🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #5

• 73 507
  • 1 852
  •   1
Отговори
# 1 695
Няколко пъти се говори за възстановяване на химена. Аз ли не разбирам или девствеността има друго значение? За мен да си девствен, значи непорочен, недокоснат, да не си бил с друг/а интимно, включително и орална любов. И какво, ако си възстановя химена? Това ще ме направи ли отново девствена?

# 1 696
Виктор като му гледам Инстаграма осъзнавам, че е страшна кифла, по-голяма кифла и от някои от момичетата.Grinning То не са пози, чупки, майко мила. Joy

И аз да се изкажа по темата, че я отминавам вече няколко дни, сакън, да не засегна някой.
Наскачаха потребителки да обясняват, че той бил И модел, и това му било работа.

Аз модели, които по цял ден се снимат в огледалото и си качват снимките по слипчета знам - Николета Лозанова, Моника Валериева и още такива ниски табуретки, на които моделството е само в тяхната глава. 2 чалга клипа да снимаш и 10 ризи, не те правят модел.

Моделите мъжки, които аз познавам или непознавам, но следвам, качват подобни снимки, само когато са част от кампания и за тези снимки им се плаща, и качват професионални такива.

Няма лошо мъж да се снима по слипчета, ако това го влече, но да ми се обяснява, че го прави, защото някога пораборвал и като модел... нема нужда, дет' се вика.

# 1 697
За Радостина да кажа - според мен тя НЕ хареса Виктор /не визуално, а като поведение/, не хареса поведението на останалите момичета и не й допадна идеята на предаването за настървена борба на много жени за един мъж, затова и до края остана пасивна и стоеше настрана. Не си даде грам зор, затова и си тръгна съвсем спокойно. Според мен тя е здраво стъпила на земята жена, която е свикнала да бъде харесвана и ухажвана, затова отказа да се прави на клоун и да се излага, скачайки в надпревара за мъж - който и какъвто и да е той.

За Марта - аз смятам, че Виктор е пленен от нея. Всеки път, когато я вика по име, сякаш грейва. И, ако не беше дърдорила толкова за бившия си мъж на срещата им, мисля, че щеше да има развитие с нея

# 1 698
Няколко пъти се говори за възстановяване на химена. Аз ли не разбирам или девствеността има друго значение? За мен да си девствен, значи непорочен, недокоснат, да не си бил с друг/а интимно, включително и орална любов. И какво, ако си възстановя химена? Това ще ме направи ли отново девствена?

Няма да те направи, но пък ще ти гарантира, че след първата брачна нощ няма да те върнат на баща ти и майка ти най-позорно и цял живот и кучетата да те сочат с пръст.

# 1 699
И аз мисля, че по-скоро Радостина не хареса Виктор и оттам и по-дръпнатото й отношение. А Виктор действително си падна по Марта, още в първия епизод имаше много непринудена реакция (казвайки УАУ джакпот), но според мен той там няма никакъв шанс да се класира. Марта, също като Радост, не изглежда да е жена, която ще му се слага тя и ще го сгащва в храстите или ще прави номера като Блага

# 1 700
Най-после изгледах този епизод.
Това с девственосттта на Елвира определено е търсено от продукцията - за това са я избрали и доста добре я подхлъзнаха да го обяви точно по този начин. Не им се получи обаче особено интересен този факт обаче. В крайна сметка това са си лични решения и не виждам защо толкова трябва да бъдат преекспонирани. Както не виждам защо трябва някой да я обвинява за това решение, не виждам и защо трябва да я издигат в култ, да реват и припадат от него. Ако наистина смятат, че девствеността е някаква невероятна ценност - защо всички останали не я притежават? Може би Виктор беше единствения, който обърна нещата към нея - да й покаже, че тя трябва да е убедена и щастлива от решението си, а не останалите. Иначе беше поредната, на която й показа, че трябва да търси любовта другаде. Същото направи и с Люси, и с Деница, с Гергана да не говорим.

Срещата с Люси беше до сега може би най-смислената и близка до истинска среща. Тя даде максимума - опита се да го опознае, да флиртува, да го предизвика, да му се хареса, абе опита се да започне връзка - точно като на първа среща. Но нещата бях само от нейна страна, определено той не я харесва, пък и аз поглеждайки я отстрани не я харесах. Не е красива за мен, а и не видях чак толкова искрено поведение - просто стъпки, които следваше и знаеше, че трябва да бъдат такива, не са един за друг.

Според мен за сега най-силно го привлича Блага. Виктор си реагира първосигнално като всеки стандартен мъж. Първо Блага е хубава и женствена, второ показва, че не е трудно достъпна, трето - играе ролята на беззащитно дете, една такива нуждаеща се от подкрепа, напътствия  и т.н и естествено Виктор веднага клъвна и запона да се прави да герой и велик мъж за нея. Даже историята с гащите я завъртя така, че той трябваше да се прави на кавалер и да се опитва да я защитава. Не казвам, че ще я избере - сигурно няма, просто тя му влияе най-много в момента.
 Гергана например също е красива и с предизвикателно поведение, но е самоуверена и не се прави на бездащитна девойка, която има нужда от закрила и с това поведение го отблъсна веднага. Мисля, че той би я отстранил, ако продукцията му позволи, но не му разрешават за сега.  Най-малкото в доста неудобно положение го поставя с тази физическа близост - все пак някаква разголена жена да ти се натиска така и да ти сяда в скута, трудно може човек да запази прилично поведение за пред камера.
По принцип като цяло ми прави впечатление как той се държи доста далече от тях и винаги тялото му е в някаква защитна позиция. Даже ми е странно - целувки отдалече, през масата, без докосване на тела, ръце - странно и смешно е, но явно пред камера трябва да са такива и той се опитва да се владее. Всичко е игра за него.

Карина най-после я видяхме и разбрахме някои неща за нея в последните два епизода. Ами хубава е и има нещо достолепно в нея, не е и глупава също. Има и някакъв лек здравословен проблем- някакво леко изкривяване - рамене, лице. Може да бъркам де, няма никакво значение в крайна сметка - по никакъв начин не е в нейн минус, само ако е така - мога да я поздравя, че го преодолява. Но определено тя ми стана изключително симпатична и само положителни са ми впечатленията за нея.
Радостина не е стандартна красавица, но също имах хубави впечатления от нея. В последните епизоди не ми изглеждаше добре в лице, но като цяло е приятно момиче, държа се достойно и мисля, че наистина заслужава някой готин мъж и ще си го намери.
Дениз ми беше доста неприятна в началото, сега стана по-умерена. Може би след като си тръгна онази неприятна Габи. Това момиче ме изумява с трансформацията си като си сложи грим. За първи път виждам чак такава промяна.
Започвам Венета да я съжалявам все повече и повече. Добър човек е, симпатична е, но явно й е липсвала любов и внимание като дете и си е измислила това поведение на шут, с което да е център на вниманието винаги. По този начин ще си остане завинаги шута в компанията и макар на всички да им е забавно, никой няма да я търси за нищо сериозно. Изобщо не виждам как би имала сериозна връзка и семейство.

Виктор започва да ми пада в очите. Всичко е само някаква лъскава външност и заучено поведение и то доста елементарно. Много мило, благодаря ти, мога ли да направя нещо за теб? и пак отново, едни и същи думи, едни и същи стандартни фрази. Утешава ги по един и същи начин, без значение дали някой плаче за загубата на майка си или за това, че другите му се подиграват, че е свалил гащите си!
Като гледам основно и това търси в жените - външност, показност и демонстрация на някакъв стандарт. Явно не може да се задълбочи и да разбере, че не секса е основата на една връзка. Не ме разбирайте погрешно - секса е много важен, защото той си е физическата изява на любовта - няма как да е иначе. Но хубавия секс е в резултат, а не причина. Именно на привличането към самия човек се дължи хубавия секс, нещо далеч повече от размера на бицепсите и обиколката на ханша например. Даже не може да се обясни - май Деница говори донякъде за това -някаква химия, някакво вълнение, с което точно определен човек те привлича и те кара да търсиш точно него и там вече характера, емоциалността на човека имат много голямо значение. Той все се връща към 7 годишната си връзка и към това, че тя била много по-различен човек от него, пък секса и страстта ги държали заедно, за мен просто не си е направил добре анализа на отношенията им. Той си е бил привлечен от нея точно като личност и като човек - не е нужно да сте на едно мнение, понякога точно това, че сте на различно прави другия толкова интересен и вълнуващ и точно за това са имали такава силна страст по между си и готин секс. Не съм запозната добре с Парова, но почвам да мисля, че е силна, властна и независима жена - струва ми се, че е била дори доминираща във връзката им.  Вече той да си се анализира сам защо е толкова привлечен от такъв тип жена. Интересно ми е и друго  - сега вече Виктор търси друг тип жена и представата му за съпруга и майка е съвсем друга! В разговора с Люси говореше за идеалната семейна вечер: срещат се с жена му, която ВЗЕЛА децата от детска,  той ПОМАГА със салатата, докато тя приготвя вечеря и т.н Определено се видя, че представата му за семейни отношения е как жената поема изцяло грижата по децата и къщата, докато той ще се сключи символично да помогне с някой дребен елемент. За мен вече си търси тиха и кротка жена, която да е майка на децата му. Как ще се справи с това противоречие - търси едно, а е неудържимо привлечен от друго - това вече не знам!

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 11:38 от ssiillvvyy

# 1 701
Как Сийка,
При моя пръв път нямаше кръв. Това значи ли, ако бях от мюсюлманско или помашко семейство, щях да бъда “върната” и сочена с пръст? Защото може би това е целта на възстановяването на химена. Смятам, че и при много други момичета не е минал първият път, както е описано в книгите.

# 1 702
  • гр.София
Радостина беше и моята фаворитка,което показва,че грам не ставам за сватовница.
И моето впечатление е,че нямаше мотивация да се бута за сърцето на ергена. Радвам се,че си е тръгнала с достойнство.  Не гледах, а като ви чета- и няма нужда,ще си спестя Елвира.  Убедена съм,че от предаването са я притискали да признава, като добавим и УЖ добрите й приятелки,които не спряха да я ръчкат...

# 1 703
Имах позната  девствена на 26, и тя имаше проблемна кожа като Елвира.. Не съм дерматолог, но от това, което съм чула/чела, май има връзка между липсата на полов живот и акнето.
За мен Дениз е най-красива, фина, горда, с осанка, сякаш си знае цената, но пък заниманията и интересите и в реала развалят това усещане.
Марта не ми харесва, грубовата ми е, Викито пък има мноого тъпо излъчване. В Люсата има нещо живо и интересно в чертите, ама защо не махне тия израстъци по лицето си? Или е невъзможно? Има ли причина да не могат да бъдат отстраня2ани такива брадавици?
Деница пък наистина прилича на майка му на Виктор. Изобщо, ама изобщо не си подхождат визуално.  Иначе тя е приятна женаица, ама цялостното усещане в такова - като за женица Simple Smile
Не знам коя ще избере Виктор накрая, ама се надявам да не е Блага Simple Smile

# 1 704
  • Варна
знаете ли къде мога да гледам епизода от снощи?

# 1 705
Като обсъждаме хубави тела - за мен най-красива от всички момичета в предаването и, като лице, и като тяло, и като коса е Гергана. От където и да я погледна е ТОП! За характера и поведението пък ми харесва Деница и Радостина. Та една съвкупност от красотата на Гергана, поведението на Радостина, нежността на Деница и излъчването на Марта би била перфектната комбинация.

И аз спрях да харесвам Александра, но вчера, докато танцуваха ми се видяха много хубава двойка двамата.

# 1 706
Айде, Блага пак реве още преди да са почнали.

Тая жена малко самочувствие и увереност да покаже. Да си каже: "Ето, имахме страхотна среща, сигурна съм, че няма как да не му е харесало. Ще ми даде роза. Но не първа, да не е съвсем очевидно".
Да си го каже, и да го повярва. Стига вече - то рев, потене, пуфтене, ветрене... Еее!

Аз ги вярвам 6 пъти на ден на Виктор, в някои дни. Ами нормално - нова връзка, хормони, пепедури, химия... Нима вие в началото не сте правили повечко пъти на ден от после? ММ също иска всеки ден, поне по 1 път. Друг въпрос, че не винаги го огрява Joy

# 1 707
Как Сийка,
При моя пръв път нямаше кръв. Това значи ли, ако бях от мюсюлманско или помашко семейство, щях да бъда “върната” и сочена с пръст? Защото може би това е целта на възстановяването на химена. Смятам, че и при много други момичета не е минал първият път, както е описано в книгите.

Защо мен питаш? Питай тях. Simple Smile

От циганка съм чувала обаче, че те вече не били толкова прости и ако на сутринта няма блага ракия, свекървата хваща снахата за ръка и я води на гинеколог. И там вече каквото каже лекарят...

# 1 708
# 1 709
Виктор си пада по Марта, но тя е по-висока топка и затова се е насочил към Блага, която му е леснодостъпна. Та абсолютно затвърждава мнението , че обича по-лесните неща.

Общи условия

Активация на акаунт