Модни консултации (Април, 2022) - 65

• 63 446
  • 1 152
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
И аз първо се сетих за остри обувки с плътен ток за такава рокля, но тя явно иска сандали.

По принцип толкова отворен сандал, но с късо и тънко токче има опасност да стои като на свинче звънче, без да си свинче.

# 1 036
Роклята в черно и бяло има нещо сбъркано. Може би е трябвало да обърнат раетата на долу.

Имам сатенена нощница, която е с по- добра кройка от тази, която е показана по- нагоре.

# 1 037
  • в Кошера
Здравейте! Имам тъп въпрос, но ще си го задам.
Наместила съм тази пола за едно неформално събитие, като ще я нося с кропнат черен топ, черни сандали и чанта - цветните акценти в нея са ми достатъчни. Обаче... струва ми се, че полата ще стои добре на тъмна матова кожа, а аз съм много бяла. Та - права ли съм? И ако съм, какво да правя - да сменям тоалета или да купувам автобронзант - каквото чудо досега не съм ползвала, нямам представа как се ползва и дали ще се справя.
Скрит текст:
Показвам полата, както и рекламната снимка, която ме подтикна да разсъждавам и ме накара да се чувствам бая неуверена.
Скрит текст:

Донякъде, но не съвсем. Peace
Тук трябва да се внимава много с останалата част от визията. Също бих заложила на черно, но не кроп (освен ако не е с подобна кройка). И ненатрапчиво деколте (въпреки че има как), предвид дълбоката цепка.
Скрит текст:

# 1 038
Мерси, Агент! Мислила съм ги тези червила, но съм си наложила вето. Не ползвам фдт и имам 2 пудри, та компенсирам с червила и моливи за устни. Срам ме е да кажа колко имам.

Скрит текст:
И все пак си ги записах Joy Joy Joy
Прекрасно те разбирам и се съгласявам, че е безсмислено, но ако някой ден някой те пита какво да ти подари се сети за тях, още повече, че са ти слабост Simple Smile

Темата за скъпото и евтиното е, че много трудно се пресъздават скъпи тоалети, с евтини дрехи. Особено много си личи, когато става въпрос за такива "еклектични" тоалети , които бяха показани.
Ще се съглася, че е безкрайно по-лесно да се направиш на "клошар" със ужасно скъпи и качествени дрехи и обувки - на никой няма да му мине и през ума, че си клошар Wink Когато е сбирщайн от по-нискокачествени елементи трябва да има много мярка и да не се прекалява, за да не се превърне еклектичния ефект в стилистичен дефект.
Скрит текст:
Макар, че както през страница доказваме, дори тези с абсолютно неограничен бюджет за дрехи успяват да изглеждат не съвсем убедително понякога:
[img]https://fashionsizzle.com/wp-content/uploads/2020/04/rs_634x1024-191011191343-634.rihanna.ct_.101119.jpg[img]

PS Най-скъпите ми дънки (по случайност купувани точно в Selfridges, въпреки, че са ам. дизайнер и горещо обичани от мен) са люто ненавиждани от майка ми, която твърди, че в такъв вид дори кофата за боклук в София е срамно да изхвърлям Grinning

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 17:39 от Agent Provocateur

# 1 039
Тайга, много е ефектна полата и мисля че ще ти стои добре.
Аз също съм в отбора на светлите и аз се замислям дали да се плескам с бронзант и какво ли ще стане 😂 ако някой ползва или има препоръки да свирне 🤔

Танчитка ето какво успях да открия аз, иначе подкрепям Агент за по-масивния ток. Не само че са модерни, но са и по-удобни. Аз също не се разбирам с токчета и залагам на такива.

https://www.obuvki.bg/sandali-rylko-7nfu0-t5-czarny-4jz.html

https://www.obuvki.bg/sandali-only-shoes-onlalyx-14-15253124-black.html

# 1 040
  • Варна
Tyra, тоест топът да не е кропнат, а със стандартна дължина и да е вътре в полата?
Деколтето няма да е натрапчиво.

# 1 041
разсмях се на глас за марковите клошари, има ги такива, преднамерено докарват вид "не ме е@е какво мислите за мен, давам го небрежно, но съм яко кинти" и малко на вид като за цирковата арена го докарват.
И какво? От някои коментари оставам с впечатление, че еклектиката е ок за тия с пари. Хм...

в отбора на много светлите съм и си ходя бяла 🙂

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:44 от Al Georgieva

# 1 042
Обаче... струва ми се, че полата ще стои добре на тъмна матова кожа, а аз съм много бяла.
Няма значение каква кожа имаш за тази пола. Рядко съм срещала цветове, които не отиват на много бледа кожа; едно време не мислех така, но животът ме научи Relaxed

Таничка, има една марка Lazzarini, обикновено в Humanic. Имаш ли такъв магазин наблизо? Цените са им в посочения размер, а и произвеждат предимно от кожа.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 16:56 от Анонимен

# 1 043
По - смешното е,  че по отношение на нестандартното облекло масовата реакция е "фуу клошар/ка с клошара/та  му/ѝ" и често дори не  разбират, че са попаднали на "марков клошар" Тази прекрасна дама вероятно ще отнесе сериозна критика, ако ѝ се скрие лицето Simple Smile.
Тайга, супер е полата, само не зная как се поддържат пайетите в добър вид. Но едва ли ще я подложиш на сериозна експлоатация.

# 1 044
  • София
Ами, якето ѝ е като чантите ѝ, това според моята гледна точка, разбира се

# 1 045
Скрит текст:
ето от тук  е плата на гъсеници, които вървят нагоре и се превръщат в пеперуди. Белите цветя ще ми отидат до лицето, а от най-тъмната част ще направим ръкавите. Дължина четири пръста под коляното, вталена в кръста

Al Georgieva, не  се отваря линкът, а ме заинтригува описанието.

Уеб достъпът до този сайт е временно ограничен
This Account Has Been Suspended

И да не е спам,  Патриша Фийлд, художник по костюмите на "Сексът и градът",  „Дяволът носи Прада“, „Грозната Бети“, модното риалити „Project Runaway. и "Емили в Париж" смесва стиловете  - въпрос на вкус е дали и какво ще ни хареса. Възможно ли е да го носим, съобразно начина ни на живот. Приемаме ли го, или не. Както пише Браян Хърбърт "Много често ни е по-лесно да се унищожим един друг, отколкото да изгладим различията между нас. Това е космическата ирония на човешката природа / "Ловци на Дюн"/

"Сексът и градът"

"Емили в Париж"

Al Georgieva, The Catcher in the Rye, и аз  /се/ харесвам пола молив, но да има и някакъв акцент, закачка /иначе са ми скучни/ Загледах тази на "Ефреа", но не ми хареса съставът на плата

А тази  - трудно ще поддържам в пране и гладене, а не ми се занимава с химче)))

Ако има някой да ги е виждал на живо, моля да даде мнение. Благодаря!

Хубав ден желая!

Лилавата пола  е лесна, переш на ниска температура без центруфуга и простираш на закачалка без да изстискваш водата, опъваш хубаво и после ще ти остане само да довършиш с ютията, плохите са къси и малко и ще е лесно.

Емили в Париж, не можах да го догледам този сериал, дизайнерът много усилия е положил за облеклото и актрисата не можеше да ги носи естествено, нещо ме дразнеше.

# 1 046
  • Universe
Танчитка, на мен ми допаднаха тези за черно-бялата рокля

ЕК - 95 лв

Скрит текст:

ЕК - 89 лева

[ur=https://stillo-bg.com/elegantni-damski-sandali-sas-sreden-tok/damski-sandali-s-metalen-tok-36187l]49 лв.[/url]

ЕК - 95 лв

ЕК - 78 лв.

Тайга, лъскавата пола я виждам с този топ

и черен чорапогащник 8 дена.
Балансът ще е спазен))) и притесненията отпадат.

zari65 , благодаря!

# 1 047
Гардеробът в “Емили в Париж” е критикуван от всички модни корифеи. Не бих го давала за пример…

# 1 048
Аз не съм моден корифей изобщо, за мен е малко over the top той, макар че има и попадения!

# 1 049

Общи условия

Активация на акаунт