Всичко за всички марки гел лакове - тема 40

• 41 327
  • 741
  •   1
Отговори
# 120

Между другото, сега в Али най-популярна е Sun x10 max - животно с 60+ лампички. Но е с черно дъно, новите модели все с черно ги правят. Ако някой тук има такава, нека сподели впечатления.

Аз взех Sun x11 max с 66 лампи, черна отвътре и дъното. Но още не мога да дам мнение, защото съм я ползвала веднъж и вече месец съм в почивка.
Днес почивам и ме сърбят ръцете да се лакирам, но ми се иска и още две седмици да изчакам поне. Smile

# 121
...сега в Али най-популярна е Sun x10 max...

Аз взех Sun x11 max с 66 лампи, черна отвътре и дъното. Но още не мога да дам мнение, ...
И аз съм хвърлила око на Sun X11 MAX. Цената й ме озадачава малко, супер евтина е като за най-новия модел лампа... иначе много искам безжична лампа, те са вече скъпички де, но пак с 48 и нагоре лампи, пишат че с едно зареждане работи 12 часа, което си е повече от 10 маникюра, но се колебая още, скептична съм нещо...

# 122
Днес ми излезе реклама на тези лакове,замислих се дали да не поръчам понеже са доста бюджетни, някой ползвал ли ги е  и ако да моля да сподели  мнение! 

# 123
Най обикновени китайчета, имам няколко и съм доволна Blush

# 124
  • Бургас
И аз започнах с Веналиса преди няколко години. Нямам оплаквания. Имат много цветове и са покривни.

# 125
Аз също купих няколко миналата година по препоръка тук от форума, но не бих повторила. Нищо особено а и миришат ужасно.

# 126
Момичета, наминавам, за да ви инфлуенсна: в мейкъп БГ са заредили още повече украински лакчета, гелове и тн. Има и доста продукти на Коди, гел лаковете им са на цени 12-13 лв.
Аз лично, при наличието на толкова много полски и украински лакове на съвсем достъпни цени (има за по 4-5 лв), никога не бих поръчала Веналиса. Но както казват, всеки сам си преценЯ Grinning

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 14:45 от esmeralda23

# 127
В Мейкъп оригинални ли са Коди ?
Ще поръчам топ и ако е удобно да ми препоръчате ръбър база на марката, или просто нещо, с което да укрепя изтощените си нокти. Искам да ги пусна дълги, но все някъде се удрям брутално и всичко приключва. Накрая ще отида ми ги ги изградят, след като не успявам да си ги “отгледам” до желаната дължина. Поддръжката обаче е много задължаваща и само това ме спира.

# 128
Всички лакове в Мейкъп са оригинални, в украинския сайт има много по-голям асортимент от украински марки, доста повече от продуктите на Коди се предлагат там. Купих Miracle top от мейкъп и съм доволна.

# 129
Аз ги поръчвах от Али Експрес и повече няма да повторя. Избираш 10 лака със съмнителен състав и 5 от тях са за боклука. Много по-добри са Claresa например или друга подобна марка - излизат на същата цена, идват за 2 дни, качество без забележки, супер покривни и изравняващи. Често ги намалят и с 20%.

Днес ми излезе реклама на тези лакове,замислих се дали да не поръчам понеже са доста бюджетни, някой ползвал ли ги е  и ако да моля да сподели  мнение! 

# 130
  • София
Всички лакове в Мейкъп са оригинални, в украинския сайт има много по-голям асортимент от украински марки, доста повече от продуктите на Коди се предлагат там. Купих Miracle top от мейкъп и съм доволна.

esmeralda23, поръчваш от украйнския вариант на сайта с доставка до България ли? Май пише, че изпращат от ЕС? Каква е цената на доставката и за колко време идват горе-долу?

# 131
От базите си вземи някаква каучукова цветна за изравняване,не е нужно точно да е Коди, има и на други марки заредени. Аз поръчах една на Rocks и правих маникюра на мама с нея. Вече седмица се държи добре. Бледорозово с блестулки.

Можеш да вземеш и Build it up gel - гел в бутилка. Много съм доволна от него, работи чудесно за укрепване на естествен нокът.

Поръчвам от българския мейкъп. Просто казвам, че украинската версия има много повече продукти, които се надявам в един момент да дойдат и в бг сайта.

# 132
  • На плажа
Скрит текст:
Момичета, страхотни са ви маникюрите! Радват ми окото много! Бебешко розовото на Есмералда ми е топ просто! Много харесвам този цвят, а и самия маникюр!
Аз влизам да похваля silcaare flexy-тата! Много приятно се изненадах! Много покривни, а и случих на много готини летни неончета-баш като за сврака като мен! Довечера ще гледам да прикача снимки на мостри. на тях леко прозират, но последните ми мостри са чисто прозрачни, а на нокът са супер при два слоя. Сега остава и да се държат добре Simple Smile Също отново искам да похваля quick gel-a на Nai_S! Аз не се въздържах и си оправих първо здравата ръка със счупенаата лява-еми успях и да изградяя два нокъта. Не е като със здрава и на 100 про най-доброто ми изпълнение, но предвид ситуацията останах очарована! Лесно стана нанасянето предвид, че лакирах с палец и среден, а и не се разтече, което ме удиви! По-сложно ми беше изравняването, но е по-добре от грозно израстнало от март и счупен окът-едва ги изтрях. Та идеята ми е, че след като със счупена лява изградих...хм прилично, то хора със здрави ръце 100 про ще се справят! Дано идържи колкото преходния, че ми предстои пътуване извън бг и ми се ще да съм с маникюр. Прилагам сника на слънце да видите едното флекси(127 мисля беше и за жалост форума пак смаза цвета)-много хубав летен и сочен неон. Довечера ще продълга с другата, стискайте палци да се получи Simple Smile
Скрит текст:

Едитвам с мостри и прилагам снимка на лакчетата подред, кокто са на мострите.
Последните 3 са молекула светлоотразяващи. Снимах на сянка и слънце:
Скрит текст:

Светлоотразяващите и те ли са Силкер.Може ли линк ,че не ги намирам?

# 133
Скрит текст:
Формата ми е много различна- до сега все носих мек квадрат или бадем,но така не се усеща дължинта. Банално от мен - Клареса 21(на една седмица)
Мисля да си поръчам още някой друг цвят,защото имам бази все в розовата гама.

# 134
Дани, светлоотразяващите са Молекула. И аз взех един цвят. Хубави са, но според мен стоят по-добре върху основа от цветен лак.
https://makeup.bg/product/628669/

Общи условия

Активация на акаунт