🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 143
  • 647
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Няма нужда да му има номера, много хора са си го нагласили да им се показва името чрез вайбър. Много е удобно като ми звънят от някакви фирми и директно си пише кой е.

Права си, не се бях сетила за този вариант.

# 481
Зоран ми напомня на Ръсел.И по викането и с фалшивия идол,абе със сигурност го е гледал и му знае номерата.Онзи обаче си беше мразен яко,а Зоран гледам освен тук го харесват и зелените.Опасен играч е със сигурност,не мисля че би спечелил обаче.За мен ще победи по малкото "зло " на финала и със сигурност ще е победа с наказателен вот.Прекалено много интриги има,никой не харесва такива,до сега негативите ги обират Мила и доктора и Йо и Бо,от зелените Ганка и Анелия още не са се изявили толкова като "кукловоди".Предполагам като се обединят ще стане още по голям змиярник.

# 482
  • Sofia
Понеже назад стана дума за това – аз въобще не вярвам, че не им дават самобръсначки от време на време. Жените, че и повечето мъже, са с много гладка кожа. Съмнява ме всички да са преминали курс лазерна епилация – най-малкото, все някой единичен косъм щеше да им е останал, а то – нищо. Ванко оня ден го даваха отблизо – ми, то, в неговата кожа можеш да се огледаш направо, толкова е гладка и лъщяща.
Единственото, което ми хрумва, е, че е минало доста малко време от началото на форма̀та, та все още окосмяването не е покълнало. Ще ги видим към края тези, които останат, колко са обрасли. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
# 484
Признавам че нямам никаква идея кой ще спечели.
Отново и двете състезания които видяхме не бяха игри. Отборното беше интересно но зле заснето. Индивидуалното беше добре заснето (че то какво толкова) но безинтересно.

Физиономията на Алекс беше безценна, когато Мила ѝ рече - разбрах, че и ти си си лягала с него!

# 485
Е, те сигурно са минали лазерна преди Сървайвър, едва ли се обезкосмяват сефте. А за някой случаен косъм - на кой му пука?
И антицелулитни процедури са минали, мен това повече ме впечатлява, космите са лесни.

Зоран ми се струва откровен и честен човек, който не може да приеме фалшивите отношения, защото не са му присъщи, а в Сървайвър е пълно с такива. И е толкова цветущ в изразите именно, защото не крие нищо от другите, каквото ну е на душата, това му е на устата. На мен ми харесва.

# 486
  • София
Доста слабички игри. В сравнение с чуждестранните формати отстъпваме яко. Тези, които се усетиха да си трая, ще се промъкнат напред.

# 487
  • София
Дано на финала, финалния съвет да гласува за най-добрия, този който е бил най-близко до това да ги надхитри и надиграе. Стига с тези български наказателни вотове. Надявам се, че сме надживели тези неща и втори Кехайов няма да има.

# 488
Доста слабички игри. В сравнение с чуждестранните формати отстъпваме яко. Тези, които се усетиха да си трая, ще се промъкнат напред.

Така е -да.

# 489
  • София
Мен игрите не ме вълнуват, има си формат за игри, тук друго искам да е на ниво. Игрите са добре засега, като за Сървайвър, просто са подбрали по друг тип участници. Абе личи си, че малко набързо са го направили сезона, но ако стратегиите работят няма да имам претенции.
Надявам се, че рейтинга е добър и че догодина ще има нов сезон и там вече ще направят по-добра подготовка + по-равностоен каст в който да има от всичко.

# 490
Абсолютно сигурна съм, че ще има наказателен вот. Той е любим на българите.

# 491
  • София
За съжаление не мисля, че има висок рейтинг и коментарите във фб групата са 90% негативни. Мноого се надявам все пак да са на добър плюс с парите и да направят отново.

Обичам си Сървайвър, другите предавания ги гледам този сезон, но не ме вълнуват особено и не ме развличат от проблемите.

# 492
Дано на финала, финалния съвет да гласува за най-добрия, този който е бил най-близко до това да ги надхитри и надиграе. Стига с тези български наказателни вотове. Надявам се, че сме надживели тези неща и втори Кехайов няма да има.
Винаги има в част от журито обида и болка от нечие предателство, колкото и красив ход да е реално за играта. Затова и това, кой трябва да е член на журито е също огромна тактическа борба между играчите.
Имам надежда и аз, че ще гласуват за най-добре изигралия играта играч.  Има достатъчно много хора този сезон, които могат да оценят самата игра и да признаят, че са били надиграни.

# 493

Да разбирам, ли че на запад избират накрая този който най-много ги е прецакал . Чак такива широко скроени не ми се вярва да са

# 494
  • София
Изобщо не ме вълнуват коментарите. Това не са истински фенове на формата, а пубери на които им липсват простакеси тип АкваМани и тъпи и нацепени батки. 🙂
Все още не са излезли рейтингите за февруари или поне аз не ги намирам. Но само от телевизията могат да кажат дали е бил успешен сезона или не. Ако догодина има нов сезон, то 100% са били на печалба и са доволни.
Форматът е много по-скъп от другите родни реалита и се гледат много неща.
Аз лично не мисля, че Милошев е човека, който може да разкрие пълния потенциал на това предаване, но това е друг въпрос. И трябва да уволнят монтажистите си и да назначат нови.

Мила как катери въжена стълба на токчета. Не са били празни приказки хвалбите и онзи ден. 😉

Общи условия

Активация на акаунт