🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 548
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 520
Брех, много бързо му се мени мнението на тоз ЕргенИн.

# 2 521
  • Terra incognita
Такава концентрация на инфарктни ситуации и в ББ не съм виждала 😃
Звучи обещаващо 🍿

# 2 522
Краката на Питонова са като бирени бутилки. Нищо красиво и грациозно няма в тях. Май е време някой да ѝ каже, че така не става и трябва са се тренира. Витя като професионалист ако ѝ го каже, ще е най-добре. Човек ако сравни долната и горната част на тялото ѝ ще си даде сметка, че никак не е късметлийка

# 2 523
Вие лека полека ще откриете, че нищо хубаво няма в Питонова... Що не вярвате като ви го каже човек от самото начало?! Laughing

# 2 524
Ах, този разрив с Блажка го чакам от 2-3 седмици. Нямам търпение да се изложи долнището.
На среща според мен ще е Дениз и това е пишело в писмото.

# 2 525
Такава концентрация на инфарктни ситуации и в ББ не съм виждала 😃
Звучи обещаващо 🍿
Чета си инфото и от толкова сюжети тъкмо да се размрънкам, че само една ще си отиде........ И то се оказва, че това ще е само първият ден. Другият ден още толкова сюжети.
Скрит текст:
Капитонова май ще си получи возенето с мотор. Тя нали им подсказа на интервюто и на сценатистите им "хрумна" великата, гениална идея.

Коя ли ще мине в лагера на Александра?

# 2 526
hahahha  , хареса ми това Полезният Бобър

да, хубави са бобрите
обаче много гризат дръвца и правят бентове и запушват рекичките

# 2 527
  • Варна
Веднага си помислих за Марта ... или Деница.

# 2 528
Не знам защо, но на първо четене и аз за Марта се присетих. Макар и да виждаме друго поведение от нея последните епизоди.

# 2 529
Голям съспенс! 🍿 Дали Гергана няма да мине на страната на Александра?

# 2 530

Някой попита за снимки на руските момичета, ето една от по-известните.

# 2 531
Бавно ни подготвят за това, че Алекс ще загуби позиции. Чебурашка сигурно ще се повози на мотора на ВиктАр. А аз стоя и се чудя колко малко самоуважение трябва да имаш, за да участваш в такова реалити, да предположим, че Сашка е влюбена, ми аз, ако разбера, че възлюбения ми се  целува и с други, вози ги на мотори и т.н, много рязко ще ми опротивее, и няма да искам да имам нищо общо с него, камо ли пък и да се боря...

# 2 532
Концепцията наистина е много сбъркана. А те ще ни обясняват за някакви влюбвания. И ние доматите с колците ще ръфаме направо.
Кажете, че ни правите сеира и толкова.

# 2 533
Поздравявам всички мили дами с това мило изображение от статията ("Викторчо, къде са ти зъбките?"). Много се надявам неочакваният ход в края на петъчния епизод да е отпадането на повече от една.

# 2 534
  • София
Явно ще има прегрупиране.

Блага за ръчичка с онова руско вечно ПОГНУСЕНО нещо...

А може би, това са новите приятелки

Общи условия

Активация на акаунт