Ясновидки/ врачки - Тема 42

• 81 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Ето за това не исках да давам телефона ,защота има хора които ще почнат да злословят ...
Нали за това е форум. Всеки има право да си каже мнението. Няма нищо лошо в това. Може пък да е имала лош ден жената. Но това с твърдата такса и предварително плащане ...

# 166
Ето за това не исках да давам телефона ,защота има хора които ще почнат да злословят ...
Нали за това е форум. Всеки има право да си каже мнението. Няма нищо лошо в това. Може пък да е имала лош ден жената. Но това с твърдата такса и предварително плащане ...

Ами извинявайте ама не ми се стори сериозно да изпратя дрешка не детето по еконт, да платя 100лв и после да й се лее восък и да ми се върне блузата по еконт... Някак ми звучи като пълна измама и използване. Не може да искаш 100лв, и 30 не може да искаш. Ако имаш дарба, трябва да го правиш с чиста съвест без да очакваш фиксирани суми...

# 167
Ама вие искате някой безплатно ли да ви помогне?

# 168
Ама вие искате някой безплатно ли да ви помогне?

Определено не Simple Smile
Но да кажеш дай 100лв и пускай блузата по еконт, не ми звучи добре

# 169
Аз искам пак да се включа относно плащанията.
Имах една тароложка ,до която се допитвах( е,не винаги беше точно ,но в сравнение с останалите...). Та тя беше на принципа кой колкото ѝ прати и първо гледа  .Ами накрая си прекрати практиката и ми каза-повече не гледам ,защото на 10 човека , ако 1 се сети да прати пари ,ще е добре; а някои изобщо дори не питат каква е цената .
Така че донякъде ги разбирам и затова питам колко струва и ако не ми изнася ,не се занимавам.

# 170
Здравейте, имате ли кординати мейл/ телефонна Елвира (e1wira@dir.bg не е актуален вече)?

# 171
Моника познава, но не помага

# 172
Не, тя не прави магии съжалявам....Магии при мошенниците.😁

# 173
Не, тя не прави магии съжалявам....Магии при мошенниците.😁
Моника познава, но не помага

Бъдещето може да ти каже до колкото разбрах

# 174
Аз не бих се допитвала до тази Моника. Такава реклама тука й направиха, обиди, квалификации. Сакън нещо лошо да не се каже, ама като гледам доволни няма

# 175
Аз не бих се допитвала до тази Моника. Такава реклама тука й направиха, обиди, квалификации. Сакън нещо лошо да не се каже, ама като гледам доволни няма
Не правя реклама,😡аз на никой ни най малко,реших да ви го споделя защото хората имат нужда от помощ уж,и постоянно ревят.Сега ще извикам админ да изтрие поста с номера, за да не е видим за всички,който желае да ми пише на лично там ще ви дам номера на жената ⚘

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 10:45 от nelly13

# 176
Някой ходил ли е при Елена от красна поляна която гледа на Кафе и ако да позна ли.ви нещо?
Здравейте, да аз ходих имам дадени прогнози за няколко години напред, ще трябва да изчакам за тях. За миналото не е ставало въпрос, за сегашната ситуация се ориентира и имам съвет да действам по един от въпросите, като каза че има голям шанс да се осъществи.. но, доколкото разбрах можело и да не се осъществи.. Добронамерена жена.

Може ли телефон за връзка с Елена от кв. Красна поляна?

# 177
Елена- кафе от Красна Поляна- 0887363507.

# 178
Здравейте,

Някой би ли могъл да каже в кой град е Моника и какви са цените й съответно за гледане и за восъколеене.Споменаха се разминаващи се за суми за едното и за другото.Благодаря.

# 179
  • София
Здравейте,

Някой би ли могъл да каже в кой град е Моника и какви са цените й съответно за гледане и за восъколеене.Споменаха се разминаващи се за суми за едното и за другото.Благодаря.

Не си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт