Револют

• 111 228
  • 1 038
  •   3
Отговори
# 990
  • 1st floor
Не мисля, че е добър вариант само мъжа ти да я зарежда. Той всъщност ще прехвърля към теб, но зависи от сумите, да не се сметне за пране на пари.
То става въпрос за малки суми. Да се плати нещо онлайн предимно. Не пречи и той да плаща от време на време. Просто аз се занимавам предимно с тези неща - онлайн поръчки, резервации през Букинг и пр.

# 991
Да, аз те разбрах добре. Дано нямаш проблеми.

# 992
  • BG-DE
Няма да има проблеми, особено ако не надвишава 10 000 месечно.

# 993
  • 1st floor
Касае се за малки суми от порядъка на 100-200 макс. Само по изключение нещо по-голямо.
Ако го сметнат за пране на пари, какво ще ми се случи?

# 994
Къде я засилихте сега към това пране на пари. Тя няма да получава плащания от различни източници, ще зарежда от картата на мъжа й.
С такива суми няма проблеми, не го мисли.
Пробвай и с твоята карта да заредиш. Въпреки странното описание, което й даде, може пък да можеш да зареждаш Револют.

# 995
Къде я засилихте сега към това пране на пари. Тя няма да получава плащания от различни източници, ще зарежда от картата на мъжа й.
С такива суми няма проблеми, не го мисли.
Пробвай и с твоята карта да заредиш. Въпреки странното описание, което й даде, може пък да можеш да зареждаш Револют.
Проблем е да зарежда с чужда карта, независимо от сумата. Хубаво е да го знае.

# 996
Не са толкова прости нещата, нито еднозначни.
Няма никакъв проблем зареждането от чужда карта, особено при малки суми, иначе всяка транзакция щеше да е обект на проверка най-напред от данъчните, та да не се минат с нещо.
Има си описани в закона, европейски при това, всички членки го спазват, ситуациите при които отиват данни директно за разследване.
До 900 евро, очакваше се да приемат 750 да е горната граница, не се следят транзакциите, още повече, ако произлизат от разплащателни сметки и сметки, в които хората си получават заплатата или пенсията.
В крайна сметка, парите, които потребителката ще получи са проследими и властите много добре знаят това.

# 997
Е нали е направила споделен акаунт, какъв е проблемът, че той ще зарежда, тя ще харчи?
Не я филмирайте излишно.

# 998
Какво значи споделен акаунт?

# 999
  • BG-DE
Предполагам, че е нещо като семейната банкова сметка, в България няма такива, доколкото знам, но тук в Германия например има.

# 1 000
Разбира се, че и в България е възможно да се открие съвместна банкова сметка с двама титуляри. Дори не е задължително да са съпрузи.

# 1 001
  • BG-DE
Чудесно, не знаех 🙂

# 1 002
  • Сф
И аз не знаех, ама заради горното питане влязох да прочета. Явно го има и в Бг

# 1 003
Аз пък съм учудена, че не сте знаели, имам такава с майка ми ,от как съм пълнолетна, в Експресбанк.

# 1 004
  • Deutschland/HE
Има  такива сметки в България, но не се рекламират и аз не знам защо. В ПИБ има със сигурност, а ето и в ДСК (те нали купиха Експресбанк).
Аз се надявам от януари вече да предлагат и директен дебит през SEPA.

Общи условия

Активация на акаунт