Цените на зеленчуците летят направо!! 12 лв кило пресни картофи, 6.20 чушки

• 59 084
  • 1 424
  •   1
Отговори
# 390
Естествено, че не мисля! И с картофи и с моркови да я пълнят пак не е 4%…

# 391
Тая малката или голямата кошница е? Добре, че поне цигарите не поскъпнаха, че като взех да превъртам листите щях съвсем да се депресирам Simple Smile

https://www.nsi.bg/sites/default/files/files/metadata/CPIBasket_2022-BG.pdf

# 392
  • София
И без цигари се  ивее, че и по-дълго.

# 393
Много не следя цените аз.Хареса ли ми нещо,просто си го купувам.Единствено забелязвам,че ако преди за определни продукти съм оставяла 100 лв примерно в магазина,сега са 130.
А за цигарите:Познавам хора,които и без да са пушили и пили през живота си,са си заминали млади.Виждам и всеки ден хора по на 80 и кусур да пуфтят пред блока.🤷

# 394
Цигарите другия месец чакаме да поскъпнат. Reunion, живее се и без кола и къща, обаче колко хора го правят?
 Какъв е тоя безумен слух, че от юни оставаме без топла вода от ТЕЦ а, който обикаля онлайн и офлайн? Дали има нещо вярно?

# 395
Фандъкова каза, че има газ само за май. Оттам нататък е мълчание. Кантарджиев каза, че понижаването на температурата на подаваната топла вода носи опасност от 2-3 вида бактерии  не го разбрах много каква е връзката и като няма ново инфо- това са двата варианта или ще има или ще няма.

# 396
  • София
Фандъкова каза, че има газ само за май. Оттам нататък е мълчание. Кантарджиев каза, че понижаването на температурата на подаваната топла вода носи опасност от 2-3 вида бактерии  не го разбрах много каква е връзката и като няма ново инфо- това са двата варианта или ще има или ще няма.
Защото от Топлофикация София казаха, че ще се наложи да намалят температурата на водата заради липсата на газ.

# 397
  • София
Ще намалят  температурата,но цената ще остане същата. Следващото ще е режим на водата.
Темата трябва да се прекръсти само на "Цените летят направо..." Пресните картофи ще са ни най-малкия проблем.

ПП.Купих захар в разфасовка от 500гр, такава не бях виждала.

# 398
И хората, които и без това заради безумните им профилактики през лятото масово имат бойлери, ще врътнат кранчето на топлата вода и ще си ползват бойлерите по предназначение. Поне ще знаят за какво плащат.

# 399
Не разбрах каква с драмата с бактериите, по тръбите тече и съвсем студена вода все пак.. Rolling Eyes какво ще се развъди и защо?

# 400
Проф. Тодор Кантарджиев: Намаляване на температурата на водата под 55 градуса крие риск от легионела

https://bnr.bg/post/101641726

Тази легионела не я ли споменаваха, когато затвориха хотелите заради Ковид, имаше дори смъртни случаи, но не помня в коя държава.

# 401
Не разбрах каква с драмата с бактериите, по тръбите тече и съвсем студена вода все пак.. Rolling Eyes какво ще се развъди и защо?

Ей недей така. Ще развалите раздумката и новата тема.
Има и хора без топлофикация, че и без топла вода. Да са измрели досега.
Но пък нека не забравяме, че Фандъкова намера работа на човека, който пали драмата.
Заплатата трябва да се заслужи.

# 402
Аз не искам без ТЕЦ. Имаме бойлер, но водата от него е вряла и не ми харесва. Голяма мъка ще е ако наистина спре топлата вода от ТЕЦ-а.

# 403
  • София
Никой няма да спира топлата вода, поредните хибридни опорки. Но си е добре човек да има и бойлер де...

# 404
  • в сърцата на децата <3
Аз не искам без ТЕЦ. Имаме бойлер, но водата от него е вряла и не ми харесва. Голяма мъка ще е ако наистина спре топлата вода от ТЕЦ-а.
Ем то по принцип има терморегулатор за тая работа - намалявате го на минимум и готово.

Общи условия

Активация на акаунт