🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 117 384
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 585
Отговор нали е била печеливша реакцията на Сашка ще е срещата довечера и евентуално скъпия подарък. Пък ние нека си чешем езиците😂
Някои победи са пирови. Печелейки битката в Ергенът, не се знае какво губи извън него.

# 586
Днешният инстаграм обзор звучи така:
🌹Витя продължава с опитите за хумор и самоирония. Сякаш задобрява
🌹Сашка в ходила снощи на Тони Стораро, днеска е пресипнАла
🌹 Питонова е в Будапеща, очакваме “полезни” влогове от нея
🌹Другите (Карина, Ния, Деница и Блажка) са скучни. Блажка е и жалка освен това
Дениз разпродава стари парцалки днес.

# 587
Азалия, защо се е разделил с Парова и разделени ли са?
Иначе аз също не чета други статии и т.н., то самото предаване каза всичко Simple Smile цялото то е един огромен компромат и просто трудно може да се измисли нещо по-скандално, просташко, в същото време клиширано Simple Smile в този смисъл просто няма какво да добавя извън епизодите. Веднъж успях да накарам дъщеря ми да го гледа Joy главно заради многото бъзици навсякъде. Ами гледа със зяпнала уста, нямаше какво да коментираме просто Joy то всичко е...от- до е просто ужас Joy много забавно, гледаш и се хилиш

# 588
Азалия, защо се е разделил с Парова и разделени ли са?
Не знам защо, но да - разделени са. И честно, не знам дали биха се събрали след тоя формат.

# 589
Аз пък, ако бях на мястото на Александра, щях да оставя съвсем спокойно и изпъчено да ми падне банският, така и така съм давала пари за тези гърди, барем някой да ги види (на живо, защото за телевизията сигурно щяха да ги цензурират). И след това съвсем невъзмутимо бих си го вързала, все едно не е станало нищо. Бас ловя, че устите на кобрата Дениз и на бобъра Питонова щяха да паднат до земята.

# 590
Бе той Уил Смит удари кроше на водещия на Оскарите, вие тук.....Алекс била жертва, била драматизирала.
Тъй се драматизира, като Уил Смит....

# 591
Скандално ??? просто ужас ???.сериозно, върнах нагоре да проверя, дали не съм объркала темата Sweat Smile
Това предаване ми е толкова лежерно , аматьорско - сравнявам го с първите фолк изпълнения от сорта на Радка -пиратка . Без никакъв дълбок смисъл, с леко вулгарно закачлив нюанс . Политически коректно и лесносмилаемо - да се разведриш малко на фона на ужасните новини по всички канали. За това съм в потрес от реакцията спрямо участниците - по различните медии и социални мрежи.Толкова много шум за нещо толкова невзрачно Поне това което споделяте, че сте прочели, не им чета ни профили, ни сторита ни статии за тях .

# 592
Да бе, ударил шамар Уил Смит. Начи тия хора там, зад океана, като кажат нещо, толкова си вярват, че и другите почват да повтарят, че е вярно! 😂
Е такъв шамар
https://www.facebook.com/reel/365611775573418?fs=e&s=cl

# 593
Не ми се отварят на мен Ф. и ИГ.
По новините го гледах иначе, крушето..и баш круше си беше, кьотек...

# 594
И според мен победата на Сашка е пирова. Дори и да спечели формата, не мисля, че Витя е мъж за нея. Той в шоОто много внимава да не си развали имиджа на на джентълмен, обаче в живота не мисля, че ще е такава безгласна буква. Още повече, че цялото внимание към него ще е много стресиращо за невротичка като Сашка. На нея ѝ трябва някой кротък човечец, дето да се отрече от себе си в полза на нея и само да повтаря “да, мило, точна така, мило, много си права, мило” 😃😃😃 Тя да продължи да бъде център на собствената си вселена, да изпада в някоя друга дребна невроза и да има кой да я утешава

# 595
  • Terra incognita
Уил Смит му лепна театрален шамар. Толкова фалшив, че дори аз не се вързах. Ако беше кроше, главата му щеше да отхвръкне. И Оскарите са режисирани, то оставаше и да не са.
Изпълнението беше нещо като в стил кеч мания.

# 596
Точно, обаче сега Академията умувала, дали да не вземе Оскара на Уил Смит! 😂 Идиоти.
Виктор ще открива мотосезона
https://www.instagram.com/reel/Cbw7ETSoLLL/?utm_medium=share_sheet

# 597
  • Варна
Уил Смит му лепна театрален шамар. Толкова фалшив, че дори аз не се вързах. Ако беше кроше, главата му щеше да отхвръкне. И Оскарите са режисирани, то оставаше и да не са.
Изпълнението беше нещо като в стил кеч мания.
Аз, която не съм никаква киноманка, никакви филми не гледам, видях шамара по новините и тооолкова да си личеше , че е бутафорен.

# 598
Не ми се отварят на мен Ф. и ИГ.
По новините го гледах иначе, крушето..и баш круше си беше, кьотек...

какво кроше Laughing беше шамар с отворена длан, даже не беше цигански Laughing
ако го беше ударил наистина, предвид физиката и тренировките си, щеше да го свали на земята... Дори имаше спекулации по езика на тялото на "потърпевшия", че е нагласено и го е очаквал, то така се чака "кроше" - наведен напред към юмрука и с ръце в джобовете Laughing

# 599
Не знам...не съм задълбавала.
Това гледах
https://www.youtube.com/watch?v=FhoNfg06-LY
Смит си е доста ядосан, когато си седна на мястото....говори през зъби и НЕтеатрално е ядосан. Пък за шамара не знам...

Общи условия

Активация на акаунт