Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 544
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 870
Палтото от Манго съм го виждала на живо в магазина. Платът е кофти, рехав и се беше завалял на топчета  още там. На живо е много далеч от снимката.
Харесвам също този цвят, но не съм го носила на палто, няколко сака имам в него. Най- много си харесвам едно от гладко кадифе и доста си го нося.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 15:39 от zari65

# 871
Синьото палто на ММ е много красиво и нежно.

Чела съм Анатомия на един скандал, но екранизацията е в пъти по-въздействаща и приятна. Особено заради тоалетите. Съпругата е винаги облечена като богата и осъзната дама. Стилни дрехи, приятни цветове и безупречни кройки, прекрасни бижута и обувки. 

Единствената ми забележка е как жените си държаха чашите с вино и шампанско, а любимата ми реплика е « I’d love to know the brand » по време на процеса.

Agent,
Мъжките ризи на голо, разбира се…
Отива ти палтото и още как.

Не знам как пак навлякохте темата за връхните дрехи, аз съм по бански.

# 872
Агент, стои ти супер цвета, но ти имаш безупречна кожа, косата ти е страхотен цвят, червило, очила, всичко ти е шест. Аз ако сложа такъв цвят до лицето и ще си режа вените на мига 😁

# 873
Преди малко видях жена със същия тип и цвят палто, което беше късо до дупето и седеше по- скоро като жилетка. Всъщност в този вариант даже ми харесва повече.
Докато пътувах в метрото се качиха и двойка китайци. Жената беше с малка чантичка за телефон ( Шанел) и още една по- голям пак на Шанел. И понеже обичам да наблюдавам хората, мога да кажа, че в никакъв случай не изглеждаше като парвеню, или пък като тукашните чавс със чантите ментета Simple Smile.
Между другото забелязала съм, че китайките изглеждат добре без да изглеждат сякаш току що са облякли най- новите си дрехи.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 16:11 от G.Savova

# 874
Предвид това, че в бутиците на Шанел вече изискват рускините да попълват декларации, че няма да си носят чантите в родината, очаквам към настоящия момент азиатките да станат новите принцеси и билбордове на луксозни стоки, особено в Европа.

# 875
Нали си разкъсаха чантите в знак на протест и обидиха марката? Ревлолюцияяя Smiling Imp

# 876
Синьото палто на ММ е много красиво и нежно.

Чела съм Анатомия на един скандал, но екранизацията е в пъти по-въздействаща и приятна. Особено заради тоалетите. Съпругата е винаги облечена като богата и осъзната дама. Стилни дрехи, приятни цветове и безупречни кройки, прекрасни бижута и обувки. 

Да, книгата е доста посредствена. Определено на сериала помагат актьорите, стилистите и интериорните дизайнери. Сиена Милър беше безупречно облечена и бих приютила всичките тоалети с удоволствие.

Показаните палата на Макс Мара са им класика, имат ги от колекция в колекция като променят или добавят цветове. Но цените им растат с всяка колекция и намаленяита май вече не са същите. Мануелата им вече е към $3000.

# 877
Дреме им на Шанел, щом вече са си продали стоката…

# 878
  • София
Агент, много готина! Всичко е като излято - от косата, до палтото и червилото (кое е, заприлича ми на едно мое).

И аз изгледах сериала. Доста светски като модни решения.

# 879
Ооо не бях забелязала, че има снимка.
Агент, чудна си както винаги.

# 880
Няколко пъти съм правила бизнес с китайци и все шефки, саката им със високо закопчаване, прическа, всичко. Не носеха чанти, само телефон, подчинените им носят каквото има да се носи

Макс Мара палтенцата са супер, цената им е много добра сравнена с други марки.
Дебна ги за по-смели  и нестандартни цветове, примерно ако извадят Teddy Bear в цикламено, виолетово или нещо нестандратно се мятам веднага

# 881
Агент - прекрасна!
Аз пък си нося каквито цветове ми харесват и изобщо не ми пука дали ми отиват или - не! Вече съм достатъчно стара, за да не ми пука.
Общо-взето дори във Франция вече не обръщат толкова внимание кой, как и защо е облечен така.
Спомням си през 80-те как се възмущаваха французите - как америнаците ходели като прошляци, навсякъде с маратонки, дънки и т. н. Сега гледам носенето на маратонки и гуменки с рокли и други, според мен не подхождащи си тоалети и клатя глава... Какви времена настанаха! Simple Smile

# 882
Интересна беше статията и типовете кожа, коса плюс цветове.
 Без да съм знаела, че съм пролет по усет съм си подобрала цветово гардероба.
И нямам нищо черно.
С много бяла кожа съм и не се възприемам с черно до лицето...
С черен и много тъмен лак на ноктите - също.
Агент, много си хубава!

# 883
Мерси за милите думи, но червила и палта станаха нещо рядко, по често худита и якета. Даже в момента, ментово худи с лилаво яке Roll Eyes

Кетчър, ще проверя, че тази гама ми е любима и имам... абе повече от едно. Най- вероятно е или Боби Браун или Бърбъри, по веррятно първото, като гледам как съм го изяла, те са по нетрайни на мен.

Георгиева, кожата ми е фикс идея, признавам си, далеч повече от дрехи/ обувки, но вероятно има и филтър, че щерката си прави селфитата на моя тел, по хубави били. Иначе шкафа ми в банята е накичен с продукти за кожа като олтар, а колекция ми от фдт и пудри е абсолютно срамна! Но цял живот бях с мазна и пореста кожа и чак след 40 почна да се нормализира и аз си я глезя, че имам не повече от 2-3 години да и се радвам.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 23:08 от Agent Provocateur

# 884
  • София
Заприлича ми на Marrakesh или Retro (MAC)
Затова попитах.

Но който се фокусира в цветовете и типовете, явно има полза. Наистина отдавна не бях виждала нещо толкова естествено да застане.

Аз също си нося всичко, но подбирам подтоновете. До скоро харесвах само маслиново зелено, но си взех една рокля в цвета на костюма на Софи от скандала. И взе, че ми пасна, а не харесвам такова зелено уж.

Направих си една ppt, снимах всички рокли и ги сложих по цветове. Много е удобно, отварям и гледам какво имам. Ще направя същото с другите видове дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт