🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 160
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 375
Дояде ми се сочна мазна вратна пържола сега....

В предаването не дават кой как се храни..сал от едни гроздове пощипваха кат древногръцките богове, и амбрия....

# 376
  • Вестерос
Айде, сега и ти! Дамите след 40те, мислиш, не харесваме агнешко ли?! Въпрос на допадане е - възрастта не е условие за това.
Дамяно Давид, тоя клечав младеж от Манескин, знаеш ли колко много ми харесва, хич не му гледам годините. Това сладурче колко потенциал има като мъж, ама малко да узрее още и да спре да ми се увива с розовите парцали.
Важно е какво послание отправя един мъж към публиката, фертилните все още жени над 40  са твърде чувствителни към един приятно опакован тестостерон.
Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes

На мен Виктор ми харесва Simple Smile Има нещо в него. Въпреки че леко кифленското от снимките ми идва в повече, както бях писала. Но не е лош, хубав е.

# 377
Божее, благодаря ,че ме светнахте за турския артист, аз не ги следя и не знаех. Наистина приликата е невероятна, но нашият е май по-хубав.

# 378
Божее, благодаря ,че ме светнахте за турския артист, аз не ги следя и не знаех. Наистина приликата е невероятна, но нашият е май по-хубав.
Ооо Ибрахим е по-хубав от Виктор,особено сега като поостаря. Има много по-хубави очи и силно мъжкарско излъчване. Иначе за разлика от нашичкия е много откачен-пие,бие се с колеги,бройка яко жените. Уж малко се беше кротнал по едно време,но не за дълго. НашиОт е джентълмен.

# 379
И аз не ги следя особено, но поназнайвам този и онзи.
Ааааа.... Ибо хич не е за изхвърляне. Особено като му махнат непривичния мустак или е сериозно подкъсен. За разлика от Виктор той изглежда по-мъжкарската и има малко по-сурова аура, някак не чак толкова метро, въпреки, че и той е много поддържан.

А, още нещо. Ибо го води нашия по височина с има няма десетина см.- баскетбол е играл в едни по-млади години.

# 380
Ооо турчина е класи над нашия като излъчване.

# 381
Хм, сега провокирахте любопитството ми. Отивам да му издиря снимки на този чаровник.

# 382
МолА турчина да си го обсъждате в турските теми за романтичните сериали...тази си е за нашия ергенин. Simple Smile

# 383
МолА турчина да си го обсъждате в турските теми за романтичните сериали...тази си е за нашия ергенин. Simple Smile

Еее, Тето, туй заради моето невежество са сведенията сега..Ами ако пък хич не знаех, нали губя елементи от съспенса като цяло.
Обаче разбирам, че нашия ергенин май повече ти харесва даже от на мен, ли?! Шъ са бием, май! Sweat Smile
Аз единствено по квотата, че си пада по каки, де...

# 384
На мен тоя ергенИН ми е съвсем средностатистическа метросексуална кифла по външност. Хич не ми харесва /на мен лично/. Прекалено е женствен, полиран, зализан, нагласен, напудрен. Аз харесвам мъжки мъже, та тоя изобщо не ми е в класацията Joy

# 385
  • София
Има прилика, но нашият е по-лигав и по-кифленски. Сякаш всичко му е по-дребно.

# 386
На мен тоя ергенИН ми е съвсем средностатистическа метросексуална кифла по външност. Хич не ми харесва /на мен лично/. Прекалено е женствен, полиран, зализан, нагласен, напудрен. Аз харесвам мъжки мъже, та тоя изобщо не ми е в класацията Joy

Под всичкото това  болднатото ми хареса. Направо са го омаскарили с пудрата и  съвършенствата, но хубавото конче и под скъсано чулче личи. Расов мъж е, само се прави на толкова паркетно изтънчен. Пресилили са метрото за ролята.
Чакам го в развитие като водещ как ще изглежда.

# 387
Аз съм у квотата с дипломите...

# 388
Да, може и от шоуто да е прекалено накипрен и излъскан, ама дрехите май са си негови, защото имаше една снимка със същата онази блуза/пуловер или каквото там модно извращение беше онова плетеното с копчетата. А и ония му снимки с онези неща на краката /не знам как се казва, като жартиери ама долу на прасеца/ са направо отблъскващи.

# 389
Аз съм у квотата с дипломите...

Ти беше Капитонова по едно време, сега усещам  Зори Джито в теб..Голяма йеузитка си, да знайш!

Общи условия

Активация на акаунт