🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 7 (03.04 - 10.04) 🌴

• 36 127
  • 912
  •   1
Отговори
# 795
  • София
И Джулиана я няма при Деси в 'Преди обед'
Според мен нарочно не ги канят. Сигурно за да не издадат нещо без да искат на аудиторията (като Теди сълзата от Фермата), защото те все пак са жури. А и нали уж са все още там... Трябва да се държи илюзията жива...
Напуснали са играта, но въпреки това пак са в нея, защото ще определят победителя, а и не се връщат в България, остават си там.

# 796
  • Другата България
Аз съм изключително доволна, че хората, които наистина ме дразнеха, си тръгнаха още в самото начало.
Досега в ТВ формат това не се беше случвало, като по сценарий, все оставаше някой дразнител до края.
Сега Ивайло, Ивана и Марго се изнесоха на бегом, много ме дразнеха, и тримата не бяха точно за този формат, ама изобщо не бяха. И ей затова ме е яд, че на тяхно място можеха да са хора, които да направят играта по-цветна, по-интересна, по-завързана. И тримата бяха "наши хора", или НА наши хора. Пълен провал се оказаха двама от тях, хайде Маргото не знаеше и тя къде се намира, ама онези двамата, които и двойка заформиха....

А Владо е моя слабост още от мноооого години, тук, в Сървайвър само му се радвам мълчаливо.
Преди него не мислех, че след Джеф Пробст може така да ме "грабне" водещ, но нашето си е най-хубаво.

# 797
Снощи Драго беше публикувал груба снимка с идола и се сетих, че реално той сега е афектиран, явно вижда неща, които не е знаел, че са се случили. Кари знае, че си тръгва и след като не го сподели, тоест подкрепя избора  им.
Зоран го излъга, а той му симпатизираше сякаш.
За да е толкова разочарован, че да публикува в това, да не би да съжалява за избора си днес?
От Анелия няма какво да е изненадан и от Бо, той също не им спести личното си отношение към тях.

# 798
И Джулиана я няма при Деси в 'Преди обед'
Според мен нарочно не ги канят. Сигурно за да не издадат нещо без да искат на аудиторията (като Теди сълзата от Фермата), защото те все пак са жури.
Какво е издала Теди Сълзата?

Не мисля, че на БТВ мисълта им стига чак дотам - те сами питат вече изгонени участници кои искат да са на финал, а те много добре знаят кои са... но може и някаква друга концепция да имат.

Вчера един тиктокър беше споделил, че е бил избран за Сървайвър, но се е отказал по лични причини и сега съжалява, че не може да играе с Бо.
Явно все пак има някаква истина в думите на бившата жена на Милен.

# 799
Гласувах за Бо. Аз и тя вече сме ride, or die 😈, демек дори и да направи някоя чутовна глупост, пак е много вероятно, че ще има моята подкрепа. Общо взето подкрепям я така, както подкрепям и любимия си футболен отбор - колкото и да ме дразнят, винаги съм зад тях. 😁

Но смятам, че е нормално в такъв етап от играта вече пристрастията да са много силни. Няма да кажа, че няма никакъв шанс, но да кажем, че вече е много малко вероятно някой от приятен да ми стане противен, или от противен (силно казано) да стане позитивен герой в моите очи.

# 800
  • София
Снощи Драго беше публикувал груба снимка с идола и се сетих, че реално той сега е афектиран
За да е толкова разочарован, че да публикува в това, да не би да съжалява за избора си днес?

Да, според мен съжалява за много неща. Най-вече, че като се върна от острова избра да играе с тези хора, които вече го елиминираха веднъж. Сега пак двама от тези хора го елиминираха повторно. Анелия с ‘’предателството си’’ (кавичките са задължителни) и Кари с пасивността си. На Зоран не може да се сърди чак толкова, защото сега гледа и вижда, че Ганка иска и него да гони. И Зоран просто иска да отслаби голямата коалиция.

Clouded Mind,

Теди кривото палче без да иска се издаде кои са финалистите. Баш в студиото при Теди.
Аз това го разбрах постфактукм, защото си копирам мненията със спойлери и след като свърши формата ги прочитам.

Oliboo,
мислим еднакво. Даже при мен още от началото е много трудно фаворита ми да се сгромоляса. В над 90% от случаите си го подкрепям докрай
ето за пример само от последните издания на трите най-популярни реалита:
Юлиян, Ваня, нямах истински такъв в последния сезон на ИВ, може би комбо от Стратимир/Неделчо/Морунов ама малко насила // Сами и Краси, повече Сами ; Ангел и Надка ; Кирил и после аут // Ваня Дж и Митко рибешката глава ; сега Бо).
Единствения такъв случай за който си спомням е Кирил в последния сезон на Фермата. Ама той просто направи недопустими неща и ме изгуби.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:23 от Diavolo

# 801
Явно все пак има някаква истина в думите на бившата жена на Милен.

Какво е казала жената на Милен? Изпуснала съм нещо.

# 802
Ако Бо е на финал със Зоран ще се конкурират за сходни гласове. И ако Зоран има резерви и сред малко по-отстрани стоящите, то Бо няма такива.

Анелия има шанс за победа само и единствено ако Зоран и Бо не са на финал с нея. За мен през изминалата седмица 90% загуби формата, защото според мен до момента има четири отрицателни вота по ниска оценка или пет по нормална оценка.

Споделеното от Бо и Анелия за Карин и мен много ме изненада. Вероятно Карин няма да е финалист. Има огромно разминаване между усещането на играчите играли играта за Карин и мнението, произлизащо от монтираните епизоди, на които се базира мнението на публиката. Защото от излъченото до момента в епизодите поне според моята таблица на вота Карин печели с лекота формата.

Знам кой не искам да спечели. Това са Ванко и Денис.

И ми е трудно да преценя какви биха били шансовете на Мила. Определено са много малки, но ако я върнат в племето и има игра за имунитет и съвет според мен ще има възможност да направи ход, защото има вероятност всеки един от останалите играчи да иска да е с нея на финал.

Обективно оценката ми е, че Зоран е най-близо до победата.
В анкетата гласувах за Мила, за да има и тя глас Joy Чисто фенски вот Joy

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 13:23 от Bengun

# 803
  • Другата България
Аз дори ще отида по-далеч.
Ако Драго е толкова изненадан и обиден от повторното си изгонване, то това ще му попречи в битката с Мила и като нищо ще отпадне. Колкото и невероятно за мен да е, залагам на Мила победител в понеделник.

# 804
  • София
Clouded Mind,
и аз да попитам за бившата на Милен. Това съм го пропуснал. 🙂

А иначе нека видим, според мен нарочно не ги канят, ако не да пазят от спойлери, то и за да се държи илюзията пред масовия зрител, че те все още са там, в играта...
Нещата тази година ми изглеждат много строги и много по правилата. Явно са подходили изключително професионално. Няма и спойлери, а остана вече малко до финала. Един вид отдавна сме преполовили формата.

Та, нека видим и сега с отпадналния от Мила/Драго дали ще се получи същото. Ако и Мила/Драго не са поканени в bTV, значи е нарочно. Правилата го изискват или нещо от сорта.

# 805
Аз дори ще отида по-далеч.
Ако Драго е толкова изненадан и обиден от повторното си изгонване, то това ще му попречи в битката с Мила и като нищо ще отпадне. Колкото и невероятно за мен да е, залагам на Мила победител в понеделник.
Вече съм почти сигурна, ако не е тя, то е следващият, но Драго не е продължил, иначе ще си мълчи и ще чака да се смее последен както се казва.

# 806
Та, нека видим и сега с отпадналния от Мила/Драго дали ще се получи същото. Ако и Мила/Драго не са поканени в bTV, значи е нарочно. Правилата го изискват или нещо от сорта.
Журито няма да дава интервюта до финала на предаването според мен.
След това ще ги изредят през предаванията по реда на отпадане.

# 807
Не мога да си кривя душата! Искам Зоран да спечели и за него гласувах в анкетата! Просто е много атрактивен играч по причини, които съм описвала вече. Единственото, което ме спира да му стискам палци на 100% е връзката с продуцентите на Сървайвър.
От жените стискам палци на Бо, но и вариант Мила/Ганка за победител ми е ок.

# 808
  • София
Ганка и Ванко са ми най-неприятни, не искам да печелят в никакъв случай.

# 809
  • Другата България
Не мога да си кривя душата! Искам Зоран да спечели и за него гласувах в анкетата! Просто е много атрактивен играч по причини, които съм описвала вече. Единственото, което ме спира да му стискам палци на 100% е връзката с продуцентите на Сървайвър.
От жените стискам палци на Бо, но и вариант Мила/Ганка за победител ми е ок.
Засега и аз съм така.
Само че женските ми фаворити са Ани, Бо, Ганка.
В този ред.
Аз съм като съфорумката - дори и когато любимия ми отбор пада, съм зад него.
Визирам Анелия в случая, макар и малко разочароващо в последната седмица, набелязах си я в епизод първи, и ще я подкрепям до последния.

Общи условия

Активация на акаунт