🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 27 991
  • 647
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък мисля, че е полезно от време на време да се появява и по-различен формат. Както Diavolo написа Фермата и ИВ достатъчно показват този аспект на играта, който се харесва масово. Така за всекиго има по нещо.
Diavolo,нещата,които си написал са обективни и вярни.Само е трябвало да уточниш,че под "истински фенове на Сървайвър" не разбираш тия,които харесват бг вариантите му.
Аз съм писал именно за тях и очаквах нещо подобно сега да гледам.А не римейк на Фермата 7.Можеха спокойно да не ги пращат участниците чак на Филипините да "оцеляват",а да снимат на някое островче наблизо.

Точно така.

# 556
avi10, във Фейсбук Владо Карамазов беше загатнал, че ще има изненади в излъчването. Дано ни зарадват с повече епизоди.

# 557
  • София
Човек, който не вярва в коалиции и смята, че "Сървайвър" се печели от физически силни играчи през 2022 г.:

Може би ни трябват поне още 10 сезона, за да свикнат и участниците и зрителите с играта.

# 558
  • София
Ricko7,
Не съм съгласен с паралела с Фермата. Разбирам какво искаш да кажеш и да приравниш едното с другото, но няма как да стане, защото във Фермата 7 имаше само един истински играч, който играеше играта и това беше Живка. Която апропо е създадена за Сървайвър. Но на Живка щеше да и е много сложно да си върти схемите в точно този сезон на Сървайвър, докато във Фермата попадна на една камара балами, които се изпозастреляха и я подпомогнаха максимално за победата.

Сървайвър си е Сървайвър.
Класа.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 00:42 от Diavolo

# 559
Wink

Един потенциален изненадващ обрат е Зоран да мине в коалицията на Доктора и Денис.

# 560
Wink

Един потенциален изненадващ обрат е Зоран да мине в коалицията на Доктора и Денис.
Дали ще се случи? Не е за вярване, но за победа/пари човек и с дявола ортак става. 😀

Дали ще размесят отново племената? 🤔 Би било интересно.

# 561
Wink

Абе точно това да се случи не вярвам. Мъжката злоба е много силна. А тези двамата не могат да се дишат.

# 562
Владо е черешката на тортата на българския сървайвър. Току що го гледах в шоуто на Цитиридис. Имаше един момент в който Владо казва:
- Сървайвър е един, но се напоявиха много ментета последните години.
На което Цитиридис коментира:
- Нямам воля да им споменавам имената!
LaughingLaughingLaughing

# 563
  • Sofia
Разбирам, че хората харесваме различни неща, обаче не разбирам очакването лицензиран, чужд, успешно доказал се във времето формат да бъде преправен, щото бг зрителя така го кефи Rolling Eyes
Това е все едно да искаш лазанята да не е с кори, а с картофи, щото е по-българско, на теб ти е по-вкусно и така я разбираш ти тая манджа. Ми хапвай мусака и не си разваляй рахата.

# 564
  • София
Най-интересното като отговори от Йоана

Хмм, дали скрития идол може да се поръча/закупи отнякъде? Много е як, много, уф. 🤗

# 565
На Йоана много й личи, че е фен на предаването, до такава степен, че ми се струва е силно вероятно да се надиграе сама, въпреки че се надявам да оцелее поне до сливането, за да стане част от журито. Такива хора трябва да определят победителя, а не някой, който дрънка за достойнство.

Изобщо не й вярвам, че не са се познавали с Борислава обаче. На никой не вярвам с тия глупости. Много фамилиарничене между участниците още от първия ден. Тук има връзки и съюзи градени с месеци и никой не може да ме убеди в противоположното.

# 566
  • София
Wink

Това му е шанса и според мен. Доктора държи на думата се, а онези двете се измятат веднага. Това опитен човек като Зоран го вижда лесно. Освен това те са 2 броя за изгонване, слаби играчи, останалите 4 могат да стигнат до обединението.

# 567
Ricko7,
Не съм съгласен с паралела с Фермата. Разбирам какво искаш да кажеш и да приравниш едното с другото, но няма как да стане, защото във Фермата 7 имаше само един истински играч, който играеше играта и това беше Живка. Която апропо е създадена за Сървайвър. Но на Живка щеше да и е много сложно да си върти схемите в точно този сезон на Сървайвър, докато във Фермата попадна на една камара балами, които се изпозастреляха и я подпомогнаха максимално за победата.

Сървайвър си е Сървайвър.
Класа.

Балами, ама истински и достойни. Wink

# 568
  • София
Не съм съгласен, че Йо и Бо се измятат, досега не са правили такова нещо и не са предавали нито една коалиция.
Аз и вярвам на Йо, че не са се познавали. Виж вече по време на самото пътуване е дръго. Големия проблем идва от предългия път. Първо до Франкфурт, после до Филипините (или беше някъде другаде и от там във Филипините), после дълъг път близо 12 ч. с автобус. Абе целия път до крайната дестинация е продължил някъде около 36 часа доколкото си спомням. И през цялото това време те са били заедно и там са се опознали и някои множе и да са се уговорили нещо, знае ли човек...

Survivor зад кадър: Епизод 11 - Милен е поредната жертва на Ивана

Пак е по-интересно отколкото в Преди обед. Което е нормално, тези интервюта са вземани там на момента, емоциите са били все още пресни, пресни. А не както сега 8, 9 месеца по-късно.
Отслабнал е с 6 кг. което е рекорд засега. Това само за 14 дена.
Ваня му пусна осланието от дъщеря му, което Карин излапа за палачинки. Интересна беше реакцията му като разбра какво са направили.

# 569
Как реагира?

Общи условия

Активация на акаунт