Време ли ми е за дете?

• 9 664
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
Никой не може да ти каже кое е правилното решение.
Много говорене и обещание за стабилна връзка също не винаги биват изпълнени. В момента те иска така силно, защото си на друг. Когато те получи е възможно да не изпърни нищо от обещаното. Бъди готова за това.
Ако си истински отдадена на един човек - няма за погледнеш друг. Съвета ми е да се разделиш с приятеля ти.  И да започнеш връзка с другия.
На 32 години като цяло е време за дете, но на теб не ти е време, защото  не си открила бащата.
Според мен и двамата мъже НЕ са за теб.
Предполагам, че ще срещнеш трети човек и семейство ще имаш с него.
Какво значи да чакаш още 2 години ?
Ако не ти се чака. Седни говори с него и се разберете.
От поста НЕ се усеща да обичаш тези мъже.
Дете се създава НЕ заради биогичен часовник.
Тези хара пас казвам НЕ са за теб.
Приятелят ти няма да е доволен, че си го лъга. Макари да не си изневерила това, което правиш си е изамама. Остави момчето, освободи го. Нека намери жената за себе си. Дължиш му го.
Опитай връзка със съученика и каквото стане.

# 136
Мисля, че напразно съм била толкова подробна. Никой не чете. Писах, че вече работя на хубава длъжност, отдавна не работя в магазин. Висшист съм, в момента взимам над средното. Мога да си позволя квартира и нормален живот. Миналата година се наложи да работя в магазин заради форсмажорни обстоятелства. Писах също - повиших квалификацията си, взех ниво С2 на втори чужд език и оттам повиших и дохода си. Второ  - моят приятел вече не учи. Дипломира се, това също съм го писала. Писала съм и още доста неща, които не си правите труда да четете и виждам колко грешно ме тълкувате. Само няколко човека сякаш ме разбраха, останалите си правят свободни съчинения.

# 137
Според мен 32г е чудесно време за дете. Аз си бях решила да родя на 30-31 и си го планирах и си подредих всички неща преди това. НО аз имах мъж, който ме чакаше и работеше заедно с мен за осъществяването на нещата, които исках да се случат преди бебето.
Честно, аз с този 25г не виждам как би се получило. Та той вятър го вее още. Тепърва ще гради кариера, ще купува жилище и тн. А и той има едни десетина години, в които може да си има дете, не му е зор изобщо. Според мен само си губиш времето с него. На твое място изобщо нямаше и да ги отразявам такива младежи, след като искам семейство и деца. Насочвай се към връстници и до 5+ г от твоите. С една дума, първия не става, сори.
 Втория, не знам, много гръмки заявки, а още даже не сте във връзка. Малко на лепка звучи, но ако е наистина сериозен, по-добре с него. Тук ти трябва да решиш колко и дали е сериозен. Но и да се разделите след време, поне детенце ще си имаш и няма да си си изгубила времето както ако останеш да чакаш първия да му дойде мерака.

Последно, помисли си много добре в посока независимост. Който и от двамата или трети, пети.. прецени можеш ли сама да гледаш дете. Имаш ли жилище, сигурна работа, добър доход? И тогава мисли вече за забременяване от който и да било.

# 138
Има предостатъчно сериозни мъже, отговорни, лоялни, грижони. Но не са популярни напоследък нещо. И едно време са се показвали кандидатите на родителите, а сега  всеки сам избира.
Поименно ги дай тез грижовници, поименно.

Няма мъж да е поискал и да не е проимал семейство. Ня-ма.

# 139
Сали, ако двата аборта са спонтанни, не е лошо да си изследваш някои неща и да посетиш репродуктивен специалист да те насочи кое точно.
Иначе май се раздвояваш между сърцето и разума, което винаги е трудна дилема. Това да чакате 2г с първия не го разбирам, първо че не е казано, че ще стане от раз, после ще си на 34, ще родиш на 35 ако въобще станат бързо нещата... Аз не бих чакала. Ако мислиш че втория е готов на момента и имаш чувства, действай с него, но как ще си сигурна, че е сериозен и няма да останеш от двата стола на земята?! Трябва много много да помислиш.. Едно съм сигурна обаче - при първия отказ мъжа ти да смени памперса ще си кажеш защо не избрах другия Grinning ако ме разбираш.. Тоест който и да решиш, все ще се чудиш той ли е бил по-добрия избор. Ситуацията ти е такава, но помисли добре за опция номер 2...

# 140
  • София
Има предостатъчно сериозни мъже, отговорни, лоялни, грижони. Но не са популярни напоследък нещо. И едно време са се показвали кандидатите на родителите, а сега  всеки сам избира.
Поименно ги дай тез грижовници, поименно.

Няма мъж да е поискал и да не е проимал семейство. Ня-ма.
Ами то няма и жена, която да е поискала и да не е проимала семейство. Въпросът е в приоритетите.
Един популярен напоследък принцип е много на място "Жените контролират достъпа до секса, мъжете контролират достъпа до женитбата".

Всеки човек е сбор от някакви качества. 5-10-20-100 качества. Някои от голямо значение, други от по-малко
Заради много "разширения" пазар през последните години, и 2та пола избираме много повече, и съответно става по-трудно.
Същественото, което имах предвид в предишния постинг (и вярвам, е очевидно), че в този списък от качества, честността, уважението, лоялността са сложени в "по-нисък" приоритет. И на най-висок приоритет е "имането на тръпка", "пеперудки", и "разправянето на истории" (съшити с бели конци).
Причината също е видна (може би не очевидна, но логична).
Заради разтегленият прозорец във времето и повечето несериозни връзки, , а и възможността и вероятността от повече разводи, най-вече партньор се избира по "пеперудите", който е критерий за несериозните връзки. И не толкова човек, с който ще останеш "завинаги".
Въпросът е, че това "разтегляне във времето" продължава повече, докато става прекалено късно накрая.
И изобщо модифицира и изкривява цялостно "дейтинг" пазара.

# 141
За втория забравяте, че те са си бивши, знаят се. При това не са се разделили, защото не мелят заедно, а поради обстоятелствата.
Според мен желанието на този втория да се задоми не е подозрително. И на него нещо му тиктака, а жената не му е непозната и му харесва.

# 142
Аз пък не вярвам в тея раздели тип - много се обичахме, но се разделихме, защото той е в чужбина. Познавам толкова двойки водили връзки от разстояние години преди да се съберат, също много, които уж се разделяха по тая причина, но не издържаха и се събраха, а тези двамата дори не са опитали да имат такава връзка, доколкото разбрах. А и не знаем колко време са били заедно, това май никъде не беше споменато.

# 143
Сега изключителна любов ли търсим или свестен мъж за баща при тиктакащ биологичен часовник? Принцът може да се появи и като е на 50, а деца тогава откъде?

# 144
Да, наистина защо на 25 години да е толкова млад и незрял? За мен това е много добра възраст за градене на семейство. Защо също така смятате, че животът му дотолкова ще се промени след създаването на дете? Такива обобщения наистина ме възмущават и озадачават. До момента не знам на някой мъж дотолкова да му се е променил бита след като се е сдобил с дете, освен по положителен начин. Иначе кариера винаги може да се гради. Изумявам се как в днешно време толкова хора са вглъбени в идеята за все по-голямо кариерно развитие, пари, поставяйки личния си живот и партньора и нуждите му някъде си.
А и жените разсъждават по този начин. Едни си имат часовник, на други е спрял и ей така чакат да дойде Принцът на белия кон, някога в розовото бъдеще. Ами, изчерпаха се принцовете. Меган взе последния и знаете какво му се случи.

# 145
Защо ви е толкова странно за втория,че иска дете !Нормално е на тази възраст и при мъже и жени да се ориентират към сериозна крачка .Да ,не всичко става както го плануваш и мечтаеш,но поне гледат в една посока.Имам приятели (мъже на 38) които не са готови за деца!

# 146
Не е странно, че иска дете, а че уж иска дете от жена, която е във връзка с друг мъж.

# 147
Да иска семейство не е ми е странно на мен.

Да говори за брак и деца на жена, с която няма връзка, и която в момента е с друг, при положение, че напоследък са се виждали няколко пъти, това ми е странно. Хубаво, били са като тийнейджъри заедно, но зряла връзка не да имали и вероятно никога не са стжителствали.

# 148
  • София
Авторке, може да сме ти неудобни, но сме прави по свой си начин.

Ти, като си цъфнала и вързала с тоз арен момък, чий го търсиш при друг?

# 149
Ако тя му е дала сигнал,че с първия не е сигурна и се чуди нормално да и говори така.Едва ли да се появи от нищото и да каже просто искам дете .Имало е разговор по тази тема,който ние няма как да знаем!

Общи условия

Активация на акаунт