Пазаруване от trendyol.com

• 56 275
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Благодаря,  а колко струва доставката?
Виждала съм  банери, на които пише, че е безплатна над 20лв. Но понякога май е безплатна без значение от сумата.

# 16
Забелязах че,когато ми излиза с български лева и на български,няма такава разнообразие ,като на турски.Но когато ь на турски няма опция за България.

# 17
Копирам си поста от другата тема:

Преди няколко дни направих поръчка за проба, че не бях пазарувала от там повече от година. Дойде за около седмица, доставчикът в Бг беше Спиди.

Здравейте. Може ли да ми обясните как да поръчам. Не успявам да намеря от къде да избера България

# 18
То питаше в един момент за локацията, като потвърдите всъщност я разпознава много точно локацията, на мен само с един номер ми се размина, та си коригирах номера на улицата. Може да бъде избран български език от менюто горе в дясно и няма нищо по-различно от пазаруване както във всеки друг сайт. Много е интуитивен, щом аз се справих, значи всеки може Simple Smile

# 19
Ззравейте!
Искам да направя поръчка от турския сайт Trendyol.com,но не успявам.Регистрирах се,но не ме допуска до вкарване на данни за разплащателна карта.Прехвърля ме автоматично да добавя нов адрес.
Някой може ли да ми обясни,как трябва да поръчам,но не през приложението?
Благодаря предварително!

# 20
  • Някъде в Европа...
Да побутна..
Някой друг пазарувал?
Много се изкушавам....

# 21
  • Plovdiv
Да побутна..
Някой друг пазарувал?
Много се изкушавам....
Пазарувай смело, от няколко години пазарувам от там, никакъв проблем не съм имала до сега. Пазарувала съм дрехи, обувки, слънчеви очила и т.н. Свали си приложението, там има и допълнително много купони за отстъпки. Видях, че от днес предлагат опция наложен платеж, до сега беше само с плащане с карта при направа на поръчката. Миналата седмица за пръв път направих връщане към тях на два артикула /безплатно е/, със Спиди, веднага получих е-mail, че върнатата поръчка пътува към тях, очаквам сега да ми върнат паричките.
Питай, ако нещо друго те интересува! Simple Smile

# 22
А дрехите дали са оригинални?

# 23
  • ВАРНА
Мен също ме интересуват мнения за Trendyol, наскоро ми излезе някаква реклама, изтеглих си приложението, но за сега само разглеждам.
Набелязала съм си някои неща, има доста изкушаващи цени, но не зная качеството как е и дали не са някакви ментета.

# 24
  • Plovdiv
Не съм попадала на ментета, поръчвала съм 2 пъти слънчеви очила Polaroid, дойдоха си с оригиналните калъфи и стикери, обувки Geox, пак така абсолютно оригинални, а и пак казвам връщането е безплатно. Пратките обикновено идват от Холандия, в България със Спиди, а извън граница са с DHL.

# 25
  • ВАРНА
Нещата, които аз набелязах бяха маратонки Скечърс - от Полша и разни други дреболии.

# 26
  • Някъде в Европа...
И сз съм набелязала едни Найкове с много добра цена...
Да взема да пусна, пък....

# 27
Дрехите от trendyol.com втора употреба ли са?

# 28
Дрехите от trendyol.com втора употреба ли са?

Вие сериозно ли??? Докато пишехте, можехте да се информирате… 🤦♀

# 29
Пазарувай смело, от няколко години пазарувам от там, никакъв проблем не съм имала до сега. Пазарувала съм дрехи, обувки, слънчеви очила и т.н. Свали си приложението, там има и допълнително много купони за отстъпки. Видях, че от днес предлагат опция наложен платеж, до сега беше само с плащане с карта при направа на поръчката. Миналата седмица за пръв път направих връщане към тях на два артикула /безплатно е/, със Спиди, веднага получих е-mail, че върнатата поръчка пътува към тях, очаквам сега да ми върнат паричките.
Питай, ако нещо друго те интересува!
А има ли опция преглед? Аз сега чакам 3 чифта маратонки и 1 чанта,  обща сума 240 лв. ,не искам да пратя нещо,което примерно не съм видяла ...

Общи условия

Активация на акаунт