🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 773
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 225
Нужни са тези клипчета за портфолиото. Иначе ще си я оправят само по катерушките за без пари.

# 226
Не чух реплики...за какво се разказва във филма
Joy

# 227
Joy
Сценария предполагам можеш да го видиш в книжката на Елвирчето.

Представи си, че си на опера. По същия начин се запознаваш със съдържанието. Smile

# 228
Joy
Принцесата приканва принца да я покани на среща , да  се държат за ръчички и да си рецитират любовни стихчета, като Елвирините. Най-много той да я целуне по челцето, нали е дама  Stuck Out Tongue Winking Eye Grinning

# 229
  • София
Еротично видео на Дениз. Много плеймейт, много еротика, много нещо в тва предаване. Joy
https://trendynews.bg/news/2022/03/26/uchastnichka-ergenat-deniz … PREnEgiLqcBveXZso

Умно са й оставили грима дори под дУша Sweat Smile

# 230
Еротично видео на Дениз. Много плеймейт, много еротика, много нещо в тва предаване. Joy
https://trendynews.bg/news/2022/03/26/uchastnichka-ergenat-deniz … PREnEgiLqcBveXZso

Умно са й оставили грима дори под дУша Sweat Smile
Пълен потрес е това видео, не оставя нищо на въображението.

# 231
  • София
Ааа, оставя, оставя...котето не го показват, пък за циците си трябва бая въображение да ги видиш Laughing

Скрит текст:
Шегичка де... Все пак знаем, с какво се занимават, на фона на това клипчето не го намирам за нещо особено скандално.

# 232
Лъвица, изпревари ме, тъкмо си мислех, че оставя на въображението да търси къде са се дянали част от вторичните полови белези.

Което ме напомня на един кратък виц - Чашка A си е направо чинийка.

# 233
Лъвица, изпревари ме, тъкмо си мислех, че оставя на въображението да търси къде са се дянали част от вторичните полови белези.

Което ме напомня на един кратък виц - Чашка A си е направо чинийка.
JoyJoyJoyJoy

Ама гордо ги показва момичето. Grinning

# 234
Добър вечер форумци,

За новите членове Ви препоръчвам горещо да прочетете поне предишната тема. Там сме обсъдили по важните детайли.За грима на Ергенките също.
Сега вече сме на по сложна материя и не може да се връщаме назад. Нивото е Advanced.
Моля, подгответе се .
Днес вечер така ми се гледеше нещо разтоварващо, трябва цяла седмица по 1 час да има Ерген.
Отивам да си правя чай от Мащерка, но не закупен от  Терапевт Гърдева.

# 235
Ан така..да прочетат назад.
Ку не....аз предлагам сгъстен курс, с най-важното от темите, събрано в 5 митутен.
Платен е курЦът, ъф корс... Joy издавам и сертифитат...

# 236
Teta, скъпи ли ще са ти цените  ? Дай, като ДЗорка Джи един ценоразпис...
Може и да почерпиш курсантите с 1 пакет Марети с босилек

# 237
Ми то аз сега след това видео си мисля, че Денизчето си е идеална за ергена. Хубавка (с грим), секси, палава, направо ще му спре тока.

# 238
Ми то аз сега след това видео си мисля, че Денизчето си е идеална за ергена. Хубавка (с грим), секси, палава, направо ще му спре тока.
Да, щото той Ергена не е виждал к...и и много ще се впечатли! Joy Такива като Дениз с лопата да ги ринеш. Grinning

# 239
  • Terra incognita
Хайрулата е като една права лопата. Никаква женственост. Тяло на злояда подрастваща.
Поне да вземе да тренира, да вкара малко релеф, да повдигне и оформи секси дупе. Пък тооо...

Общи условия

Активация на акаунт