Деца от предишна връзка

• 45 061
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 990
  • София /Абсурдистан
Да кажем от всяка по-дълга връзка или пореден брак Simple Smile

# 991
  • София
Често става така - родители и деца си мерят егоизма и който надделее.

# 992
А защо да е егоизъм да родиш деца от различни връзки? Все пак не си ги разпръснала да ги гледат бащите им, по-скоро прилича на глупост, но на егоизъм?

# 993
  • Пловдив
А защо да е изобщо нещо лошо?!

# 994
  • София
Жертви няма, жертващи се има.

# 995
Невена, това беше апотеоз на егоизма.

Предпочитам общуване с жена, здравословен егоист, отколкото с романтична идеалистка. Последните лесно и често стигат до крайности и абсолютизиране на (погрешните) си схващания за живота. И яростно желание за налаганети им върху мен Simple Smile Simple Smile

# 996
Андариел, когато Те чета, се чудя - наясно ли си с факта, че понякога хората изпитват чувства?  Не всичко в този живот е интереси и търсене на лесното.

Така е.Не те задържат на повърхността чувствата обаче, а трезвата мисъл. В заварени отношения никой не е застрахован,  то собствените деца лесно се обръщат срещу нас, какво остава чуждите, че и без някой да ги настройва.
Много ти се радвам, искрено, Тайче. Много си млада, мисли за себе си повече, и то в перспектива. Ти сега много, много не гледай. Много хубаво ти е рекла Анди, като майка я чуй, не че ще я послушаш.

# 997
Невена, никаква двойка не си оставате до гроб когато семейството се разпада. Не може бивша половинка да влияе на решенията, които ще взима за детето си другият партньор след развод/раздяла, особено ако има ново семейство.

Тя и при нас майката се опита да обясни на мъжа ми, че не трябва да имаме дете, защото синът му не искал, но установи, че няма как да стане тази работа. Остави другото, но даже му го беше казала в момент, когато бях бременна и детето вече знаеше за това.

Какво се очакваше от мен да направя? Да абортирам, защото детето и бившата така искат?

Бившите жени трябва да си знаят мястото, иначе драмата е за децата.

Семейството се разпада, но родителите са родители до гроб - четене с разбиране.
Бившите жени не искат да ви знаят, ако бившите мъже, останат бащи на децата си и ги издържат финансово.
П.П  Ако съпругът ти  може само да прави деца , без да се грижи за тях,  не те чака много светло бъдеще.

# 998
  • София
Невена, никаква двойка не си оставате до гроб когато семейството се разпада. Не може бивша половинка да влияе на решенията, които ще взима за детето си другият партньор след развод/раздяла, особено ако има ново семейство.

Тя и при нас майката се опита да обясни на мъжа ми, че не трябва да имаме дете, защото синът му не искал, но установи, че няма как да стане тази работа. Остави другото, но даже му го беше казала в момент, когато бях бременна и детето вече знаеше за това.

Какво се очакваше от мен да направя? Да абортирам, защото детето и бившата така искат?

Бившите жени трябва да си знаят мястото, иначе драмата е за децата.

Къде им е мястото на бившите? Това прозвуча почти като заплаха - ако не слушаш, детето ти ще страда, защото сега аз съм с бившия ти мъж и аз го командвам, а щом аз го командвам, значи ако искам, твоето дете ще страда.
МолИ се мъжът ти да държи за детето си от предишния брак, защото не държи ли на него, същата съдба някой ден ще постигне и твоето. Ай така, както ти си мислиш, че владееш ситуацията, можеш много бързо да се окажеш в ситуацията някоя друга да владее ситуацията, ако е толкова поддаващ се на алгоритмуване този твой мъж. Палачинката може лесно да се обърне, недей да бъдеш толкова сигурна в триумфа си.

# 999
Къде им е мястото на бившите? Никъде. Аз не смятам, че имам каквото и да било място в живота на бившия - обратното би било странно. Кой иска място в живота на бившия си и защо? Grinning

# 1 000
Жена не е редно да се меси в семейството на бившия си и да дава съвети дали да имат деца.

(Аз пък по мои си причини исках моя бивш съпруг да си има бебе с новата жена, ама просто не се случи. Знам, че си я тяхна работа, просто за мен щеше да е добре и никак нямаше да съм против.)

# 1 001
На бившите мястото им е в миналото. Да са налагали "нужното" докато са могли, сега нямат право на вето. По-разумно ще е да си възпитат детето правилно, вместо да подхранват ревност и егоизъм у него.

# 1 002
Жена не е редно да се меси в семейството на бившия си и да дава съвети дали да имат деца.

(Аз пък по мои си причини исках моя бивш съпруг да си има бебе с новата жена, ама просто не се случи. Знам, че си я тяхна работа, просто за мен щеше да е добре и никак нямаше да съм против.)
Ха де! Няма само от мен да се търси сестричка... Joy

# 1 003
Аз сестричка съм подсигурила, други ми бяха мотивите Simple Smile

Да сме здрави и деца да има, те нямат вина за това кой бивш и настоящ какво мисли Simple Smile

# 1 004
  • София
Някои бивши не са разбрали, че са такива май.

Общи условия

Активация на акаунт