🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 786
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Варна
Минавам само да ви разсмея.
Хубав ден! 😁

# 2 281
Забравих да кажа нещо - някой беше писал, че Габриела не си е пипала носа поне - бутан е, но не е операция - има филър за изправяне на гърбицата. Според мен лично преди е била по-добре, защото филърът създава допълнителен обем.

# 2 282
Мислех да го напиша това, ама ме мързеше, щото... се тая... 😃

# 2 283
Сравнявах с другото предаване, в което е участвала
Преди

Сега

# 2 284
Ай… аз писах, че поне носа ѝ е естествен… уви! Май преди наистина е бил по-добре. Всъщност преди всичко ѝ е било по-добре

# 2 285
На мен Габи ми харесва със сегашният ѝ нос. Може би ако устните ѝ не бяха като на маймуна (жалко, че ги е съсипала) и скулите не ги подчертаваше така все една си е засмукала бузите на вътре щеше бъде много красива. Не ми беше фаворитка, но не ме е дразнила с нещо докато беше вътре в предаването Blush

# 2 286
На мен даже с тъмната коса и предишните си устни и нос ми е симпатична, ако не знаех коя е и как се държи.

На третия споделен кадър двама от участниците вече са с променени носове. 😂

# 2 287
Мен Габриела не ме дразнеше вътре кой знае колко много. Не че се и заседя особено. Тогава още се правеха на интересни и никоя не си беше показала кой знае колко много характерчето. После четох това интервю:
https://m.dir.bg/life/aktsenti/gabriela-ot-ergenat-pred-life-s-p … rozhdeniya-mu-den
Не, че съм очарована от личността ѝ, aма определено вътре останаха по-загубени девойки

# 2 288
"Ергенът".. Виктор Стоянов е бил в интимни отношения с една от най-огнените девойки в шоуто... С "бонбончето" Благовеста! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

"Много мило!" Trollface Joy
Четох го това. Не била само тя 😃

# 2 289
А откъде е информацията?

# 2 290
  • Варна
Попадна ми някаква страница в Инстаграм, в която неземната красавица Дениз, продава парцали.

VickyTaylor, колко да е млад? Наближава 60 като го гледам.
Като за Дениз....сега е времето да й върне на тая лошата Александра! 🤣🤣🤣

# 2 291
  • Terra incognita
За целта основното не е да е стар, а да е богат 😎
На мен този мъж ми изглежда около 50, затова казах, че е млад. Може би заради татусите и свежите цветове на дрехите му.

# 2 292
"Ергенът".. Виктор Стоянов е бил в интимни отношения с една от най-огнените девойки в шоуто... С "бонбончето" Благовеста! Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

"Много мило!" Trollface Joy
Четох го това. Не била само тя 😃

Този "нашият" да си отваря очите добре, защото ще го направят рогоносец. 🤣🤣🤣

# 2 293
Момичета, здравейте. А и момчета.  Бяхме в провинцията, сега почнах да гледам епизодите от мин.седмица, изгледах четвъртък и ще Ви чета, та… Капитонова.. ще се зарадвам искрено ако тази жена се махне от страната. Крайно е, но не мога да я търпя. Не е просто лисица, не е просто хитра, адски подла и проклета жена, която и не знам дали поведението й я загрози така, но.. започвам да забелязвам как направо грознее от злоба. А преди съм я намирах за поне физически привлекателно. Как подмами Александра, как се опитваше да я хлъзне, разпитва, злобее, да се самоизтъкне. Ще ми е интересно какво сте коментирали, но отбелязвам, че в този епизод коментарите на Гергана много ми харесаха, много точно прецени Капитонова, а и другите. Направи ми и добро впечатление, отделно, че е много по- красива от Капитонова лично за мен, а правилно отбеляза, че Виктория се дуе. Та така, не ми се влиза в политически коментари, но искрено се надявам да не вкарват такива чуждестранни зъбли за сметка на много неодобрени по- свестни български момичета. Аз съм от простолюдието, хора, които биха гледали втори сезон,  и се надявам да не вкарват рускини вече. Не им правят услуга, не им вдигат плачевната репутация.

# 2 294
Попадна ми някаква страница в Инстаграм, в която неземната красавица Дениз, продава парцали.

VickyTaylor, колко да е млад? Наближава 60 като го гледам.
Като за Дениз....сега е времето да й върне на тая лошата Александра! 🤣🤣🤣
Дениз не си пада по мускулусти изрисувани чичаци, тя си пада по отпуснати дъртаци с мускулести портфейли. 😁

Общи условия

Активация на акаунт