Револют

• 121 843
  • 1 131
  •   1
Отговори
# 1 125
Можете да зареждате в лева. Не можете да изпращате в лева. Написала съм по-горе имформацията от директния чат.

# 1 126
Здравейте ,
имам питане,моля.
1.Разбирам, че през банкирането си мога да захраня с лв. Револют. Как обаче  точно да видя сметката си Револют,  понеже на едно място я виждам,но пише само за МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОДИ?

2. Интересува ме също ще мога ли с картата си да ги тегля на банкомат в България?

Благодаря:blush:

# 1 127
A Нelp-a прочете ли?

# 1 128
Късно е за зареждане в лева. Револют премахват сметките в лв, съответно вече не приемат преводи в лв.

# 1 129
Здравейте, вчера заредих в Револют лева. Днес искам да преведа пари, но понеже вече не може да се прави превод в лева, опитвам да преведа евро и ми начислява такса. Създадох си и сметка в евро и когато се опитвам да прехвърля левовете в нея, също ми начислява такса. В хелпа чета, че щяло да е без такса след 17.12 и да е автоматично това прехвърляне лева-евро. Аз ли нещо не правя като хората, че ми начислява такса и трябва ли да чакам до 17, за да е без такса превалутирането на левовете ми е евро?

# 1 130
Уикенда има такса. Пробвайте утре, би трябвало да няма.

# 1 131
  • Бургас
Здравейте ,
имам питане,моля.
1.Разбирам, че през банкирането си мога да захраня с лв. Револют. Как обаче  точно да видя сметката си Револют,  понеже на едно място я виждам,но пише само за МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОДИ?

2. Интересува ме също ще мога ли с картата си да ги тегля на банкомат в България?

Благодаря:blush:
може да теглите от банкомат до 450 лв без такса.За да си прехвърляте пари от самия револют си запазвате данните на картата от която ще прехвърляте. И да револют не е българска банка

Общи условия

Активация на акаунт