🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 799
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 1 905
Попадна ми някаква страница в Инстаграм, в която неземната красавица Дениз, продава парцали.
Сама се е снимала в огледалото. Баш парцали са... От петъчния пазар в Димитровград!
Тя е кльощава и няма добри форми, тялото ѝ е меко и нетренирано, само слаботата я прави да изглежда прилично в рокля. По бански е... tragedy! И виснало дупе, и стрии, и целулит, и лоша стойка на цялата тая кльощавост. И пъпът ѝ е мръсен! Да си го почисти.

VickyTaylor, колко да е млад? Наближава 60 като го гледам.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 21:59 от Анонимен

# 1 906
Aз идвам да кажа, че леко се шашнах от бащата на Александра. Не очаквах да е толкова млад и с такъв дух. И да, Сашка му е одрала кожата...и зъбите. Поразителна прилика. Номинирам го за следващия ергенин Joy

Много е готин, да. За млад не е, гони 60-така. Но пък защо следващият ерген да не е за хора на средна възраст? Ще бъде голям купон да гледаме по-зрели жени и ерген. Да видим какво са научили от живота.

# 1 907
  • Пловдив
Не разбирам грозните коментари към Александра в тази тема. Определям и за грозно твърдението, че е била стриптизьорка. Отиди доказвай после, че нямаш сестра. Сега из нета ще плъзнат статии за това.
Намирам Александра за раним и може би емоционално нестабилен човек, но има и много злоба върху нея. Не мисля, че заслужава отношението както в темата, така и на съквартирантките си. Дениз и Венета ми опротивяха много снощи. Адски грозно поведение, недостойно за жени.

# 1 908
“Гардеробът” за продан е скандален. Как е възможно такива парцали да “влязат” в употреба като дрехи?!! Тези неща и за сергия не стават. Кошмар.

Сякаш е ограбила обществена пералня в Студентски град.

# 1 909
  • Terra incognita
От цялата работа аз виждам една злобна Дениз, която вътрешно се пука, че Александра е по- голяма от нея с...не знам, може би 6-7г, но изглежда в пъти по- добре. Има чудесно, поддържано тяло, цялостното й излъчване е по- харизматично. И затова не спира да съска именно по възрастовата линия- не пропуска да изтъкне, че е млада, лелка била, стара била. Ами аз не виждам нищо лелинско в Александра, нищо, че намирам вина и в нейното поведение, но на черното бяло не мога да кажа.

# 1 910
“Гардеробът” за продан е скандален. Как е възможно такива парцали да “влязат” в употреба като дрехи?!! Тези неща и за сергия не стават. Кошмар.

Сякаш е ограбила обществена пералня в Студентски град.
Явно се опитва да припечели нещо, след грандиозния си "успех" в шоОто

# 1 911
Обаче думата "бутик" така девалвира, че ВУ е класи над вече. Така съм се смяла когато за пръв път тук във форума видях да се споменава ВУ като абревиатура. Говори се в една тема за дрехи и една дама обяснява на аудиторията, че имала тренч от ВУ, имала незнам си какво от ВУ и снимки тук таме. И аз се пуля невярващо, пък питам приятелка: абе тази какви дрехи от Вивиан Уестууд си въобразява, че има?! И тя се скъса да се хили с мен! 😊 Било Втора Употреба... 😆

# 1 912
  • Terra incognita
ТамАн щях да питам какво е това ВУ, варненски университет ли е, Вера Уанг ли е, пък то...

# 1 913
Тя е кльощава и няма добри форми, тялото ѝ е меко и нетренирано, само слаботата я прави да изглежда прилично в рокля. По бански е... tragedy! И виснало дупе, и стрии, и целулит, и лоша стойка на цялата тая кльощавост. И пъпът ѝ е мръсен! Да си го почисти.

Точно. Skinny fat е определено. Първоначално се чудех на коментарите, че има лошо тяло, но сега като се загледах...еми наистина не мога да свържа такова тяло с гореща изкусителка.

Сякаш Капитонова има по-хубаво тяло. Но тя пък толкова си обработва снимките, че знае ли човек. Но със сигурност има повече извивки. Александра също. Виждам че шпагати прави, на ръцете си дори може да застане. Определено е по-добра форма от Дениз.

# 1 914
Преди малко забравих да вметна, че тази сцена с Марта и Деница, ми напомни за детството и брат ми. Имаше си гадже от квартала,а баба и майка не я харесваха. Веднъж го бяха хванали и те на тясно майка от едната страна, баба от другата. Та така и тези двете , само не ми стана ясно като какви даваха акъл -потенциални жени или като майки на син

# 1 915
Малко повече мръвка има Питона, ама и тя не е стегната, бедрата ѝ са меки. Наистина кракът ѝ висеше снощи, когато беше седнала да пресира Сашка на стълбите. И не само тя е така. Вчера като си тръгна Елвира и те, наредени като хористки на поляната и махаха тъжно, се полюляваха нечии ръце, което е парадокс, защото никоя не е дори с леко наднормено тегло. Но не спортуват и са отпуснати на дроб... Затова краката на Гергана правят впечатление - стегнати, атлетични; както и Сашка.

# 1 916
Докато имаха лайф Венета, Дениз, Людмила и Ния-Косара, Дениз чакаше доставка на храна и те я питаха какво си е поръчала, какво ще яде, и тя започна да изброява салата, пържени картофи, пилешки хапки и още няколко неща и сама се нарече прасе, много обичала да яде, в което няма нищо лошо.

Явно масово разчитат на все още младата си възраст и сравнително бърз метаболизъм, но нещата излизат от контрол много лесно.

По време на същия този лайф, Венета няколко пъти спомена, че живее с Теодора, която в дадения момент била много болна (грип или нещо такова), бяха в една стая двете със сигурност и Венета не спря да пие и да пуши.

Въобще общото впечатление е, че са свикнали на банкетна култура, което води и до износения вид, който наблюдаваме без грим понякога.

# 1 917
Все повече съм убедена, че Александра е спечелила и затова другите не общуват с нея.

Пуста завист неначесана.

Мъжа ми и сестра му са израстнали с Александра, момичето е живяло доста хубав и класен живот, преди да се прибере е живяла последните 4 години в Монако, последните трима мъже, преди да си дойде са били на доста високо ниво, то й личи всъщност де. А тея патки могат само да си мечтаят за нейния живот.
Да бе да, затова има слухове от различни източници, че е била ескорт/стриптизьорка. И кой с много класен живот и претенции за реално професионално развитие, би се врял в предаване да се мляска с общака и да плиска в басейна като петокласник и да се врътка “ще си правя каквото си искам”. Невероятно класно възпитание.  Да не мислите, че ако имаше с какво да се похвали, нямаше да го изтъкне във визитката си. Вместо това заобиколно обясни, че е била от цвят на цвят в Испания и Италия и после кацнала на Ергена. Те мъжете може да са били на “високо ниво” ама не виждаме да са се оженили за нея, ако въобще им е била официално гадже.
Класна друг път, кой го вярва това 😂😂😂

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 22:39 от Linda*kiss

# 1 918
  • Terra incognita
Общака JoyJoyJoy

# 1 919
  • Sofia
Избягвам да коментирам външен вид и съжалявам, че ще го направя, но Дениз (без грим) има селяндурска физиономия. Има такива хора, каквото и да правят, където и да отидат каквато и "школовка" да минат - не могат да избягат от същността си. На челото им, с големи букви пише "аз избягах от селото, но то от мене не"!
* Обръщам внимание, че има огромна разлика между хора живеещи на село, които са страхотни и селяндури. Последните, могат живеят навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт