Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 23 979
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Имали ли сте като симптом сърцебиене при ИР?

# 511
Имала съм нещо подобно, усещала съм как за няколко секунди ритъма се сменя, после пак си е ок. Не е хващано на преглед. Не знам защо се е получавало, но от много време не се е случвало.

# 512

Не съм казала само със соли.
Скрит текст:
Цялото семейство сме на хомеопатия от години, хомеопатичката ми предложи да му даде ШС като добавка, допълнително към диетата и метформина. Знам за групата, купувала съм оттам, купувала съм и от аптека, и от хомеопатичката. Всички си действат.

Според мен метформина е за тежки случаи и хора, които не ползват нввмх.
Иначе с хомеопатията не съм много запозната, но от някои неща съм доволна.
Иначе ако пиете много от тази хомеопатия , лактозата си оказва влияние.
Значи ако ме интересува нещо хомеопатично ти ще ме консултираш Joy
На мен са ми останали някакви соли на шуслер. Бях си взела от много номера преди време. Майка ми искаше и аз пийвах.
Ама не съм много сериозна, а с хомеопатията трябва натрупване.
Тъпо е днес да изпия пет хапа, а после пет дни да не пия.
Ама трябва да се стегна и поне това което имам да изпия, че да не отиде в коша в един момент.

Май ти е малко солта.

# 513
  • Пловдив
Не съм консултант аз, а само потребител. Хората учат години за това. Без да питам ползвам само Арника и Апис... Simple Smile друго не смея...

# 514
А тази твоя хомеопатка от София ли е?
Иначе са ми казвали че самолечение с това не било хубаво, ама ми се е случвало.

# 515
Елора, какво е общото между сърцебиене и малкото сол? Не разбирам, благодаря! 🍀

# 516
Загуба на електролити. Обаче се случва при преминаване на нвх режим+ приемане на малко сол. При нвх режим храната трябва да се посолява нормално, а не да се избягва солта. Ако помага вода или айрян със сол- значи е от загуба на електролити.
Иначе може да има сърцебиене при ИР, не помня точния механизъм (но вероятно нещо с КЗ и/или инсулина). Аз не помня да съм имала преди режима, но май Азара беше споменала за сърцебиене. А и не само тя...
Аз от днес започнах да приемам кислородна вода. Ще ви държа в течение. 🙂
И нещо за настроение, но /уви/ има и доза истина...или поне в практиката така се оказва😃:

# 517
Да, тъй е.
Въпреки, че аз често си ям по-безсолно, просто във водата си слагам мъничко сол.
Но сърцетуп може да има и при проблем с щитовидната.
Абе от много неща.

Долче, вярно, изгубен клиент е. Тъй си работят повечето.

А защо пиеш кислородна вода?
Тази от магазина ли или си правиш. Знам, че има такова лечение.

# 518
Мисля, че моята е на Химакс фарма, 3%. Няма странни добавки в нея /че в някои съм виждала/. Ще приемам по схемата на д-р Пелов в случая, но имам и книгата на Неумивакин.

# 519
Благодаря ви момичета! 🍀

# 520
Чела съм, че това пушачи не трябва да го правят.

# 521
Аз не съм чела такова нещо. Но пък и не съм и никога не съм била пушач.

# 522
Някъде из книгата го пише. Майка ми е чела това.

# 523
А ти лично прочела ли си го?

# 524
Леко ми е съмнителна тая работа, честно казано... Кислородната вода е толкова нестабилна, че смесена с нещо изфирясва за нула време. Освен че нейното дезинфекциращо действие се дължи на силното окисляващо действие като се разпадне. Това нещо дори и да е в по-съществено количество, а не няколко капки... отива първо в стомаха, където средата и без това е много, ама много силно киселинна. Със или без кислородната вода. С какво и как ще повлияе на нещо в червата, не става ясно, камо ли да умори нещо си там. Скептична съм, много, ако и каквото съм срещала от Пелов (признавам си, по диагонал) да ми е допаднало повечето.
Виж това да се ядат ферментирали храни определено е добре за чревната флора, от него със сигурност само ползи има.

Общи условия

Активация на акаунт