Револют

• 111 534
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 975
Пиша трия, пиша трия… определено проблема е във Вашият телевизор. Как така правите всичко от посоченото по-рано горе като инструкции, а сега казвате:
В Google wallet беше само Револютската карта. “
Как зареждате Револют през приложението с Gpay, като не сте добавили карта там?

Трия няколко пъти и се отказвам да коментирам, но аз щях да напиша същото като cool_witch
Скрит текст:
“ Например "статуса на документа в ПИБ стои ,,Подписан"". Няма статус на документ, когато зареждаш от картата. Има такъв, когато правиш превод.
Или "картова сметка в ПИБ" - за сметка говорим при превод, в Револют зареждаш от картата, с нейния номер. Да, зад картата стои сметка, но не зареждаш от сметката.
Затова е чуденето ни.
Не каза и какво значи "Добавих я в Google wallet, но пак ме насочи да потвърдя през приложението на Фибанк." Какво да потвърдиш - зареждането на парите, или че добавяш картата в Wallet.“

Зареждането с карта на Револют се обработва като плащане с карта!

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 13:11 от deede

# 976
Трапезица, защо ги вадиш през "Наредени документи"?
Виж какво изписва (за отказаните) през "Карти" > "История на транзакции". Че те ти излизат "подписани", но това не дава информация защо са отказани. Виж там
Аз не мога да предположа, защото при мен "отказва", само когато забравя да си размразя картата, преди да зареждам Grinning

Явно има разлика при Андроид и iOS.
Поне това трябва да поясняваме, за да не спорим

# 977
В История на транзакциите в банковото извлечение изобщо не фигурират отказаните. Има ги само в наредени , скрийншот за които показах горе.

Мога да заредя Револют и от карта на ПИБ и без да е добавена картата  в Google wallet и съм го правила успешно преди. Пак съм минавала през потвърждение чрез приложението на ПИБ.
Не влизам в GPay,от Сигурно добавяне на Револют ползвам.

Тази сутрин,за разлика от вчера успешно заредих . По същия алгоритъм. Преди да добавя в Google wallet.  И след това също. Пак успешно.

Но вчера и предишни дни добавянето беше със статус в Револют Отхвърлена.
Без да правя нищо по- различно.

Еднакви стъпки,еднакво поведение,различен резултат.
Нямам друго обяснение,освен бъг в системата на ПИБ.

Нищо по- различно не правя и преди и сега с тази разлика,че явно понякога се къса нишката някъде след моето потвърждение.
Кога ще се случи в пълна мистерия за мен.
Стана по- дълго и от индийски сериал 😁

Последна редакция: нд, 20 юли 2025, 13:25 от Трапезица

# 978
Извинявам се, ако вече е дискутирано, но не можах да изчета цялата тема😊. Какво ще се случи с левовата ми сметка на 1 януари 2026, автоматично ли ще се преизчислят парите в евро, или трябва аз да си ги обърна в евро, преди 1 януари?

# 979
Трябва Револют да кажат, още не са пращали никакви мейли по въпроса. В Reddit пишат, че в Хърватия Револют са им конвертирали тяхната валута към евро по официалния курс. Вероятно и тук ще направят нещо подобно към края на годината..

# 980
Аз мисля да нямам наличност на 31.12.
После директно в евро ще зареждам.

# 981
Здравейте,
Можете ли да обясните, защо е такава разликата в таксата за тези две  тегления от банкомат.Един и същ, ДСК.
Часовете на теглене са по Гринуич,  за Бг са +2.

# 982
Безплатно теглене е до 450 лв на месец, след това имат такса 2% от сумата. Може би е заради това..

# 983
Тегленето от банкомат на ДСК не е безплатно. Обаче защо има разлика при двете тегления, не знам. LordOzzy, на банкомат на ПИБ със сигурност е безплатно тегленето в рамките на разрешеното за плана за месец.

# 984
Благодаря  за отговорите,ще предам.
Картата е моя, оставих я на свекърва ми в България.

# 985
Тегленето от банкомат на ДСК не е безплатно. Обаче защо има разлика при двете тегления, не знам. LordOzzy, на банкомат на ПИБ със сигурност е безплатно тегленето в рамките на разрешеното за плана за месец.
Като кликне на всяка от трансакциите, ще и изпише кое от къде идва.

# 986
  • 1st floor
Имам Револют приложението и виртуална сметка от миналата седмица. Обаче нямам идея как да я захраня. Smiley Моята банкова сметка е някаква супер тъпа, но с някакъв смешен месечен абонамент. Също така в нея има доста (от моя гледна точка Grin ) пари и искам да си я оставя така - не мога да правя никакви онлай преводи и плащания с нея. Мога да тегля само на банкомат и на ПОС.
Та, направих споделена Револют, като в моята глава това означава да я ползваме с ММ. Тоест, той зарежда, харчим и двамата. Така ли е? Smiley Ако да, сега кажете как да заредим Революта? Неговата сметка е към ОББ. Моля да ми обясните стъпка по стъпка, защото нищо не разбирам...

# 987
На началния екран кликваш на кръглия бутон с "+" (първият в ляво - "Добави пари"/"Add money")
Скрит текст:
И следваш стъпките.
Това е безплатния и най-бърз вариант.

В хелп-а на Револют има отговори (подробни и ясни) на всичките ти въпроси.
Платформата не позволява публикуване на линкове към Револют, но лесно ще го намериш.
В приложението - най-горе в ляво, кликваш на иконката с инициалите ти и се отваря прозорец, в който първи в списък е help (помощен център мисля на БГ)
От компютър е на help,revolut,com (с точки Grinning )

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 06:20 от cool_witch

# 988
  • 1st floor
Благодаря! Ще пробвам довечера, дано успея! Simple Smile

# 989
Не мисля, че е добър вариант само мъжа ти да я зарежда. Той всъщност ще прехвърля към теб, но зависи от сумите, да не се сметне за пране на пари.

Общи условия

Активация на акаунт