🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 140
  • 647
  •   1
Отговори
# 405
Мисля да прескачам вече битките на "отшелничката",като я разкарат може и да ги гледам.Не виждам смисъл да си губя времето вече,да си я бутат колкото искат.

# 406
  • София
Започвам да виждам Георги като потенциален победител. Винаги му дават екранно време, а днес и като стратег го показаха.
А аз започнах да се замислям сериозно за Зоран и май ще си сменя мнението за финалистите...

# 407
  • Другата България
Зоран големи врътки започна. Не разбрах с кой е - Йо и Бо, Мила? Обаче ме изкефи как всичко си каза на Джулиана. Използва новостите(арбитрите) в своя полза. И току що Владо потвърди в шоуто на Цитиридис, че ще режисира тепърва яко играта и такива обрати са ставали, че на него му падало ченето на съвет.
Ивана бая я тикат напред. Да видим докога. Може би докато дойде някой по-атрактивен играч на острова.
Казах ви аз снощи, знаех си!
Ние, близнаците освен лаладжийската с устата, го можем и с оня, най-важния мускул, орган.
Голям потенциал има в Зоран, обаче не го виждам победител. Освен това ви казах снощи и за Жорката - и той не е за подценяване. Разни доктори, Ванко, Манко.....цъ.
Честно казано, тази вечер толкова хора си смениха позицията с едни други хора, вторите се предлагат на трети, от първите си пеят всичко на противника, други говорят уж само за пред опонента, ама май не е точно така.....аз тотално се обърках кой с кого е, какво предлага, какво цели, какво наистина мисли и иска.
За всички говоря, не само за Бонтоците.
Зоран е ясен, относно Куку и Пипе, но после с Мила.....защо ѝ изпя това, което мислят? Мила отиде пък в Ифугао, там това стана достояние и на тях, Алекс е скрита лимонка относно доктора, от друга страна Жорката се разприказва с Пипитата и той.....сменят се стратегии в движение, правят се завери по тъмни доби, накрая най-големите стратези ще изгърмят, а Зорката ще стигне финал.

# 408
  • София
Именно  Joy

# 409
Георги е по-вероятно да е финалист отколкото Зоран. Зоран прекалено много се набива на очи и рано или късно и на останалите ще им светне, че трябва да го разкарат, а Георги може да си минава между капките подобно на адаша си Кехайов и да ги изненада накрая.

Все пак все още залагам на жена победител.

# 410
Много е хитър Зоран.
Няма да спечели жена, 80% съм сигурна.

# 411
Да, за мен Зоран също е на много открито и ветровито място.
И ако се опита да седне на два стола едновременно ще се озове на земята. Играч е, но не го виждам в последните 4-5 оцелели.

Жорката играе много по-финно от Зоран и в него виждам повече потенциал. Отделно е и с физика, която не го прави непосредствена заплаха за останалите в битките за имунитет след обединението.

# 412
Къде си мила Mariiiii. Знам, че си човече и си имаш личен живот, и на никой не си длъжна, но аз те чакам. През 5 мин. Проверявам 🤗😘❤

# 413
Само на мен ли ми направи впечатление грешката в монтажа, в началото на епизода? Уж дават кадри от сутринта след съвета в Бонток, а зад Зоран и Доктора се мъдри кой? Жоро. На анонсите казаха, че ще разменят играчи, така че голямо напрежение ми беше докато стигнат до колибата и започнат преговори. Направо нямах търпение да видя какво ще стане. Не само в анонсите, а и в самите епизоди си пускат спойлери.

# 414
  • София
По принцип намирам Йоана и Борислава за скучни играчи, не че и преди не е имало такива. В множество сезони на "Сървайвър" съм предпочитала стратези пред играчи, които стигат до финала само чрез победи в игри за имунитет, защото в това няма особен смисъл. Не мога да си представя смисъла на това да стигнеш до финала, знаейки че ще получиш 0 гласа от журито. Понякога има интересни комбинации от силни и умни хора, но те са рядкост. Има и много скучни стратези, които с нищичко не белсват, т.е. историята не ни е разказана през техните очи , не слушаме техните синхрони и т.н. Намирам Йо и Бо за такива, или поне до днес, докато не осъзнах, че те, заедно с Георги, са единствените на пръв поглед мислещи хора в играта. Дано се задържат до Обединението, от там на сетне би било ленсо за тях. Иска ми се да добавя и Карин, защото тя ми е просто симпатична, но не ни я показват достатъчно. От Драго също нищо не виждаме, т.е. никакви синхрони и не знаем дали смята да участва в коалиция и с кого. Арбитрите на Ифугао държат да спасяват Зоран, май наистина, защото го харесват и ценят откровеността му. Странен мотив за мен. А като чух глупостта, която излезе от устата на Иван, затова как си мечтаел да ходи на Острова на изкуплението, разбрах, че може би няма особено реалистична преценка за ситуацията, щом смята, че този елемент би му оставил шанс за крайна победа.

# 415
Красив епизод, красива победа за най-красивото племе!
Грозна среща на острова, грозно отношение, грозна игра, спечелена от грозна жена (и външно, и вътрешно).

Спокойна съм, че Ганка позна думата, че Кари се наяде и Жорката се изкъпа! Smile

Зоран е необходимост за игра като Сървайвър. Не ме дразни никак, благодарение на него играта става все по-интересна.

Джулиана май малко повече си повярва след арбитража, а реално Зоран реши всичко..

Мила ревна пак, да видим..отвратително й беше обяснението защо си е "легнала" с доктора.
Притеснява ме Александра и очевидната й лична обида от поведението на Иван. А него все повече не харесвам.

Йо и Бо няма да се изметнат от Зоран, все пак заплаши с македонска клетва. Satisfied

Тъгувам за Милен. Flowers Four Leaf Clover

Ванко и Драго са си добре, макар за момент да се притесних за Драго, но все пак явно внимателно е пипал възлите. Харесва ми и колко добре се държи с красивите момичета, благопристойно, няма и помен от похотливост, даже и след провокация и шега от страна на Ванко. А на него и младостта му е позволено да бъде Митьо Пищова! Много сладко се погрижи за Ганка, която наистина беше повече от страхотна в играта и заслужаваше!

# 416
  • Sofia
Мила ревна пак, да видим..отвратително й беше обяснението защо си е "легнала" с доктора.
Притеснява ме Александра и очевидната й лична обида от поведението на Иван. А него все повече не харесвам.

Понеже няколко човека писахте за това, а аз явно съм пропуснала – кога се е разиграла тази сценка?

# 417
Александра явно наистина си пада, или си е падала по доктора (той изобщо доктор ли е, или студент), което ме навява на мисълта, че участниците не просто са прекарали малко време заедно преди самото предаване, а сигурно се знаят от месеци вече. Ивана и Ивайло се говореше как имало любов при тях още на първия ден, Александра пък прекара 6-7 дни на кръст с Иван в едно племе и вече се вижда колко е огорчена. Тук всичките отношения вече са градени с месеци, а ние просто се включваме с огромно закъснение.

# 418
Понеже няколко човека писахте за това, а аз явно съм пропуснала – кога се е разиграла тази сценка?
Вечерта когато бяха легнали и си говориха Мила Анелия и Ганка - тогава Мила пусна една сълза, че иска да спаси Док, но ще е сложно.

# 419
Ох тая Мила 🤮, чак и сълза пусна.
Защо да гонят Денис!? По - добре доктора или Мила.
Йо, Бо и Зоран - чудна коалиция.

Ехх, Иванка явно е връзкарка. Докога ще я бутат?! 😡😡

Общи условия

Активация на акаунт