Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 23 585
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Мисля, че са твърде скъпи за количеството си. 😃

# 721
На мен освен скъпи ми звучат и безвкусни Joy Все пак имам гъба за почистване на лице от този материал и не ми се вижда редно да го ям Joy

# 722
А  на вкус вероятно са ги докарали...но аз бих предпочела спагети от тиквички за тези пари. Или паста от моцарела с жълтък...

# 723
Четох  че били безвкусни, даже гадни на вкус за някои хора. По скоро ми е интересно дали биха се вписвали в режима чисто теоретично..като пише, че не вдигат инсулин и кз, че даже регулирало нивото на покачване на кз..е според някои проучвания,  ама..като за специални случаи когато ти се ядат спагети ама да нямат вкус на тиквичка все пак Grinning

# 724
Яла съм веднъж такъв вид спагети.
Много миришат като отвориш пакета/в него са си сварени/ и трябва да се разкиснат във вода. После миризмата си изчезва. Не са гадни на вкус, в никакъв случай, но не са и типичните нудли. Цената е висока, но за веднъж месечно едва ли е чак такъв проблем. Просто не съм се сещала пак да си взема.
Мисля, че в сайта на slim pasta са по-евтини.

# 725
Имам познат, който ги яде тези вариации на нудли, но не е с ИР, а с висока КЗ. Не вдига захарта от тях и даже си ги харесва. Но на него и подсладителите не му пречат, а аз им реагирам примерно. Така че трябва да се пробва и да се следи какво се случва след консумацията на тези изделия.

# 726
Успях да ви изчета.
Много мотивиращо ми действате.
Аз тези дни , нали бях извън София, та прекалих с разни розета и други разтвори, иначе храната ми е обичайната.
Нямам съществено отклонение от показателите, просто се ядосвам, че не отслабвам, а си стоя на килата, пък не съм се прехранила.
Миневра, смело напред, помисли си, че има и нещо хубаво в това да не раждаш повече. Отдай се на себе си, на твоите си хобита и това, което те прави доволна, стига все в услуга на другите. Аз не се спирах, но  покрай пандемията преоткрих , че човек може и доста по-скромно да го кара, но да се събужда сутрин и да усеща вкуса на въздуха, цвета на небето, бе въобще, малко да се поогледа и че животът не само яко бач и часовник, график и другите организации.
Азара, айде да идваш към София, и аз съм за срещи на нашето малко братство, ей го, двете палавници Елора и Миневра вече са се виждали.
Винаги ще се включа в среща, да знаете, че съм на линия по всяко време за нас си, да седнем, да си поприказваме за нещата. А, и Пловдив много го обичам. И Русе обичам, но е далече, мм намерил някакъв круиз по Дунава с начална точка от Русе, та може и да склоня, ще врякна. Щото то от София до Русе с колата, па паркинг, после обратно , май не е много удачно.
Значи, да споделя моите преживявания като бях на Цветница.
Имам там едни любими братовчеди, и двамата са готини хора, брат и сестра, ама и двамата с наднормено тегло, че и си хапват, де.
Братовчедът направо оформил един балон над панталона Flushed викам, аллоо, ти жена няма да завъртиш с тази членска маса. От ковида бил качил. Давам аз акъл, той така и така обича мръвки. Подробно и напоително как да се саморегулира.
Идва сестра му. Имала вече нам кви си болежки. Айде, почвам аз лекцията отначало. Защото те не са ме виждали 3 години, а аз сега съм с 2  кила по-слаба отпреди . Демек, не са ме виждали, когато се бях ооблила на 71 кило.
Май и двамата не ме взеха насериозно, което би било жалко.
Не знам защо , като кажеш на хората, че не ядеш ориз, картофи и боб и хляб, те питат какво ядеш.
Еми не знам и аз вече как да съм убедителна, много енергия хабя, а насреща неразбиране. Хем ме виждат, хем не вярват.

Елора, в Билла има свинска мас на Маджаров, но стои , поне в нашата, при колбасите, точно тези кофички са, с червения етикет, гледай на долен рафт между беконите и луканките. Не е солена.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 15:28 от tays

# 727
Чета ви, че мерите захар с глюкомер и 5 месеца удържах фронта да не си купя.
Предадох се 😂. От днес и аз в отбора на боцкащите се. Естествено похабих няколко ленти докато ми се получи.
Та измерих на обед преди хранене 5 /бяха минали 2 часа след последната глътка кафе с мляко/.
Обядвах салата домат и краставица с малко печени свински гърди и парче сирене. Дегустирах и парче козунак Confused
Час след това измерих 5.4. Струва ми се добре.
Нещо да трябва да му нагласям на глюкомера като е нов? Надявам се да мери вярно.

За среща и аз съм ЗА.

# 728
sladko, 1 час след първото измерване или един час след приключване на храненето го измери това 5.4?

# 729
1 час след приключване на храненето.

# 730
Затова е било 5.4. Следващия път измери непосредствено преди храненето и след това един час след първото измерване.

# 731
Аз бях с 4, 4 преди хранене.
Днес за пръв път обядвах ли, знам ли, в 17.
Сутрин съм си твърдо над 5. Без хапчета обаче се боря.
Преди няколко дни си правих експеримент с ягоди и бам, сутринта над 6.
На мен плодовете ми събарят концепцията, добре че го разбрах.
И че не си падам по плодове, де.
Долче с тия вишни много ме кефи.
И Елора с кивито

# 732
Аз изпих сега една такава протеинова напитка (през деня бях пила само едно кафе с малко мляко и в движение, бях гладна). Плътна е като консистенция, не е рядка. Има подсладител сукралоза, но сякаш не е чак толкова зле като за такъв тип продукт (който едва ли ще повторя скоро, на редовната му цена 1,99 лв няма начин да го купя😉), не беше и накъртващо сладък (което пак си е изненадващо за такъв тип продукт- обикновено са твърде подсладени и често имат странен химичен вкус, това не ми се стори странно като напитка).

# 733
Аз си набарах в турски гастроном на Симеон шалгама, та няма да ферментирам . Кеф. Люти ми, ама разреждам 🥳
Да се отчета,5,3 кз на първи час , при купена храна , кърначета и сини с червени домати. Ми ко да правя, сега се прибрах. Купувам ☹

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 18:06 от tays

# 734
Затова е било 5.4. Следващия път измери непосредствено преди храненето и след това един час след първото измерване.

А ясно, благодаря. Мислех, че се мери 1 час след края. Ама предвид козунака пак е добре май.
Ако някой ще опитва козунаци лидълския хич не е лош. Това май е най-вредно за нас, и тесто и захар.

Ще меря сега преди и след вечеря, без козунак 😂. Това бодене е пристрастяващо, ама съм новобранец какво да правя.
И аз се боря без лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт