Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 50

• 23 591
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Свинска мас - от месарница, домашна или от магазинските - на Маджаров - в кофичка е.
Патешка мас - трудно. В Метро чат - пат или си правиш сама от патешки фенер, а месото на супа.
В момента готвя с Маджаров.
Има ли много сол в тази на Маджаров?

# 706
Здравейте, ще чета назад малко по-късно, но да кажа, че пекох корен целина във фраера - мммм, много вкусно. Ще пробвам и във фурна скоро, както и в блат за пица.

# 707
Свинска мас - от месарница, домашна или от магазинските - на Маджаров - в кофичка е.
Патешка мас - трудно. В Метро чат - пат или си правиш сама от патешки фенер, а месото на супа.
В момента готвя с Маджаров.
Има ли много сол в тази на Маджаров?
Ето я
Специално за тебе ходих да хапна. 🥴🤪
Сол не усетих. В състава не пише да има.

# 708
Здравейте
Тече ли вече подготовката за Великденските козунаци ?Simple Smile)))
Ето как ще изглежда моят Simple Smile

Снимката е от интернет...не е моя

Бенджи Браво на момчето.....все е нещо......НОрмално е да отслабне от Метфогама-та.....и аз смъкнах драстино кг първите 2 месеца, но съм доволна много.....няма да е всеки месец така , не се притеснявай......Аз започнах веднага обаче да спортувам, определено много помага за прибиране на кожата Simple Smile

# 709
Мерси Фиоре, ще търся тогава на маджаров.
А яйца правила ли си? Примерно омлет.

# 710
Става си и за яйца свинската мас. Е, различно е на вкус, разбира се, та и ти ще кажеш дали и колко ти харесва. Но става, защо да не става? То все едно че бекон както някои запържват и после действат и яйцата в неговата мазнинка, това не е ли свинска мас пак? Grinning

# 711
Ще разбера Grinning

# 712
Днес въобще не е за хвалба работата ☹
Снощи бях на банкет изпих 3 чаши бяло вино и имаше луканки, пастърма и филе елена, повеселих се 😂
Отпуснах си душата смях се много и денят ми днес не беше лек 😂
Хапнах пил. бутче със зелена салата.
Но съм 1 кг и 600 грама отгоре факт за 1 вечер! 😵💫

# 713
С мас ли?
Мне. 😂 Мас с мръвка най - често. На гювечи, на кавърми и т. н. И бухам подправките веднага, че нема да близнат моите. Тя дори не мирише. Хубава е. Но пусто Капризи. Яйцата с ГХИ ги правя, с мандраджийско масло. Общо взето редувам мазнините.

# 714
У дома отпреди да знам за ИР правим яйца с мас и си ни харесват.

# 715
Днес вечерях малки тиквички и малки гъбки, задушени в тиган, отгоре варени яйца и нарязан див чесън:

# 716
Много ми мирише на мен тази мас...
Опитвах да готвя, направо отврат 🤣
И аз да се отчета..
В неделя изядох 2 мекици... Учудващо нямаше тежест и зверски глад след това 🧐
Лесно и си се върнах в режима.
Беше ме страх точно от това да не хапна нещо и да не мога да спра, но онзи ден го направих и съм си ок.
След тях обядвах към 4 /домашни телешки кюфтета / и направо пропуснах вечерята и хапнах към 12 вчера.

# 717
  • София
Ето ме и мен, следя ви всеки ден, но нямаше нищо особено какво да споделя и затова не съм писала, да не досаждам.
Но днес съм доволна и бързам да се похваля: за първи път след 36-часов фаст тази сутрин КЗ 4,2.
Винаги след фаст ми беше по-висока от обичайното досега. Но днес е добре. Много ме стимулира и продължавам по същия начин.
Не знам дали има значение, но освен обичайния понеделник на вода, така се случи че три седмици подред правя един 24 часов фаст в петък - просто по цял ден бях в движение и чак на вечеря имах възможност за храна. Но мисля да го запазя това - два фаста в седмицата - от неделя вечер до вторник на обяд 36-40 часа и от четвъртък вечер до петък вечер - 24 часа.

# 718
Минавам и аз да се отчета малко. Вчера правих кръвен профил по нареждане на ендото и от любопитство пуснах и инсулин.
На гладно КЗ беше 5, а после ми взимаха от пръста и беше 4.45 и 4.20. И двата пъти след режимно хапване - бъркани яйца и краставица и после готвено прясно зеле и сирене.
Най-много ме зарадва инсулинът - 17 на гладно, в сравнение с 31 преди няма и месец.
Много съм доволна, чувствам се супер и си продължавам с режима и да чета старите теми. Blush

# 719
Здравейте, открих нещо ново (поне за мен). "Брашно" от конджак  или ширатаки също се нарича. Видях го случайно в едни кето рецепти, порових в интернет и да си кажа ми звучи много добре. Има нудъли и "ориз" от него, водят го с почти никакви че и никакви въглехидрати в съдържанието му... пускам някои неща да прочетете и да си кажете мнението.

Ето една статия: https://www.medicalnewstoday.com/articles/shirataki-noodles
Какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт