🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #6

• 83 360
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 470
Прочетох тази новина в един жълт сайт цитираха точно Недялко, дали наистина го е казал или си съчиняват не знам. Стана ми любопитно. Родом съм от Ямбол макар от години да не живея там. Поразпитах мои познати, абсолютни глупости са. Не е циганка със сигурност.
Ама й излезе име, точно както оня лаф да кажат,че сестра ти е .....,пък ти кажи,че нямаш сестра.
[/quote]

Абсолютно си е верен този подход на докладване. Имам една приятелка коята се заминава с медии и ми е споделяла същото. За някои таблоиди си измислят, но някои статии са си абсолютно реални от информатори, които познават човека.
А на мен Блага ми заприлича на ромка още преди да излезе тази статия . Просто има такива черти. После като видях и останалата част от семейството ми стана ясно. Както каза някой специфичните черти не могат да се сбъркат.

# 1 471
  • София
Не съм оптимист,  7 рози, но той вече раздаде 4. Значи поне 11 остават. Колко броя са коконите в момента?

# 1 472
Това със седемте рози...за съжаление ми се струва, че няма да има чистка. По- скоро пак ще е някоя групова тъпня.
Стига вече с тези групови тъпни. Номерът с малкото рози, а никоя да не си тръгва, седи добре веднъж. Много взеха да пропускат гоненето. С темпа, с който вървят определено ще трябва да има вечери да си ходи повече от една.
Ама и 5 ергенки няма да си тръгнат за една вечер, така че пак са замислили нещо от този сорт.

# 1 473

Снимката е пипана в лицата може би с филтри, но на Блага тук даже още пове й личи, че е лустросана Р...

# 1 474
  • Варна
Не съм оптимист,  7 рози, но той вече раздаде 4. Значи поне 11 остават. Колко броя са коконите в момента?
12-13 ги преброих.

# 1 475
  • Terra incognita
Чичо Кондьо...

Снимката е пипана в лицата може би с филтри, но на Блага тук даже още пове й личи, че е лустросана Р...

# 1 476
А безличните, дето избраха уж силния отбор според тях, за мен загубиха.

Безличните избраха силните, за да не ги закачат. Но само почакай да останат накрая с тях. Веднага ще им вдигнат мерника и ще са следващите ревящи жертви. Карина ще е първата, като я гледам каква е безхарактерна. И няма кой да я защити нея. Защото Александра сега го отнася, понеже защити Благовеста - те нея я бяха захапали. А тъпата Блага се поддава на манипулации от Венета и е готова да зареже Александра точно, когато е най-уязвима. Е това и още по-долно.

# 1 477
  • Terra incognita
Вчера Дениз каза, че не се страхува ментално от Александра.

# 1 478
Оставете момичето Венета на мира! Искате да я лишите от единственото, за което е дошла в предаването - да си пие на воля отбрани алкохолни напитки! Нека се радва на живота!
ами да де, оставили сме я... В края на краищата едва ли са я изгонили заради най-малко смс-и от публиката 😁

# 1 479
Вчера Дениз каза, че не се страхува ментално от Александра.
Разбираемо, толкова е свита ментално, като костилка на черешка. Flowers Cherries

# 1 480

Екипа, който Ни представя този Сюрбюлюк, за който изписахме 1000 стр.
Влезте в профила на Редактора има много интересни снимки и коментари от мястото на събитията

# 1 481

На мен баща й ми прилича на цар Киро. 😀 Иначе Блага явно се срамува от етноса си и го крие и може да се закълне, че е шведка  с боядисана коса и ще има хора, които да й повярват! 😂

# 1 482
Ако пуснат публиката с смс-и да решава, току изгонили Ергена Satisfied

# 1 483
А обърнахте ли внимание, че по време на развързването на горнището, дружката на Александра Ева беше точно до Бобъра и Дениз? Няма как да не е видяла какво се случва, но не направи нищо, а после и не каза нищо.

Карина и на мен ми прави впечатление на човек с някакви поведенчески проблеми. По време на ГащиГейт беше обгърнала Александра все едно са двойка, през повечето ефирно време не обелва дума все едно е дала обет за мълчание, а като реши да си отвори устата, ти се приисква да си беше мълчала.

Само си представям продуцентите по време на кастингите как са потривали доволно ръце, като са видели всичкия този превъзходен матрЯл...

Преди дни във въпросния лайф между Венета, Люса, Дениз и Ния-Косара, Венета отговаряше на въпроси от тийн феновете и я питаха коя ѝ била любимата книга. Каза, че нямала любима и зацитира книгите на Венета Райкова. Мисля, че не е необходим коментар. Колкото до личната ѝ драма - оправдавам деца, които се борят със семейни травми; веднъж станеш ли възрастен, си е твоя отговорност да се справиш с тях, да работиш върху тях и т.н., а не да проектираш върху другите или постоянно да се опитваш да извличаш дивиденти от това колко си страдал.

Скрит текст:
В сторитата на Диона с Виктор онзи ден тя каза, че Венета ѝ е любимка, да не смеел да я гони като Зорница, и той се засмя и каза "Еми", така че като нищо скоро да я видим вън.

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 17:27 от IriS`

# 1 484
Peypy, дай го линка за този редактор, де! Стефанов ли е?

Общи условия

Активация на акаунт