Как премина днешният ден?

• 97 235
  • 1 494
  •   1
Отговори
# 180
Цял ден работих от едно заведение в друг град, най-после се качих на топлия рейс за вкъщи. Май започва да ме боли гърло...

# 181
  • София
Днес интернет в работата ми върви, защото предните дни ни заплашваха, че ще го спират, ограничават и т.н.
И доста време изкарах из разни онлайн магазини, гледам си.
Следобед с колежката имахме китайско от вчера, стоплиха ни го и го употребихме... Оф, сега не ми се тръгва, че и малко вино пийнахме, да не стане зян Simple Smile

# 182
  • Great Britain
Приятна изненада в леден ден.

# 183
  • Mediterraneo
Скучно и тъпо ми преми денят. Безсмислено.

# 184
Скучно и тъпо ми преми денят. Безсмислено.

И моят ден мина тъпо и безсмислено. Лежерно беше и не ми се правеше абсолютно нищо. Студено ми е и навън е все облачно и вали.

# 185
Снежно, празнично и много интензивно, както в работата, така и вкъщи.
Изпращах колежка, след десет години съвместна работа, тя се пенсионира. Подготвих й подарък, написах картичка, дано й хареса. Повечето неща са български.
Сега пекох мъфини за утре, ще имаме друг празник в екипа.

# 186
  • София
Предимно в работа, откраднах си и малко време за себе си.. гледах няколко епизода от любим и чакан сериал. Успях да отметна доста работни задачи, но .. както е известно - работа и след нас ще има.

# 187
Опълчих се на всички “висшестоящи” на работа! Олекна ми!🫣

# 188
Днес много спокойно и приятно. Дори гледам интересен филм вечерта.

# 189
Днес беше ползотворен ден. Успях да си пусна кръвни изследвания сутринта, които са добри. После отидох на работа, купих подарък на ММ за Коледа. И на кучето взех играчки, нова дрешка и купи за храна и вода. И за себе си взех две блузи и рокля за новогодишната нощ. Сега се отдавам на заслужена почивка. Честно казано нямам търпение да свърши тази седмица и да си почина малко.

# 190
Свърших всички задачки още сутринта и пих горещ шоколад съвсем сама в едно кафене. (Трябва по-често да го правя!) ❤
Видях се с близък роднина за обяд и после се отбих у нашите да зарадваме детето с подранил коледен подарък 🎁.

# 191
Bubbles... много хубав ден. Според мен пазаруването си е част от разтоварването. При нас е по-провинциално и аз вместо по магазините излизам за малко в гората. Много е приятно, но и магазини обичам.
Днес както всеки вторник започнах с гимнастика в група и завърших с басеин. През останалото време имах спокойна работа и свърших някои неща. Сега малка ракийка и ще пускам филм.

# 192
Коледно пазаруване, и пак забравих двете неща за които тръгнах Rolling Eyes

# 193
  • Mediterraneo
Почивах си в леглото до обяд. После минах през пазара за пресни салати и репички, купих и мандарини. После взех децата от влака, прибрахме се и  цял следобед се гушкахме- пуканки, филми, следобедна закуска, че и вечеря в леглото. Сладки, сладки мигове.

# 194
През обедната почивка скочих до офиса за вземане-даване на разни документи. На връщане купих подарък на бабата и напазарувах продукти да й занеса плюс ще готвя пълнени сушени чушки да нося. После набързо намазах косата да я боядисам, преди последната ми работна среща за годината. Пфу, най-накрая направих пробив с един забатачен проект, който дълго време ме тормозеше колко е закучена работата. Още доста работа ме чака за януари, но поне вече разплетох нишките и имам посока. Отличен край на годината 🥳 много съм доволна. Утре маркираме половин работен ден цялата фирма, та на практика днес хлопвам кепенците до 3 януари.

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 17:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт