Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 692
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 345
G.Savova, тази рокля е прекрасна ако кръщенето е в Бъкингамският дворец. Stuck Out Tongue Winking Eye За по нашите ширини и квартални кръчми малко не се връзва.
Скрит текст:
На кръщенето на моят син бях с патешко жълта риза и черна пола тип молив до средата на прасеца. Кръстихме го с кръстниците му в черквата без други гости и панаири. После минахме през едно заведение, пихме по едно питие и се прибрахме вкъщи. Нахраних си и си приспах детето, а ние седнахме да обядваме. Бях приготвила обяд с всички задължителни атрубити - питка и всичките подробности и това беше.
За мен това е нещо свято и лично, а не панаир на суетата.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 09:39 от Sysly

# 346
Роклята на Савова наистина е прекрасна. Аз не съм виждала нито една жена облечена с подобна, обаче. Може би само Кейт Мидълтън би носила такава. Вероятно е над 1000лв и тук не се продава или ако е от сайт ще дойде реплика. Аз съм свикнала да виждам само известните от холивуд с подобни рокли.
Бях на кръщенета преди 2 години и никой не носеше такива дрехи, но хората бяха щастливи и весели.
Не се връзва с държавата, стандарта, улиците и заведенията ни.

# 347
Кръстница бях преди десетина години, облекло- чино панталон в цвят диня и такива сандали, бежова туника с принт, в който също имаше цвета на панталона.
Не бих се облякла ни в бяло, ни в черно по такъв повод.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 11:52 от Mateah

# 348
Да, шалът е аксесоар, който не смятам, че може са замести наличието на ръкави и да скрие гол гръб. Чак в такива чудеса не мога да повярвам. Шалове-наметка тип Анна Каренина малко преди да се метне под влака на мен не ми допадат.

# 349
Танчитка,
Скрит текст:
На мен лично показаната рокля не ми допада особено. Може би наистина идват твърде дребни цветчетата.
Може би нещо подобно?
?

# 350
  • някъде под слънцето...
Да, шалът е аксесоар, който не смятам, че може са замести наличието на ръкави и да скрие гол гръб. Чак в такива чудеса не мога да повярвам. Шалове-наметка тип Анна Каренина малко преди да се метне под влака на мен не ми допадат.
Всеки има своя гледна точка и разбирания.
Все пак никой от списващите в темата не е дезайнер на висша мода , за да дава толкова категорични мнения Wink

# 351
То не е нужно да си дизайнер висша мода за да изкажеш мнение. Особено като знаем за някои тоалети от висшата мода. Всичко е въпрос на лично усещане и вкус.

# 352
  • София
Роклята, която G.Savova е предложила е страхотна. Аз честно казано не виждам защо да не се приема по нашите ширини. По-скоро няма къде да намериш такава елегантна, семпла и изчистена рокля.

# 353
Витаминче, ето е едно симпатично и лежерно рокле за 150 лв., което отговаря на дрес-кода. Не е бяла, но е със златист оттенък. С едно коланче и нещо върху раменете за мен е перфектно за кръстница.
Нито твърде строга и официална, нито съвсем обикновена.
https://www.aboutyou.bg/p/chi-chi-london/roklya-za-kokteyl-carly-5927748

# 354
  • някъде под слънцето...
Именно.
Ваички изказваме
Но едно е да изкажеш мнение, друго е да го повтаряш на всяка страница без да го аргументираш.

# 355
G.Savova, тази рокля е прекрасна ако кръщенето е в Бъкингамският дворец. Stuck Out Tongue Winking Eye За по нашите ширини и квартални кръчми малко не се връзва.
Скрит текст:
На кръщенето на моят син бях с патешко жълта риза и черна пола тип молив до средата на прасеца. Кръстихме го с кръстниците му в черквата без други гости и панаири. После минахме през едно заведение, пихме по едно питие и се прибрахме вкъщи. Нахраних си и си приспах детето, а ние седнахме да обядваме. Бях приготвила обяд с всички задължителни атрубити - питка и всичките подробности и това беше.
За мен това е нещо свято и лично, а не панаир на суетата.
И си права и не си. На една англичанка няма да и пука да влезе така в някой пъб.
Това е доста популярен стил в Англия и като отидеш на сватба ще видиш много жени в подобни рокли.

# 356
Спор няма. Уникална е и класна! Особено в чужбина където имат висок стандарт а не като нас... Наистина прекрасна. Явно мисленето ни тук е компрометирано на нас българите. Може би защото ще изпъкне дамата, тъй като около нея никой няма да се е постарал толкова. Ако всички се стараеха да се обличат така добре нямаше да е неподходяща.
Комбинацията с това сиво наметалце ми харесва.

# 357
Витаминче, харесва ми роклята. Ще имам път да вървя с флоралните мотиви, ако изобщо тръгнат нещата в тази посока. В прилив на пролетно настроение си взех моята, сега усещам, че я избягвам. Ще пробвам и нещо с едър мотив за асортимент да има. Някакво лично предизвикателство ми е, защото наистина много съм зациклила в дюс.

# 358
Как Не съм се сетила досега  ..
но ако напишеш подплата за рокля излизат най-различни сайтове
Точно миналата година преоткрих тези подплати, които майка ми много носеше и в моята младост им казваха комбинезони. Естествено сега въобще не изглеждат по същият начин. Имам 2 от интимисими и ги нося под рокли, под комбинация риза с рокля, а по късите и в широк панталон загащвах Wink
Скрит текст:
Като ви чета,  се занислям колко много се е применило всичко в България ,а последните 25 години.
Кръщенките , на гоито съм била преди да замина са били по скоро  скромни и семпли.
Да не споменавям че по голямата част от моето поколение не е кръщавано в детска възраст.
Мен ме кръстиха , когато бях на 16, в църква в съседен град, а съпругът ми няколкоо месеца преди да се оженим  за да можем да подпишем и църковен брак..
Различно е било за всеки явно. Аз съм 40+ сега.
Навремето ни "кръщаваха" в ритуални зали, събираше се цялата рода - моята е големичка - едвам се вмествахме на снимката Simple Smile Момиченцата с бели чорапогащници и рокличка Simple Smile Мъжете всичките с ризи, вратовръзки, сака, Майка ми в светла рокля с подчертана талия и къс ръкав е била на моето събитие.  2-3 годишна съм била.
После тайно сме кръстени и в църква.

Наистина сме много различни - аз обожавам рокли на цветя, а примерно рокли изцяло от дантела много рядко ми допадат Тази която Савова е постнала, е страхоооотна, но не виждам как ще ми влезе в Редовна употреба по нашите геогр.ширини. В Лондон наистина по баровете съм ги виждала такива, без шапчиците де Simple Smile

А шаловете са ми незаменим аксесоар, имам цял шкаф отделен само за тях Simple Smile

# 359
Бях чела и гледала някакви модни статии и предавания, където казаха, че не трябва да носим едри цветя защото ни правят по-едри и се губим в тях, а също и груба грешка била черна рокля на ситни ярки цветя.
Аз имам една и много я нося и след нея нищо друго флорално не съм намерила

Сутрините я нося с бледо розова къса жилетка и бяла гуменка и много е удобна.

Последна редакция: ср, 13 апр 2022, 10:06 от Janesse

Общи условия

Активация на акаунт