🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 057
  • 647
  •   1
Отговори
# 240
Глупав ход на Ганка.

# 241
Жалко за Милен. Макар и скучен играч ми беше любимец. Сега ще излети сигурно

# 242
Тъпо за Милен ,аз го забравих сега ще се обърнат срещу него.Жалко! Тези мамините(точно им заспива) трябва да са първи.

# 243
Тия ще се разцепят за норматив,никва петица не са.Ако сглупят на изгонят Милен вместо шанса да махнат доктора значи са много кухи двете наистина.Племето хептем отслабна.

# 244
Е верно ли го "обара"!

# 245
Очаквано развитие с изгонването на Милен.
Реално Милен го изгони Ивайло. Жалко, че стана така.
Рано беше за амулет срещу Док или Денис. Милен беше удобна жертва за съжаление.

Хубав епизод.

# 246
Докторът си заминава при нов съвет на това племе. Жените в племето играят много хитра игра. Денис трябва да се преориентира към тях за да оцелее.

# 247
По скоро Ганка като даде имунитета на Зоран.Сами се прецакаха,няма да видят победа повече,дано Милен разкара Ивана най сетне.

# 248
Ако не друго има голям шанс, тоя път да си иде Иванака (най-накрая!).

# 249
  • София
Не е прецедент.
Голяма рядкост е, но се е случвало няколко пъти.
Според мен в този случай вина имаше Ивайло, защото не каза, че иска да напусне по-рано. Обикновено в САЩ, когато някой напуска по медицински причини или заявява желание да се откаже, няма съвет. Тук Ивайлис се мота -  и той не знае защо, и се добута до съвета, за да обсъждат 30 минути дали иска да си ходи.

Относно Зоран - не намирам за нормално едно докосване да доведе до смъртни заплахи. Човек с толкова лабилна психика, съчетана с откровена агресия, няма място в подобно предаване (и не само в него).

# 250
Като гледам играта е за баланс няква,тя се жалва че Ивайло го няма и е загубила мотивация та знае ли човек.Разочарована съм,винаги трудно приемам прецакванията на някой от фаворитите ми,дано Милен се задържи на острова.Още не мога да преживея как прецакаха Мартин с тъпата Елизабет от игрите.

# 251
Хареса ми Ганка как спаси Зоран и даде на петорката да разберат, че не е просто сляп последовател на Мила. А Зоран съответно всячески се бори да обърне нещата. Харесва ми. Може и да успее да прикотка Бо и Йо.
Ивайло надали напусна по чисто здравословни причини. Явно видя, че играта не е за него. А имаше за какво да се бори.

# 252
  • софия
Май Ивана утре си заминава...

# 253
Още не мога да преживея как прецакаха Мартин с тъпата Елизабет от игрите.
На острова на отшелника е важен само последния дуел преди обединението. Всичко преди това е просто пълнене на екранно време.

# 254
  • София
На острова на отшелника е важен само последния дуел преди обединението. Всичко преди това е просто пълнене на екранно време.
Така е, следователно, който и да беше победител този преди него, стоял със седмици, и да беше останал само още пет дни на острова, ще е незаслужил в очите на зрителя.

Общи условия

Активация на акаунт