🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 119 475
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 010
Защо постоянно се повтаря, че Александра се обграждала с най-слабите психически. Тоест ако не си злобен и агресивен си слаб? А не може ли да се е обградила с тях, защото са й по-приятни, позитивни и има повече какво да си говори с тях?

Viliiv Да разбирам ли, че Денис освен OnlyFans е и на повикване? Тя голям шлем прави милата, отсякъде събира пари. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето го OnlyFans-a на Денис. Има и 18 видеа. Представям си какви са. Joy
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 12:42 от daizy_g

# 2 011
Защо постоянно се повтаря, че Александра се обграждала с най-слабите психически. Тоест ако не си злобен и агресивен си слаб? А не може ли да се е обградила с тях, защото са й по-приятни, позитивни и има повече какво да си говори с тях?

Viliiv Да разбирам ли, че Денис освен OnlyFans е и на повикване? Тя голям шлем прави милата, отсякъде събира пари. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето го OnlyFans-a на Денис. Има и 18 видеа. Представям си какви са. Joy
Скрит текст:
Благодаря,но не гледам видеа и профили,най-много някой скрийншот.
Следвам отскоро Марта,Виктор и за кратко Карина,че ми е интересна що за странна птица е. Отследвах като видях,че и тя е фенка на филтрите.

# 2 012
  • София
Аз не бих ги нарекла най-слабите, но не са и сила. За мен групата около Сашка са по-глупавките, добродушните и емоционалните. Което е подходяща компания за Александра, защото тя е комбинация между емоционална нестабилност, чувствителност и желание да закрия по-слабите, дали користно или безкористно, не знам.

Дениз и Капитонова са злобните тарторки, около които в крайна сметка се завъртя периферията - Марта, Деница (помните ли тя колко обиди отнесе, когато Виктор й обръщаше внимание?) и донякъде Карина, които са скучновато-мълчаливите, с леко лелински наклон. Викито и Ния са мълчаливи, като Ния държи строг неутралитет, а Викито не мога да разбера дали наистина е толкова инфантилна, или се опитва да трупа дивиденти с няколкото си истерични приревавания измежду погледите на овчо благоговение към Виктор. Но тя се държи със силните на деня, а и не представлява никаква заплаха (дори роза не получи на срещата), та никой не се занимава с нея. Венета между другото дълго време показваше един вид недоволство към обидите на групата на злобарките - или мълчеше на атаките им, или се опитваше да каже нещо хубаво за нападнатите, но в крайна сметка напрежението се натегна много и тя зае тяхната страна.

Между другото, в големи групи отговорността се размива. Затова е много по-удобно да се присъединиш към множеството, където стоиш от позицията на един вид морално превъзходство (използваното тук, щом повечето са срещу някого, значи са прави), и в същото време използваш точно същата реплика да се оправдаеш, ако някой ти каже нещо (ама не бях само аз, не нося отговорността).

Иначе си мисля, че това, че Дениз и Капитонова навсякъде виждат манипулации със сълзи и правене на жертва (далеч неизчерпващи се с Алекс, ами включващи Гергана, Викито, Блажка и т.н.) са от една страна проекции, понеже те самите са манипулаторки, и смятат, че всички останали също манипулират, и от друга страна липсата на адекватна емоционолност и емпатия у тях, прави всяка емоция фалшива в техните очи, защото те не са способни на такава.

# 2 013
Мартеницата  има спешна нужда от ринопластика.
Сутрин е потресаващо....
Awful
Azalia, за Лека нощ ли ни ги сурна тези доноси ?
}Ще си разплета чорапа за медитация
Brrr

Направо някой път ме оставате безмълвна. 😂 “Спешна нужда”.. жената си е хубава и със сигурност не и е нужна ринопластика. Ако Марта има спешна нужда, то за една Зорница какво да кажем?

# 2 014
Човек може да е интелигентен , силно емоционален и добродишен. Не е нужно добротата да се свързва с глупост, защото така излиза, че всички трябва да са зли, за да бъдат възприемани за умни. То щото в лагера на Капитонова едни умници са се навъдили. Joy Те просто са хитри.

# 2 015
Предполагам, не, всъщност съм сигурна, че Александра ще изнесе шоуто на гърба си, ставайки изкупителна жертва на всички, както се изрази Касиопея преди мен, хиени там.... И за какво?
За да си напълнят джобовете сценаристи, медия и т.н. затова няма да го гледам повече...
E, тя (а и всички) се е съгласила да участва с всички рискове, каквито носи такъв формат. Никой не е накаран насила да става част от този цирк със слаби актьори и елементарен сценарий, който дори не е забавен.

Последна редакция: нд, 03 апр 2022, 19:59 от Tsugumi_

# 2 016
Марта си от онези жени, за който наскоро са спомена, че са държанки без от космоса да им личи, че са такива. Тя обаче още в началото да го каза. Дали е държанка на бившия си или на някой друг, за мен няма значение. Някои неща по-добре да си останат лични, че вече много на дълбоко се копае в биографиите. Влезнала е за разнообразие и забавление, Витя ѝ се кефи и толкова

# 2 017
  • SF
Виктор беше много привлечен от Марта, но заедно с екипа си дадоха сметка, че там няма какво да се дълбае и да се търси сюжет за предаването. Той ще я ухажва, ще я кани на втори, трети и четвърти срещи, ще й подарява гривни, а Марта ще се държи приятелски, мило, добронамерено, ще поддържа разговори с него, без глупости от сотра: Аз съм ходещ секс, нА ти гащите ми...
Марта няма да прави интриги, няма да я привикват на стълбите, няма да знаят как да я вбесят, какво да й натрият в носа. Не би пяла, не би крещяла, докато другите чакат наставления от екипа, не би и ревала след това.
И така Марта става безинтересна за продукцията.
Затова потърсиха интрига около Александра - вика, пее и крещи. "Подкрепя" приятелките си, реве за тях, реве за себе си, реве за всичко. Дразни се, ако някой й посочи грешките. И й дадоха гривна, за да може другите да я нападат още повече.
Та, Виктор ще си избира жена, когато си я заведе сам на екскурзия в Турция. Тук ще прави това, което може да се монтира и да се сглоби епизод.

# 2 018
  • София
Човек може да е интелигентен , силно емоционален и добродишен. Не е нужно добротата да се свързва с глупост, защото така излиза, че всички трябва да са зли, за да бъдат възприемани за умни. То щото в лагера на Капитонова едни умници са се навъдили. Joy Те просто са хитри.

Може би трябваше да уточня, че не всички в групата притежават и трите характеристики Satisfied Глупавички го сложих основно заради Блажка.

# 2 019
# 2 020
Добър ден  на всички веселяци тук, Simple Smile

Зорче при Цитиридката беше добре гримирана с оформена коса.
Също и  Елвира изглеждаше добре при него.
Явно, като се гримират сами са по хубави отколкото в предаването.
Даже Елвира ми направи приятно впечатление и каза нещо много интересно, че сякаш в предаването изглеждала,че е на хапчета и това, което Ни е било ''Представено '' не е истинската й същност.

Марта не ми харесва визуално, това е субективно мнение разбира се. Аз гледам комплексно на жената, не само лице.
Стил, поведение, език, поддържане, отношение, речник,  симетрия., лице.

Сутринта се видях с мой приятел.
Каза ми, че му харесвала Деница. И аз се облещих и 1 мин си държа капучиното и не реагирам.
А той е хубав и интелигентен мъж.
Еми това е. Мълчах си и въоще не опитах да му кажа, че не е хубава.

# 2 021
Аз пак ще го напиша, че рускините имат поведение на царици. Със завидно самочувствие са и сякаш вродена надменност. Сякаш целия свят трябва да им се подчинява.
Обаче това, с което беше облечена снощи Питонова, много ми хареса. Не знам дали беше рокля или гащеризон, но в тези цветове грееше и още повече обезличи другите на масата.

Абсолютно и на мен това ми направи впечатление. Още преди да седнат на масата точно тя ми грабна окото, макар че беше с възможно най-семпъл грим.

# 2 022
Според мен Александра ще остане до самия край в шоуто, дори има вероятност да го спечели. Тя в момента е златната кокошка на сценаристите, основно действащо лице, и в никакъв случай няма да я разкарат.

До финала според мен ще остане поне една и от основните, с които редовно се джафкат - Виктория К. и Дениз.

А Ергенинът ще гледа премрежено и ще се лигави ту с едната, ту с другата, ту с третата, ще се чувства все по-объркан и ще му става все по-много мило.

# 2 023
  • София
Сутринта се видях с мой приятел.
Каза ми, че му харесвала Деница. И аз се облещих и 1 мин си държа капучиното и не реагирам.
А той е хубав и интелигентен мъж.
Еми това е. Мълчах си и въоще не опитах да му кажа, че не е хубава.

Аз се чудя дали Деница не напомня на мъжете за майките им на подсъзнателно ниво, и оттам да идва това, че я харесват. Защото иначе и аз не мога да си го обясня Sweat Smile Жената демонстрираше достолепие през по-голямата част от представянето си. Дори като отиде да "отваря очите" на Виктор, го направи с майчинска загриженост. ова й е аплоата и явно работи. С нейния вид според мен няма и да й пасне различна роля.

# 2 024
какво ми пратиха преди малко, коментара долу много ми хареса (малко поизрязах снимката, че големичка ми се стори) хахаха

Общи условия

Активация на акаунт