🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #7

• 116 531
  • 2 636
  •   1
Отговори
# 2 610
Краката на Питонова са като бирени бутилки. Нищо красиво и грациозно няма в тях. Май е време някой да ѝ каже, че така не става и трябва са се тренира. Витя като професионалист ако ѝ го каже, ще е най-добре. Човек ако сравни долната и горната част на тялото ѝ ще си даде сметка, че никак не е късметлийка

Момичето просто има по-дебели глезени. Това как се оправя с тренировки?

# 2 611
Възможно е, аз съм също дъска и обиколата ми е 95 см, доста съм висока и със широк гръден кош.
Дениз има 90 см гръдна обиколка?!
Говорим за тази през гърдите нали?
Аз имам 85 и бога ми, не изглеждам момченце когато съм гола.... 🤦

# 2 612
Може да хвърлите едно око на сторитата на ергенките в релния им лукс в риъл лайфа. Почти която и да хванете. Те са заедно.
Тези девойки се събират по-често отколкото в санаториума. Да им се ненарадваш.

# 2 613
Може ли да ми кажете къде да гледам руския ерген.в чужбина съм, замунда не е опция.

# 2 614
Изобщо не мисля, че само в глезените е проблемът. И нагоре не е много фин кракът, да не говорим, че и намек за мускул няма. А иначе на въпросът, ютуб дава някои предложения на ключова дума “cankles”

Краката на Питонова са като бирени бутилки. Нищо красиво и грациозно няма в тях. Май е време някой да ѝ каже, че така не става и трябва са се тренира. Витя като професионалист ако ѝ го каже, ще е най-добре. Човек ако сравни долната и горната част на тялото ѝ ще си даде сметка, че никак не е късметлийка

Момичето просто има по-дебели глезени. Това как се оправя с тренировки?

# 2 615
  • Terra incognita
Дениз дали ги кани в детската си стая?

# 2 616
Може ли да ми кажете къде да гледам руския ерген.в чужбина съм, замунда не е опция.
Тези успяват ли да отворят от чужбина? Пробвай.
https://serialytut.me/view/664-holostyak-6-sezon.html
https://kinogo.biz/30581-holostjak-1.html

# 2 617
тя без грим като дванайсегодишно момченце та що да не ги покани на лего и солети

# 2 618
тя без грим като дванайсегодишно момченце та що да не ги покани на лего и солети
Легото е скъпо. И всичките елеци да продаде трудно могат да стигнат за добър лего сет.

# 2 619
дедо и не и ли е оставил некви парички да си харчи

# 2 620
  • Terra incognita
С други работи си играе тя 😁
Парите на Х.С. не биха му стихнали за всички второстепенки.

# 2 621
Капитонова не е точно рускиня. От републиките е. Тя е от град Чебуксаре,  който е столица на автономна република Чувашия.  Майка й и баща й са с тъмни коси, баща й даже ми се стори мургав.  Майка й беше доста красива  на снимката.
Селянче с две думи... Целия нет е залят с бобърската и мутра, чак ме дразни.
Нищо красиво не виждам в нея.

# 2 622
Капитонова наистина няма хубави крака, но пък нагоре е доста фина и добре оформена- дупе, талия, ръце. Между другото се сещам, че и гаджето на Гришо е с много странна фигура.Слаба, тренира, безумно богата, но краката и са ми странни- слаби, но някак си с едър кокал и много безформени.
Алекс е най-интересна като визия. И разбирам да не я избере нея , ама да я замени с Капитонова ...голям резил.

# 2 623
Селянче с две думи... Целия нет е залят с бобърската и мутра, чак ме дразни.
Нищо красиво не виждам в нея.
Как селянче? Столичанка е. От столицата на автономна република. Wink Smiley

# 2 624
Алекс е най-интересна като визия.
Гледам под всякакъв ъгъл и не мога това да го проумея изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт