🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 286
  • 647
  •   1
Отговори
# 495
За съжаление не мисля, че има висок рейтинг и коментарите във фб групата са 90% негативни. Мноого се надявам все пак да са на добър плюс с парите и да направят отново.
На първо място е времето, през което Сървайвър не беше на екран в България. От 2009 - 2014 - 2022 - това са огромни паузи, които не работят в полза на налагането на формата. На второ място е пазара - преди осем години Сървайвър беше едноличен лидер в нишата на спортно-състезателните реалитита и се конкурираше само с ББ. Реалностите днес са различни - на екран са Фермата и ИВ - и в двете предавания има много взето от Сървайвър, поне що се отнася до частта с игрите. Отделно ИВ и в по-малка степен Фермата нанесоха косвени щети на Сървайвър, защото възпитаха огромна толерантност към ББ персонажите/елементите в подобен тип предавания.

Отделно голяма част от децата и  тийнейджърите, които днес гледат Сървайвър не разбират концепцията на предаването - че не е задължително най-силния и нацепен батка да спечели. А в социалните платформи точно тези две групи са най-активни. Но предаването има твърди фенове, които също не са малко. Аз лично мисля, че ще има и следващ сезон. Защото за мен персонално това е най-добрия сезон на Сървайвър в БГ ( с уважение към НМ, Йори и Занев/Таяк ).

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 21:28 от Bengun

# 496
Дано на финала, финалния съвет да гласува за най-добрия, този който е бил най-близко до това да ги надхитри и надиграе. Стига с тези български наказателни вотове. Надявам се, че сме надживели тези неща и втори Кехайов няма да има.

Да разбирам, ли че на запад избират накрая този който най-много ги е прецакал . Чак такива широко скроени не ми се вярва да са

В американския Сървайвър на последния съвет от няколко години вече правят дискусия, вместо всеки от журито да задава по един въпрос. Въртят ги на шиш: защо направи този ход, защо избра онази стратегия, мислиш ли, че игра добре, защо трябва да ти дам един милион... и именно за този финален съвет всеки играч се стреми да си направи биография в играта (build a resume), защото когато застане на финала, може да каже: ето, направих това, това и това, заради което заслужавам наградата. А не скатавах се в играта, ама поне съм ви симпатичен и заради това ще ми дадете парите.
Имало е и там огорчени от отпадането си участници, но от много време не помня победител с наказателен вот.

Дяволче, наистина не се е хвалила напразно, но така прозвуча.

Сървайвър е скъпа продукция, особено за нашия малък пазар, затова мисля, че отново ще има пауза. Надявам се да не е толкова дълга.

# 497
  • София
Аз мисля, че не се приема съвсем добре форматът от новите хора, но към края вече ще започнат да си променят мнението и да схванат играта. Ще им стане по-интересно, затова се надявам рейтингът все пак да е успешен и да има нов сезон. Вярвам, че догодина вече би било по-добре прието предаването. Въпрос на нагласа е.

# 498
И мен никога не са ме вълнували игрите в това предаване (в някои американски сезони ми се е случвало да ги превъртам), но съм съгласна, че засега тези които показват не са на високо ниво. Не съм сигурна дали самите игри са безинтересни или са просто зле заснети, но не ми доставя удоволствие да ги гледам.

А това как ще гласува журито си зависи и от самите финалисти. Не можеш по време на финалния племенен съвет да обиждаш  журито, че са мишки (в случая визирам Ива Пранджева) и да чакаш гласове. Това и в Америка няма да се случи и точно затова такива като Ръсел никога няма да спечелят тази игра.

# 499
  • София
Давам му идея на Милошев, ако случайно чете,как може да спести малко пари- да спре да ги дава за правене на сериали, не е неговото. 🤣

# 500
  • София
Относно анкетата: смятам, че ще спечели мъж, ще ми се да е жена, но не съм твърдо решена. Нямам 100% фаворит, харесвам Карин и Жоро. Мисля, че шанс има Жоро, както и Ванко, от жените Борислава, ако стигне до обединението, добавих и четвърти глас за Карин, но защото ми се иска да спечели, по принцип тя е физическа заплаха, що се отнася до индивидуалните изпитания за имунитет. Жоро, например, не представлява никаква заплаха в очите на съплеменниците си, което му дава огромно предимство.

# 501
  • София
Изчерпал се е, значи.

# 502
  • Велико Търново
Давам му идея на Милошев, ако случайно чете,как може да спести малко пари- да спре да ги дава за правене на сериали, не е неговото. 🤣
Имайки предвид Дървото на живота и Дяволското гърло, та дори и Столичани в повече, не е точно така.

Изтрих си мнението, защото видях, че е темата за Сървайвър и помислих, че нещо съм се объркала Laughing

sea.sea, той и екипът е почти с един и същ състав в сериалите. Та вероятно не само Евтим е изчерпаният.

# 503
  • София
За съжаление не мисля, че има висок рейтинг и коментарите във фб групата са 90% негативни. Мноого се надявам все пак да са на добър плюс с парите и да направят отново.
На първо място е времето, през което Сървайвър не беше на екран в България. От 2009 - 2014 - 2022 - това са огромни паузи, които не работят в полза на налагането на формата. На второ място е пазара - преди осем години Сървайвър беше едноличен лидер в нишата на спортно-състезателните реалитита и се конкурираше само с ББ. Реалностите днес са различни - на екран са Фермата и ИВ - и в двете предавания има много взето от Сървайвър, поне що се отнася до частта с игрите. Отделно ИВ и в по-малка степен Фермата нанесоха косвени щети на Сървайвър, защото възпитаха огромна толерантност към ББ персонажите/елементите в подобен тип предавания.

Отделно голяма част от децата и  тийнейджърите, които днес гледат Сървайвър не разбират концепцията на предаването - че не е задължително най-силния и нацепен батка да спечели. А в социалните платформи точно тези две групи са най-активни. Но предаването има твърди фенове, които също не са малко. Аз лично мисля, че ще има и следващ сезон. Защото за мен персонално това е най-добрия сезон на Сървайвър в БГ ( с уважение към НМ, Йори и Занев/Таяк ).

Да не пропускаме и друго - към момента е невъзможно да намериш всички епизоди на предишните сезони (с добро качество), което е ОГРОМЕН минус за популяризиране на предаването. Направо не ми го побира акъла, но като се сетя в коя държава сме всичко си идва на мястото. Аз лично нямам проблем да си платя във Voyo, за да гледам и си припомня сезони 2 и 3, но ...няма никой вкъщи. Да не говорим, че би било много интересно за феновете стари и нови да сравняват сегашния сезон с предишните на vis-a-vis база. Също така, много ми липсва и форума в survivor.btv.bg, където човек можеше да си пусна тема според личните интереси и да я обсъжда с like-minded фенове. Познайте какво стана като поствах няколко пъти именно относно форума във Фейсбук страницата на шоуто - всеки път ми изтриваха постинга още преди да съм свършил да го пиша, така да се каже.

Ако някой колега/жка тук има пълните ТВ-рипове на предишните сезони и може да ми ги предостави, ще си направя труда да ги кача някъде или да пусна торент, така че други желаещи също да си ги дръпнат. Говоря специално за риповете, пускани навремето (2006-2009) в тракера на АренаБг - те бяха с най добро качество.

# 504
Всичките ги имаше в You Tube  но вече ги няма.

# 505
Аз имам първи и трети, но не съм сигурна дали са целите и качеството не е добро.

# 506
  • София
Аз имам първи и трети, но не съм сигурна дали са целите и качеството не е добро.

Тук можеш да провериш:

https://bg.wikipedia.org/wiki/Survivor

# 507
И аз харесвам Зоран.

Много ме дразни това, че се познават всички предварително. Дразни ме изключително много. Ивана и Марго нито в 1 племе бяха, нито нищо, прегръдки, сълзи, най - близките си хора били.. еми 😡😡.

Искам да го дават всеки ден. Да показват повече от битовизма, как си готвят, как оцеляват, как търсят храна.
Не е нормално да имат толкова много дрехи.

И аз винаги съм се чудела за хигиената. Гушкат се и т.н., а дори не са се къпали нормално от седмици.
Дали всички жени са с лазерна епилация, как пък и по 1 косъм не им изникна.

Те са завързали приятелства по време на пътя до острова.Туджаров в последното им видео каза, че пътували 3 дни докато стигнат и по време на пътя са се сформирали групички,което е нормално.А дрехите уж участниците са си сложили по няколко ката дрехи един върху друг и затова имали.Това ми малко фантасмагорично, но ще вярвам 😁.Каза, че в неговия сезон имало също сформирана стабилна самолетна четворка, мисля че каза името на Агонцев.
Туджаров се бута навсякъде и има много информация за случващото се.

# 508
  • София
Скоро ще разберем как са първите рейтинги, а и е важно и в края как ще. Последните две седмици имам предвид.
В лош момент също така попадна формата. Много хора са стресирани и с право заради войната в Украйна и следят основно новинарския поток и изобщо не им е до сериали или реалита. Понеже аз пиша в много форуми, включително и в много супер активни групи във Фейсбук,  да ви кажа, че навсякъде има много голям спад в броя мнения и прочитания. Повече от двойно.

Още едно фото с Анелия.
Ето такива участници заслужават да вървят напред. Браво за подготовката. Абе прекрасно момиче, приятеля и е голям късметлия. 🙂

# 509
Струва ми се, че Сървайвър няма да има такава гледаемост и харесване в България, както в Америка. Аз самата в началото бях за "добрия и белия " герой докато не гледах американски сезон и не схванах концепцията на формата. Не е добре за налагането на формата и това, че се наложиха в тв пространството такива като ББ, ИВ и Фермата (от ББ съм гледала само първия сезон, от Фермата първия и малко от втория, от ИВ нито един). Освен това май нямаме и подходящи продуценти.
Жалко е, ако не могат да се намерят стари сезони, за да се гледат. Пишех в бг форумите на Сървайвър и там имаше един потребител, който беше направил много подробно резюме на сезоните. Беше ми ги пратил на електронната поща, но нещо се наложи да я сменя и май загубих всичко изпратено. Трябва да се пробвам дали не мога да я възстановя.
Този сезон за мен е най-силният от всички досега.
Мисля че жена ще спечели и стискам палци да е така. Гласувах за Йо и Бо, Анелия и Ганка. Още от началото си бях набелязала да наблюдавам Йо, Но и Ганка, Анелия по-късно влезе в полезрението ми.

Общи условия

Активация на акаунт