с цигарите, но дали е от самия никотин или от постоянното мислене, че пак трябва да ги спра и вината, че въобще ги започнах отново.

Общи условия

Активация на акаунт