С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 474
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
Поне си е разчистил масата , а някои и това не правят😉

# 31
ММ например като облече един пуловер, вечерта не го слага за пране, защото не бил достатъчно мръсен, според него. Да, обаче на другия ден не облича същия, ами вади друг, и така за няколко дни на стола се натрупват няколко пуловера, нито чисти, нито мръсни! Да не говорим, че така си изважда и дрехи за вкъщи - един анцуг за вкъщи, друг, с който слиза пред входа или изкарва кучето, трети "официален" за магазина! Да продължавам ли...а, да, има суитчер за вкъщи, друг, с който излиза да пуши на балкона.... И всички тези дрехи стоят по разни закачалки в коридора и спалнята!
 За мъжете и студа да ви разкажа, ММ уж не е зиморничав, но зимата например си затопля дънките със сешоар, преди да ги обуе! 😂
Аз пък много бих искала да мога да си споделям някакви си мои неща с ММ. Че дори и незначителни да са. Случих обаче на по-затворен тип човек, с когото се говори само по същество. Останалото е ала-бала. Или "се впрягам за глупости".
Това и при нас е тема, само че наобратно, ММ иска много да си споделяме и  комуникираме, а аз си падам по-затворена и несподеляща.

# 32
Разкарай столовете да няма къде да "простира". Аз откакто махнах велоергометъра ползва закачалката. Не, че и преди не можеше, ама нали да ми покаже, че тоз уред за тая цел е по-подходящ ... което истина си беше.

# 33
И моя си има един фотьойл в спалнята и си трупа цяла седмица. После дава един куп с пране Scream Аз затова се учудих, че съществуват мъже, които не го правят това Joy Даже като обзавеждахме апартамента и ми вика "ама нали пак ще ми сложиш един стол ей тука за дрехите" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 34
Аз понеже реших, че столовете се затрупват, ги махнах и казах, че вече за целта ще се използва едно от чекмеджетата в скрина. Като вътре моите дрехи са 1х клин за вкъщи, 1х тениска, 1х суичър или жилетка + един чифт вълнени чорапи. От мъжка страна обаче е ужас - точно каъо гореописаното. 4 пуловера, 3 от които с тениските вътре, както са съблечеби заедно, анцуг, два суичъра, още една тениска... Уикенда реших да бъда ината и всеки път като видех горепосочените несгънати и натъпкани в чекмеджето, ги изкарвах и ги слагах на леглото. Май на 5тия път се усети какво имам предвид.

Последните 10 дни се дразня, че чувам само мрънкане и критика или "е ти това не го ли знаеше". Уж всичко на шега де. Подхвърлено с майтапчийски тон, обаче след 30тия път започва да ми става много обидно и криво. Само за яденето казва "много вкусно".

# 35
Ей това със затоплянето на дънките със сешоара ме разсмя искрено Joy

Моето мъжле, си оставя дрехита в коша за пране, но закачалките са отрупани с негови дрехи. И като го питам, все има отговор защо са там. Не били за пране, ама не ги и облича.

# 36
Дразни ме, влиза в тоалетната по голяма нужда винаги в най-неподходящо време! Например ще ходим някъде, спира се на вратата и се връща да се изтропа. Сутрин аз бързам от нощна смяна съм, бързам да приготвя детето за градина, той пак там заврян!
Изобщо много ме дразни с това влизане в тоалетната точно когато имам нужда от него и изобщо не е момента!

# 37
ММ: Хайде да си вземем пъпешче!
На следващия ден, аз: "Искаш ли пъпешче за десерт"? - той,"Не"
По-следващия ден, аз "Искаш ли пъпешче за закуска?" - той: "Не"
Десет дни по-късно пъпешчето се скапва и заминава в кофата.
На следващия ден, ММ: "Хайде да си вземем пъпешче!"
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38
Ефи, с твоя мъж сме си лика-прилика. Не от сега това, ми всеки път като те прочета. Каква зодия е, че ми стана интересно?

# 39
Дразни ме, влиза в тоалетната по голяма нужда винаги в най-неподходящо време! Например ще ходим някъде, спира се на вратата и се връща да се изтропа. Сутрин аз бързам от нощна смяна съм, бързам да приготвя детето за градина, той пак там заврян!
Изобщо много ме дразни с това влизане в тоалетната точно когато имам нужда от него и изобщо не е момента!
При ММ не само е в неподходящото време, ами и по 20 мин, стигал е до 30 мин. Нещо като цял ритуал си има, а че някой може да е на зор... 😃

# 40
  • София
Хаха, много разведряваща темичка, попаднах на нея случайно. Smile
Ами, дразни ме, че като му обяснявам нещо важно, той все ме прекъсва, не ме изчаква. Аз му предлагам различни опции, а той си мисли, че повтарям едно и също... и казва: "Добре, стига си повтаряла, разбрах." След час, ден или месец се оказва, че изобщо нищо не е чул и запомнил, все едно не сме говорили по темата.

# 41
  • Пловдив
Моя никога не слуша какво му казвам, но отговаря: "Да", "добре".
Ако го питам кое е добре, не може да каже и започва да се смее и си признава, че не ме слуша.
Изобщо хич не ни върви с комуникацията. Голяма мъка

# 42
Дразни ме, че е хейтър. Всичко е криво, гадно, черно, но и не прави нищо, за да подобри положението. Изобщо не говори с мен, идва си, оправдава се с детето, че му е развалило настроението и след буквално две минути вече е излязъл, за да "си почине от нас". Напоследък има проблеми в работата, но не сме виновни ние.

# 43
  • Great Britain
Това е мега култ оплакване.Направи му график кога да ака, тогава когато на теб ти е удобно.Ама, ха,безсрам ик ,няма право на биологична нужда.

# 44
😂😂 молим ви са, тоальетнътъ явно е много важно място за мъжкото психично благополучие. Вуйчо ми си направи такъв мерсклийски ремонт на втория кенеф у тях. Сложил си рафтче за книжки и списания. Съответно, вуйна ми въздиша в безсилието си. 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт