Звездни компромати - Април'22

• 235 169
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 220
Нали Тоца е от пернишкия "елит", защо се държи така все едно досега е гладувала?!

# 2 221
  • София
Госпожа Радева. Виждам, че често я коментирате. На мен ми е симпатична.
Скрит текст:

# 2 222
  • Glasgow
Бенедикт Къмбърбач щял да подслони украинско семейство и коментарите все едно чета в свищовската група, когато отвориха общежитията за бежанци, защо не подслонявал местни бездомни....

# 2 223
Laetitia Casta на 59th Venice Biennale
Скрит текст:

# 2 224
Парис Джаксън, все едно някое дете се е заиграло с флумастерите, докато тя спи. Ужасни драсканици по цялото тяло, които я загрозяват и придават нечистоплътен вид. Еле пък тези между гърдите - като детски печати. Иначе е хубаво момиче, жалко.
Радева е баш голямото пиле в този яркожълт костюм - на тази снажна и тромава фигура, аз лично бих избягвала подобни крещящи цветове. 😊

# 2 225
Госпожа Радева. Виждам, че често я коментирате. На мен ми е симпатична.
Скрит текст:
И на мен ми е симпатична, но тук е като Голямото пиле.

# 2 226
  • Пловдив
Не видях да сте обсъждали това...Ето ги тазгодишните носители на наградата "БГ модна икона"...
https://life.dir.bg/zvezdi/eto-gi-tazgodishnite-nositeli-na-nagr … ta-bg-modna-ikona

Амал Клуни...
Скрит текст:

Pavell с половинката си Кристина...
Скрит текст:

# 2 227
Nina Dobrev
Скрит текст:

# 2 228
Къде е снимката на закуската на Батинкови?

# 2 229
Създадена е петиция за премахването на Амбър Хърд от Aquaman 2, като към момента бройката на подадените гласове е близо 2,4 млн. Петицията е оформена още в края на 2019 г, но покрай делото последните седмици бройката се покачва главоломно. Амбър не спазвала и договорните клаузи по новия филм, като това допълнително подтиквало да я изхвърлят от продукцията - не поддържала подходяща физическа форма и нямало как да изиграе добре определени сцени тип каскади.

Беша симпатична Мера:

Warner Brothers и DC Entertainment "гласяли" Емилия Кларк да играе Мера в новия филм:

# 2 230
Доста се пооправи Радева, особено всравнение с първите години от мандата на президента. Облечена е къде, къде по- прилично и подходящо за случаите. Да я сравняваме с Летисия или Мелания е безпредметно, защото има голямо значение и какви са природните дадености все пак. А и тя не ни представя на конкурс мис свят. Все едно е дали е висока, гардероб ли била, каквато е такава. Важното е, че не ни излага и се държи прилично. Какво повече може да се очаква? Голям хейт отнесе жената, но явно е достатъчно съобразителна, за да обърне внимание и да се поправи. Нека не забравяме, че зад гърба ѝ едва ли седи голям екип високо платени стилисти. За нашите бг мащаби съвсем добре се представя вече.
А по отношение на Глория и Мис Бони, той не успя 20 години да блесне с друго освен, че бил измислил Азис, сега се изказва и той…… Не знам дама ли е Глория, но по интервюта се държи доста по- обрано от останалите си колежки и от приятели знам, че е голям професионалист, не се изживява като дива. Анелия когато говори се чудиш какво иска да каже лирическият герой, Мария е проста за трима, Емилия е надута и също не особено умна, Галена като съм я слушала употребява просташки изрази и клишета….Кали, дори не знам какво да кажа- една махленска мутреса. Все го играе “голям пич”. Направо е жалка …а на фона на новите звезди тип Емрах и Теди Александрова, Глория буквално блести. Дали има хитове, феновете ѝ предполагам знаят. Аз също не се сещам нито една нейна песен, ако трябва да съм честна, но не съм почитател на творчеството ѝ 😜

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:40 от Анонимен

# 2 231
ТоЦа е просто у-ни-кал-но проста.
Скрит текст:

Изядоха я снимката със закуската. Но все пак Joy

# 2 232
  • Варна
Къде е дал откровеното си интервю Зоран, в което е казал, че не е бил сигурен дали ще го посрещне Силвия у дома?
В Сървайвър. Не е интервю.
В Преди обед по БТВ.

# 2 233
Светлана Гущерова е родила момче и по сторитата изглежда е в Майчин дом, вип стая. Дано да е доносено бебето и в добро здраве.
Скрит текст:

# 2 234
Shailene Woodley на снимки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт