Любов или отговорност?

• 10 242
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
Python -  е език за програмиране ...не е оня ПИТОН за дет си мислите Simple Smile
Ми щото разчитаме само на естествен интелект...

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 06:20 от Abuto

# 241
  • София
Момчето не е зле. Ще ти дам един различен съвет. Зарежи любовницата и си хвани по-голяма. Няма да ти пили за деца и да живеете заедно. 😜

Сега един сериозен съвет. Млад си и си отворил уста да лапнеш целия свят. Някой ден ще разбереш, че така не става в тоя живот. Постави си приоритети. Например семейството на първо място. Отдели време на жена си и детето си. Ако смяташ, че всичко там е загубено, бъди мъж, разделете се и отиди при другата жена, но наистина бъди с нея, а не да работиш на 3 места и ако остане време да правите секс, остане.
Защото така както си я подкарал, само ще ги менкаш без никаква стойност в живота.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 08:44 от Rockstar

# 242
Python -  е език за програмиране ...не е оня ПИТОН за дет си мислите Simple Smile
Ахахахаха. Паднах. Joy

# 243
Момчето не е зле. Ще ти дам един различен съвет. Зарежи любовницата и си хвани по-голяма. Няма да ти пили за деца и да живеете заедно. 😜

Сега един сериозен съвет. Млад си и си отворил уста да лапнеш целия свят. Някой ден ще разбереш, че така не става в тоя живот. Постави си приоритети. Например семейството на първо място. Отдели време на жена си и детето си. Ако смяташ, че всичко там е загубено, бъди мъж, разделете се и отиди при другата жена, но наистина бъди с нея, а не да работиш на 3 места и ако остане време да правите секс, остане.
Защото така както си я подкарал, само ще ги менкаш без никаква стойност в живота.
Благодаря за съвета. В професионално отношение, никога не съм бил праволинеен, постоянно се захващам с нови неща, тъкмо стана професионалист(доста бързо ми се отдават нещата), зарежа едното ...започна друго и накрая виждам, че съм си пропилял времето без да имам посока, занимавайки се с много неща, без в нито едно да стигна до крайност. В живота си, с жена си, бях праволинеен дълго време, но след като сречнах другата и това съсипвам. Наистина трябва да избера една професия, която да ми носи удволетворение, да не изисква много време и да ме прави финансово стабилен. За момента единственото, което може да ми свърши работа е ИТ сферата с Python, Django и да допълня някои технологии (извинявайте , че го изписах на кирилица и стана объркване Grinning ). В момента имам няколко предложения за работа в нови фирми, на които ще отделя максимално време, дано се получи. Едното дори е от вкъщи, като настоящата ми работа в тази сфера.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 13:48 от djtriples

# 244
Разбрахме, че си Близнак. Разкажи малко за жена си. Simple Smile
8 години праволинейност как се срутиха? Роди, ичезнаха ѝ божествените форми и си каза, че не е това което си искал/имал 8 години ли?

# 245
Разбрахме, че си Близнак. Разкажи малко за жена си. Simple Smile
8 години праволинейност как се срутиха? Роди, ичезнаха ѝ божествените форми и си каза, че не е това което си искал/имал 8 години ли?
Общо взето в последно време все едно си имам две дъщерички вкъщи. От гледна точка на битовизмите и домашния уют, нямам никакви проблеми, всичко е идеално, жена ми си върши всичко вкъщи, аз помагам, мия съдове, помагам с готвенето(баща ми беше много добър готвач), нямаме никакви скандали, освен от време навреме намеците, за изневери, които дори са някакси леко подхвърлени и бързо и минава, не влизаме в караници. Общо взето, жена ми е доста скучна, не иска никакво развитие, колкото да искам да и помогна да започне по-платена и щадяща работа - не иска, а в момента работи във фирма с майка си и не иска да се махне от нея, нали мама е там. Дори забави със средното си образование и едвам я накарах с година уговорки да си изкара 12тия клас. Не е глупава, но не я влече нищо, особено след като се роди детето. Формите за момента не ме притесняват толкова Grinning  Иначе и жена ми не е израснала с баща си, имаше доведен, но той почина и в момента няма никакви роднини освен майка и, която живее в общинско жилище от 30 години. Общо взето и двете нямат нормално семейство, и явно ме привличат жени с проблеми, а с моите разбъркани приоритети не знам какво намират в мен...
Та жена ми е пасивна, освен да мрънка, ако забавя нещо за вършене , рядко ме подкрепя и помага, дори с идея или с подкрепа с думи. Докато другата като се видим, разглежда с мен и ми чете теми свързани с някой проект, който трябва да доработя, кара ме постоянно да се развивам, когато види, че нещо ме влече, показва интерес за всичко свързано с мен, дакато жена ми не я бърка нищо и дори да споделя нещо все едно говоря на стена.
Имам чувството , че дълго време бях затворен в себе си и сам, за което не се оплаквам, свикнал съм да решавам нещата сам. От тази гледна точка съм интровертен, но сега всякаш някой ме отвори и ме чете, дори ме коригира.. по-добър начин.

Последна редакция: нд, 27 мар 2022, 14:32 от djtriples

# 246
А, детето чия идея беше? Нейна? За 8 години все е трябвало да си дадеш сметка, че сте различни светове.

# 247
Жената викаш не разбира от компютри.
?!?!!?
Къв ужас!
Откога единият партньор трябва да има познания по професията на другия? Ти сериозно ли?

# 248
  • Далечният изток
Те професиите не са проблем естествено.
Ама с твоето космическо АйКю как не си си дал сметка, че с партньора е добре да сте поне на сходно интелектуално ниво?! Избрал си по-ограничена да я нарека партньорка, после очакваш някакви чудеса от нея, в смисъл неща, които е ясно, че няма как да ти даде...

# 249
Леле, какви са тия чатове?
Каква  ще е следващата снимка се питам. Как си бърка в носа или си облича анцуга.

amy_nka, интелигентните хора за много по-малко време ги схващат нещата. Даже средно интелигентни.

Lorelada, и аз това щях да питам. Ама от такъв "гений"  какво да очакваме Joy

# 250
Леле, какви са тия чатове?
Каква  ще е следващата снимка се питам. Как си бърка в носа или си облича анцуга.

amy_nka, интелигентните хора за много по-малко време ги схващат нещата. Даже средно интелигентни.

Lorelada, и аз това щях да питам. Ама от такъв "гений"  какво да очакваме Joy
Живота ми е чалга парти интернешънъл, не се възмущавайте, моля!!! Grinning

# 251
  • USA
Поне от чата научихме че се казваш Даниел, забравил си да изтриеш името си...

# 252

Живота ми е чалга парти интернешънъл, не се възмущавайте, моля!!! Grinning

Това е видно още от началото и нищо общо с интелигентност няма.

# 253
Поне от чата научихме че се казваш Даниел, забравил си да изтриеш името си...
Споко, тя жена му не влиза в бг-мама. Няма необходимото ай-кю... WinkLaughing

Аз, обаче, почнах да разбирам дилемата... И други подобни теми сме чели тук. Съветът винаги е бил "развод". А тук дори и такова няма да има. Те не са женени. Реално той си е свободен да изпада в такива дилеми...

# 254
Аз се чудя от няколко страници защо му отговаряте, толкова просташки се държи, та той вече ви взе за мезе. Имам чувството, че е писал не за съвет, а да се похвали.

Общи условия

Активация на акаунт